Ej, ha rágondolok a Karim-Mbappé duórachronic írta:Jó nektek, én két napja olyan vagyok mint egy szűzkislány a csupasz fasz előtt.Tjacks írta:+1, az én bugyim se lett/lesz nedves ettől a transfertől.![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 26., csütörtök 20:20
Ej, ha rágondolok a Karim-Mbappé duórachronic írta:Jó nektek, én két napja olyan vagyok mint egy szűzkislány a csupasz fasz előtt.Tjacks írta:+1, az én bugyim se lett/lesz nedves ettől a transfertől.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 26., csütörtök 20:20
Ez vmi korábbi dumája elvileg, nem a mostani offerünkre reflektál.Realista24 írta: Nasser Al-Khelaïfi on beIN Sports: “Kylian Mbappé? I was very clear, we were very clear. The club's position is clear. We are not going to repeat it and we are not going to change it.”
Butragueño: I can't tell you something you don't know, you must be calm and patient.
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 26., csütörtök 20:19
Jó nektek, én két napja olyan vagyok mint egy szűzkislány a csupasz fasz előtt.Tjacks írta:+1, az én bugyim se lett/lesz nedves ettől a transfertől.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 26., csütörtök 20:17
Az az ember telefossá már az egészet. Gyúr,.az asszony meg vásárolgat Párizsban.wZoLee7 írta:En inkabb arra gondolok h meg inkabb banhatja h nem mondott igent arra amit ajanlottunkchronic írta:
Őt már nem hiszem,hogy érdekli az,hogy nyerjen. Megnyert mindent ami fontos, multiple time.
Levezet már ő, Messivel együtt(meg neymarral,de ő már 17nyara óta), ha leesik egy BL az nem lesz rossz, de nem fognak érte meghalni.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. augusztus 26., csütörtök 20:14
+1, az én bugyim se lett/lesz nedves ettől a transfertől.sonic írta: Ha megis hosszabbit akkor majd lesz mas aki a realba akar jonni. O meg abban az esetben megerdemli a PSG-t.
200 milliot kiadni egy lejaro szerzodesu jatekosert akinek a preferenciaja a real es szandeka jovore idejonni oriasi nagy baromsag szerintem. Akkor is ha benne van a kockazat hogy vegul megis hosszabbit vagy nem ide jon. Ha megis igy lesz, kit erdekel, nem o az egyetlen tamado a vilagon...
Tul van misztifikalva megint egy jatekos. Ha nem jon o akkor senki, 100 ev bojt, nem nyerunk semmit, lehuzhatjuk a klubot a retyon. Ezzel sosem fogok tudni azonosulni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 26., csütörtök 20:13
En inkabb arra gondolok h meg inkabb banhatja h nem mondott igent arra amit ajanlottunkchronic írta:Őt már nem hiszem,hogy érdekli az,hogy nyerjen. Megnyert mindent ami fontos, multiple time.wZoLee7 írta: Ramos arcát azért szívesen megnézném, ha még idén hivatalos lenne nálunk MBappe
Levezet már ő, Messivel együtt(meg neymarral,de ő már 17nyara óta), ha leesik egy BL az nem lesz rossz, de nem fognak érte meghalni.
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 26., csütörtök 20:12
Őt már nem hiszem,hogy érdekli az,hogy nyerjen. Megnyert mindent ami fontos, multiple time.wZoLee7 írta: Ramos arcát azért szívesen megnézném, ha még idén hivatalos lenne nálunk MBappe
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 26., csütörtök 20:10
Gondolom közölték, hogy mi a feltételük, ha megadjuk, mehet Mbappé.chronic írta: Mit mondtak ők el tisztán?
Hogy 220-at kérnek,vagy hogy nem eladó?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 26., csütörtök 20:10
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 26., csütörtök 20:09
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 26., csütörtök 20:09
Persze egyértelmű. Nem kell itt megerősíteni semmit.Csabi írta:okey, free it is then.Nasser Al-Khelaifi on @beinsports_FR
: "Kylian Mbappé ? I was very clear, we were very clear. The club's position is clear. We are not going to repeat it and we are not going to change it."![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 26., csütörtök 20:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 26., csütörtök 20:06
Szelektálchronic írta: Padem srác sose hoz rossz hírt, hogy csinálja?![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 26., csütörtök 20:03
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 26., csütörtök 20:03
Nem e? 2 éven át csak szar hírek voltak. Hány ezerszer hoztam Iscóról meg Baleről? Szeretnél egyet vagy mi van?chronic írta: Padem srác sose hoz rossz hírt, hogy csinálja?![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 26., csütörtök 19:57
Inkább tolok egy sör unicum kombót… jön ma még tippre 20 breakingPad'em írta:BREAKING: Internal PSG sources confirm that Mbappé is leaving the club. @AndiOnrubia
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 26., csütörtök 19:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 26., csütörtök 19:56
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 26., csütörtök 19:53
okey, free it is then.Nasser Al-Khelaifi on @beinsports_FR
: "Kylian Mbappé ? I was very clear, we were very clear. The club's position is clear. We are not going to repeat it and we are not going to change it."
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. augusztus 26., csütörtök 19:51
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem