Na ő is nagy mágus, ha már ennyire örül, akkor puhítsa meg a honfitársát, hogy az is jöjjön ide.Realista24 írta: Magnus Carlsen
Liberté, égalité, Mbappé
Mbappe meg azért nem ma lett hivatalos, mert Mbodri távozása mellett eltörpülne hír.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:42
Na ő is nagy mágus, ha már ennyire örül, akkor puhítsa meg a honfitársát, hogy az is jöjjön ide.Realista24 írta: Magnus Carlsen
Liberté, égalité, Mbappé
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:38
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:35
Megpattintotta a pezsgőtRealista24 írta: Pad'em a lényeget ataludtamegérdemelte volna hogy ő írja be először.
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:34
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:30
a logika jo, de ne felejtsd el, hogy mbappe es benz a meccsek nagy reszen alap lesz, a maradek 1 helyre van egy hazard,bale,rodrygo,vini,ase(?) otos, marianorol es jovicrol nem is beszelve.Szerintem nincs még egy hülye, aki ezen agyal, de én szeretném azt hinni, ha netán itt köt ki Mbappé, akkor Vinyónak is nagyobb hasznát vesszük
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:25
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:23
Igen, ez jo gondolat, de ne ertsetek felre, Bale is nagyon jol erzi a reseket a vedelmeken, sebessege megvan, egy rakas alkalommal megsem inditjak. Ezt tvbol nehez megitelni, lehet csak ugy tunik, hogy jo helyre indul, kozben meg leneznek a passzt (ki vagyok en, hogy egy Modric-Kroos duot felulbiraljak), csak ez megmaradt, hogy sokszor indult a resbe, nem jott a labda, aztan mutogatott. Most nem Mbappet es Balet akarom osszehasonlitani (meg ha a sok szar ellenere meg mindig egy komoly kepessegu jatekosnak is gondolom utobbit), csak eszembe jutott, hogy ez anno feltunt.füst írta: Szerintem nincs még egy hülye, aki ezen agyal, de én szeretném azt hinni, ha netán itt köt ki Mbappé, akkor Vinyónak is nagyobb hasznát vesszük, lévén eddig ő volt az egyetlen, aki meg tudott iramodni ha arról volt szó. És hiába lódult meg, ha aztán egyedül jól el is baszta mindig. De ha itt lesz vele ez a másik, akinek szintén nem szar a futókája, akkor hátha.... hátha több hasznunk lesz a brazil aranygyermekből. Benzema koncentrálhat a mágiája, nem kell kiköpnie a tüdejét, a ckm meg lubickolni fog a lehetőségekben, ha nem csak Vinyót tudják megindítani. Mbappe több lesz mint egy játékos (barcások hess), lehetőségek tárházát jelenti majd a többieknek. Nem bánom ha jövőre jön, de megéri a vagyont amibe kerülhet.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:20
Masodik legdragabb igazolas lesz allitolag. 170+10 volt a masodik egyben utolso ajanlat.RealAsensio írta: 230 millaval megint mienk lenne a legdragabb igazolas, na mi menne az interneten? Csunya Madrid miatt vannak ezek az arak, felborult a piac![]()
Szerintem 180 millio plusz bonuszok. Remelem holnap bejelentik, szombaton derbi van Sevillaban, jatekra kell jelentkezni![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:17
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:16
HozzászólásSzerző: Corleone » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:14
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:11
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:07
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 26., csütörtök 21:59
Nem. Ez tök friss. Most épp megint holnap lesz officialCorleone írta:Ezt még Khelaifi nyilatkozata előtt írták, utána megjelent, hogy holnap biztos nem lesz bejelentés..ViktoR4 írta:| Kylian Mbappé to Real Madrid will be official TOMORROW. @jfelixdiaz #rmalive
![]()
Ha igaz ez a 230 millió, akkor tényleg elkell engedni és januárban előszerződni Mbappéval.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2021. augusztus 26., csütörtök 21:57
Ezt még Khelaifi nyilatkozata előtt írták, utána megjelent, hogy holnap biztos nem lesz bejelentés..ViktoR4 írta:| Kylian Mbappé to Real Madrid will be official TOMORROW. @jfelixdiaz #rmalive
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 26., csütörtök 21:56
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem