füst írta:
Szerintem nincs még egy hülye, aki ezen agyal, de én szeretném azt hinni, ha netán itt köt ki Mbappé, akkor Vinyónak is nagyobb hasznát vesszük, lévén eddig ő volt az egyetlen, aki meg tudott iramodni ha arról volt szó. És hiába lódult meg, ha aztán egyedül jól el is baszta mindig. De ha itt lesz vele ez a másik, akinek szintén nem szar a futókája, akkor hátha.... hátha több hasznunk lesz a brazil aranygyermekből. Benzema koncentrálhat a mágiája, nem kell kiköpnie a tüdejét, a ckm meg lubickolni fog a lehetőségekben, ha nem csak Vinyót tudják megindítani. Mbappe több lesz mint egy játékos (barcások hess), lehetőségek tárházát jelenti majd a többieknek. Nem bánom ha jövőre jön, de megéri a vagyont amibe kerülhet.
Igen, ez jo gondolat, de ne ertsetek felre, Bale is nagyon jol erzi a reseket a vedelmeken, sebessege megvan, egy rakas alkalommal megsem inditjak. Ezt tvbol nehez megitelni, lehet csak ugy tunik, hogy jo helyre indul, kozben meg leneznek a passzt (ki vagyok en, hogy egy Modric-Kroos duot felulbiraljak), csak ez megmaradt, hogy sokszor indult a resbe, nem jott a labda, aztan mutogatott. Most nem Mbappet es Balet akarom osszehasonlitani (meg ha a sok szar ellenere meg mindig egy komoly kepessegu jatekosnak is gondolom utobbit), csak eszembe jutott, hogy ez anno feltunt.