Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 25., szerda 15:20

Csabi írta: huhuhú ebből a Leonardo interjúból süt a sarokbaszorított vadállat szindróma. tudjak hogy nem tudnak mit tenni, ezert fenyegetnek...
"I think we have talked a lot and you know the position of PSG and our opinion on the attitude of Real Madrid. Disrespectful, incorrect, illegal and unacceptable to make an offer that they know is not enough. And that we have always wanted to have Kylian."
Ja, és közölték is igazából, hogy 180 millió az ára.
Na, most mondanék 100-at :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 25., szerda 15:18

huhuhú ebből a Leonardo interjúból süt a sarokbaszorított vadállat szindróma. tudjak hogy nem tudnak mit tenni, ezert fenyegetnek...
"I think we have talked a lot and you know the position of PSG and our opinion on the attitude of Real Madrid. Disrespectful, incorrect, illegal and unacceptable to make an offer that they know is not enough. And that we have always wanted to have Kylian."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 25., szerda 15:18

d.gergo írta:
Realista24 írta: Na látod Pad, így már hivatalos. :mrgreen:
Realista24 írta: Hivatalos az, ami megjelenik a Real honlapján, nálam.
Lehozta a Real Madrid honlapja Leonardo nyilatkozatát? :kalapos:
Jogos főnök, jogos. De te megoldod 2 perc alatt :kalapos:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. augusztus 25., szerda 15:17

Rohadvány Leonardo :lol: Remélem ez az ajánlat volt az utolsó és majd inkább hozzuk jövőre ingyé. Fasz se adna pénzt ezeknek a retkeknek.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. augusztus 25., szerda 15:16

Realista24 írta: Na látod Pad, így már hivatalos. :mrgreen:
Realista24 írta: Hivatalos az, ami megjelenik a Real honlapján, nálam.
Lehozta a Real Madrid honlapja Leonardo nyilatkozatát? :kalapos:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 25., szerda 15:16

PSG Sporting Director Leonardo: “It seems like Real Madrid’s strategy is to try to get a no from us - to show that they have tried everything and to wait a year to get Mbappé for free. Kylian always promised he wouldn’t leave for free.”

És milyen jól látod te pöcs :lol:

Leonardo: You already know the position of PSG and our opinion on the attitude of Real Madrid. Disrespectful, incorrect, illegal and unacceptable to make an offer that they know is not enough.
PSG Sporting Director Leonardo: “We created a dream this summer and will not let anyone destroy it.”
@RMCsport
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 25., szerda 15:15

Mekkora egy pöcs ez a fazon :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 25., szerda 15:14

Leonardo: "We have no plans to talk to Real Madrid again. The deadline is August 31 at midnight. This is how the transfer window is, for us we are clear: we keep him and we extend. But we're not going to let him go for less than what we paid when we still owe Monaco money."

MINDJÁRT MEGSAJNÁLLAK TITEKET :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 25., szerda 15:11

PSG Sporting Director Leonardo: “We consider Real Madrid’s offer not to be enough. I am not going to confirm figures but it is over 160 million. But this goes beyond that. Things have been done disrespectfully.”
Leonardo: “The first offer is unacceptable, it’s less than what we paid.”
PSG sporting director, Leonardo: “Kylian Mbappé wants to join Real Madrid and we will not hold him back. We said no to Madrid's first offer, but if our conditions are met, we'll see”.

Na látod Pad, így már hivatalos. :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 25., szerda 14:55

Kerlon írta:
Berti írta: Lunin covidos.

Csórinak még topicja sincs. :lol:
Én követem instán. Sút le róla, hogy valami keleti származású. :mrgreen:
Haha Kerlon, de ez most hogy jött a covidhoz? :)

Mmint a keleti származás, meg a covid összefüggést nem értettem most. Amúgy az biztosan látszik az instáján, hogy a barátnője a mindene. :D Több kép van majdnem a csajtól, mint róla.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. augusztus 25., szerda 14:45

Steve írta:
füst írta: Szerencsés vagy Steve. :D
Elvitte az ideg teljesen, de nem értem miért. :D

Az ember ír egy véleményt, majd kap rá valami ténylegesen flegma” :lol: “ kommentetet meg a “honnan a tökömből jött az angliázás”..

Miközben az meg lett említve, mint egy sokadik opció és közel sem ez volt a vélemény lényege.. :roll:

Mire válaszolok, hogy egy szöveget egyben kell értelmezni, flegam leszek. :roll: :hmmm:

Ez az értekezés most színvonalasra sikeredett. :) De hogy minek kellett ez az idegből írkálás? Ha valakinek rossz napja van el kell menni edzeni és ott levezetni. :agree:

Bappe meg csak jöjjön szépen idén.
Lehet lassan újra kell szavazni ki szeret :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 25., szerda 14:36

Berti írta: Lunin covidos.

Csórinak még topicja sincs. :lol:
Én követem instán. Sút le róla, hogy valami keleti származású. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 25., szerda 14:00

füst írta: Szerencsés vagy Steve. :D
Elvitte az ideg teljesen, de nem értem miért. :D

Az ember ír egy véleményt, majd kap rá valami ténylegesen flegma” :lol: “ kommentetet meg a “honnan a tökömből jött az angliázás”..

Miközben az meg lett említve, mint egy sokadik opció és közel sem ez volt a vélemény lényege.. :roll:

Mire válaszolok, hogy egy szöveget egyben kell értelmezni, flegam leszek. :roll: :hmmm:

Ez az értekezés most színvonalasra sikeredett. :) De hogy minek kellett ez az idegből írkálás? Ha valakinek rossz napja van el kell menni edzeni és ott levezetni. :agree:

Bappe meg csak jöjjön szépen idén.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 25., szerda 13:45

Szerencsés vagy Steve. :D

Messze az lenne nekünk a legjobb, ha adunk egy álomszerű ajánlatot, a PSG meg visszautasítja.
Ezesetben Mbappe látja hogy készek voltunk egy vagyont áldozni az érkezésére, ugyanakkor a pénzünknél is maradnánk, amiből közvetlenül kaphatna szép mennyiségben jövőre.
A PSG szerintem túltolta, a csapat fele olyan játékosokból áll, akiknél fennáll a probléma; szélesebb a vállnál az arc.
Túl sok ego fut majd ki egyszerre a pályára, ami mondjuk nem veszélyes ha megy a szekér. De ha beüt valami gettó, akkor az edző vakarhatja a fejét hogy oldja meg a dolgot. Messi egyszerre áldás és átok, használnia KELL az edzőnek, és már első évben mutatnia kell valami sikert. Neymar ugyanez. Mbappe ugyanez. Pochettinónak nincs választása, ha pedig valami nem működik, akkor innen is sok sikert kívánok edzőbának, hogy nyeretlen edzőként rendet tudjon tenni a többszörös eb,vb,bl bajnokok között. Nem kis feladat lesz.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 25., szerda 13:21

Steve írta:
wZoLee7 írta:

Valaki mondja már meg nekem ez az angliázás honnan a tökömből jött? :lol: Miért menne télen pont angliába és nem hozzánk? Mi lesz más télen azon kívül, hogy hozzánk akar jönni és akkor már csak fél év lesz a szerződéséből?
A szöveget összességében értelmezted? Mmint az egészet egyben és nem mondatokat kiragadva?

Az angliai opciót én csak akkor tartom reálisnak, ha aladdin felfogja télre, hogy ez bukó és a srác lépni akar és bejelentkezik valamelyik pénzes angol csapat egy eszemet fizetéssel és egy 200 körüli összeggel. Akkor gondolhatja azt, hogy na jó ha már eladom akkor keressünk minél többet.

De én a legvalószínűbbnek az idei érkezést tartom, vagy pedig makacsság és akkor jövőre számunkra könnyebben jön Bappe.
A flegma stílusod érdekel a legkevésbé, de ha nem akar valaki angliába szerződni akkor teljesen mind1, hogy a csapat oda akarja eladni...nem ember kereskedelemről van itt szó. Válaszolnod meg nem kell, nem fogom látni

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 25., szerda 13:11

dzsi91 írta:
Steve írta:
Az angliai opciót én csak akkor tartom reálisnak, ha aladdin felfogja télre, hogy ez bukó és a srác lépni akar és bejelentkezik valamelyik pénzes angol csapat egy eszemet fizetéssel és egy 200 körüli összeggel. Akkor gondolhatja azt, hogy na jó ha már eladom akkor keressünk minél többet.
Ha jumurdzsák padoztatná bappét büntiből a teknőc mégha angliába is akarna menni végül kivárná azt a félévet csakhogy a psg ne lásson pénzt belőle.

De mivel hozzánk akar jönni így tökmindegy mekkora összeget fizetne érte bárki más.
Én már elvesztettem a hitemet a foci mai világában és szerintem sajnos mindig van az a pénz.

A legjobb az lenne, ha ilyenről nem is kellene beszélgetnünk, csak simán jönne idén. :)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 25., szerda 13:04

Steve írta:
Ha jumurdzsák padoztatná bappét büntiből a teknőc mégha angliába is akarna menni végül kivárná azt a félévet csakhogy a psg ne lásson pénzt belőle.

De mivel hozzánk akar jönni így tökmindegy mekkora összeget fizetne érte bárki más.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 25., szerda 12:57

wZoLee7 írta:
Steve írta: Meg voltam arról győződve, hogy hosszabbít a PSG-vel pláne miután nagy neveket vettek és nagyonn az esély a BL-re. Mivel ez nem így történt így nagyon valószínű, hogy idén érkezik.

Annyira csak nem lehet erőszakos és makacs (mondjuk de) Aladdin, hogy ingyen eressze el jövőre és csakazértisbasszátokmeg ott tartsa még idén.

Opció B, hogy télen angliába engedi sok pénzért, de az csak a mi és Bappe xopatása lenne.

Ha nemet mondott Bappe a PSG-nek akkor a legértelmesebb most elengedni.
Valaki mondja már meg nekem ez az angliázás honnan a tökömből jött? :lol: Miért menne télen pont angliába és nem hozzánk? Mi lesz más télen azon kívül, hogy hozzánk akar jönni és akkor már csak fél év lesz a szerződéséből?
A szöveget összességében értelmezted? Mmint az egészet egyben és nem mondatokat kiragadva?

De én a legvalószínűbbnek az idei érkezést tartom, vagy pedig makacsság és akkor jövőre számunkra könnyebben jön Bappe.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. augusztus 25., szerda 12:32

Realista24 írta: Fiorentina are very interested in Odriozola. Real Madrid wants to release sell him and would even be willing to pay a part of his salary with a loan deal or a loan with a purchase option. The player's "ok" is still missing

19 mehet is Mbappénak.
Akarod mondani, a 7es mehet Mbappenak. A 19es jó lesz döncinek is, úgy is égeti a hátát a 7es :mrgreen:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 25., szerda 12:32

Steve írta: Meg voltam arról győződve, hogy hosszabbít a PSG-vel pláne miután nagy neveket vettek és nagyonn az esély a BL-re. Mivel ez nem így történt így nagyon valószínű, hogy idén érkezik.

Annyira csak nem lehet erőszakos és makacs (mondjuk de) Aladdin, hogy ingyen eressze el jövőre és csakazértisbasszátokmeg ott tartsa még idén.

Opció B, hogy télen angliába engedi sok pénzért, de az csak a mi és Bappe xopatása lenne.

Ha nemet mondott Bappe a PSG-nek akkor a legértelmesebb most elengedni.

Vissza: