a, bappe kijelentette hogy idén vagy jövőre Madridban fog játszani
b, a psgnel nagy volt a pofa, de most már a gatyajukba szartak hogy ingyen megy
köszi a belső infókat

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 25., szerda 15:25
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 25., szerda 15:23
Wut? Illegalis olyan ajanlatot tenni, ami az elado szerint nem eleg?Csabi írta: huhuhú ebből a Leonardo interjúból süt a sarokbaszorított vadállat szindróma. tudjak hogy nem tudnak mit tenni, ezert fenyegetnek...
"I think we have talked a lot and you know the position of PSG and our opinion on the attitude of Real Madrid. Disrespectful, incorrect, illegal and unacceptable to make an offer that they know is not enough. And that we have always wanted to have Kylian."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 25., szerda 15:20
Ja, és közölték is igazából, hogy 180 millió az ára.Csabi írta: huhuhú ebből a Leonardo interjúból süt a sarokbaszorított vadállat szindróma. tudjak hogy nem tudnak mit tenni, ezert fenyegetnek...
"I think we have talked a lot and you know the position of PSG and our opinion on the attitude of Real Madrid. Disrespectful, incorrect, illegal and unacceptable to make an offer that they know is not enough. And that we have always wanted to have Kylian."
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 25., szerda 15:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 25., szerda 15:18
Jogos főnök, jogos. De te megoldod 2 perc alattd.gergo írta:Realista24 írta: Na látod Pad, így már hivatalos.
Lehozta a Real Madrid honlapja Leonardo nyilatkozatát?Realista24 írta: Hivatalos az, ami megjelenik a Real honlapján, nálam.![]()
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. augusztus 25., szerda 15:17
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. augusztus 25., szerda 15:16
Realista24 írta: Na látod Pad, így már hivatalos.![]()
Lehozta a Real Madrid honlapja Leonardo nyilatkozatát?Realista24 írta: Hivatalos az, ami megjelenik a Real honlapján, nálam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 25., szerda 15:16
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 25., szerda 15:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 25., szerda 15:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 25., szerda 15:11
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 25., szerda 14:55
Haha Kerlon, de ez most hogy jött a covidhoz?Kerlon írta:Én követem instán. Sút le róla, hogy valami keleti származású.Berti írta: Lunin covidos.
Csórinak még topicja sincs.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. augusztus 25., szerda 14:45
Lehet lassan újra kell szavazni ki szeretSteve írta:Elvitte az ideg teljesen, de nem értem miért.füst írta: Szerencsés vagy Steve.
![]()
Az ember ír egy véleményt, majd kap rá valami ténylegesen flegma”“ kommentetet meg a “honnan a tökömből jött az angliázás”..
Miközben az meg lett említve, mint egy sokadik opció és közel sem ez volt a vélemény lényege..![]()
Mire válaszolok, hogy egy szöveget egyben kell értelmezni, flegam leszek.![]()
![]()
Ez az értekezés most színvonalasra sikeredett.De hogy minek kellett ez az idegből írkálás? Ha valakinek rossz napja van el kell menni edzeni és ott levezetni.
![]()
Bappe meg csak jöjjön szépen idén.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 25., szerda 14:36
Én követem instán. Sút le róla, hogy valami keleti származású.Berti írta: Lunin covidos.
Csórinak még topicja sincs.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 25., szerda 14:00
Elvitte az ideg teljesen, de nem értem miért.füst írta: Szerencsés vagy Steve.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 25., szerda 13:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 25., szerda 13:21
A flegma stílusod érdekel a legkevésbé, de ha nem akar valaki angliába szerződni akkor teljesen mind1, hogy a csapat oda akarja eladni...nem ember kereskedelemről van itt szó. Válaszolnod meg nem kell, nem fogom látniSteve írta:A szöveget összességében értelmezted? Mmint az egészet egyben és nem mondatokat kiragadva?wZoLee7 írta:
Valaki mondja már meg nekem ez az angliázás honnan a tökömből jött?Miért menne télen pont angliába és nem hozzánk? Mi lesz más télen azon kívül, hogy hozzánk akar jönni és akkor már csak fél év lesz a szerződéséből?
Az angliai opciót én csak akkor tartom reálisnak, ha aladdin felfogja télre, hogy ez bukó és a srác lépni akar és bejelentkezik valamelyik pénzes angol csapat egy eszemet fizetéssel és egy 200 körüli összeggel. Akkor gondolhatja azt, hogy na jó ha már eladom akkor keressünk minél többet.
De én a legvalószínűbbnek az idei érkezést tartom, vagy pedig makacsság és akkor jövőre számunkra könnyebben jön Bappe.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 25., szerda 13:11
Én már elvesztettem a hitemet a foci mai világában és szerintem sajnos mindig van az a pénz.dzsi91 írta:Ha jumurdzsák padoztatná bappét büntiből a teknőc mégha angliába is akarna menni végül kivárná azt a félévet csakhogy a psg ne lásson pénzt belőle.Steve írta:
Az angliai opciót én csak akkor tartom reálisnak, ha aladdin felfogja télre, hogy ez bukó és a srác lépni akar és bejelentkezik valamelyik pénzes angol csapat egy eszemet fizetéssel és egy 200 körüli összeggel. Akkor gondolhatja azt, hogy na jó ha már eladom akkor keressünk minél többet.
De mivel hozzánk akar jönni így tökmindegy mekkora összeget fizetne érte bárki más.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 25., szerda 13:04
Ha jumurdzsák padoztatná bappét büntiből a teknőc mégha angliába is akarna menni végül kivárná azt a félévet csakhogy a psg ne lásson pénzt belőle.Steve írta:
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 25., szerda 12:57
A szöveget összességében értelmezted? Mmint az egészet egyben és nem mondatokat kiragadva?wZoLee7 írta:Valaki mondja már meg nekem ez az angliázás honnan a tökömből jött?Steve írta: Meg voltam arról győződve, hogy hosszabbít a PSG-vel pláne miután nagy neveket vettek és nagyonn az esély a BL-re. Mivel ez nem így történt így nagyon valószínű, hogy idén érkezik.
Annyira csak nem lehet erőszakos és makacs (mondjuk de) Aladdin, hogy ingyen eressze el jövőre és csakazértisbasszátokmeg ott tartsa még idén.
Opció B, hogy télen angliába engedi sok pénzért, de az csak a mi és Bappe xopatása lenne.
Ha nemet mondott Bappe a PSG-nek akkor a legértelmesebb most elengedni.Miért menne télen pont angliába és nem hozzánk? Mi lesz más télen azon kívül, hogy hozzánk akar jönni és akkor már csak fél év lesz a szerződéséből?
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem