MINDJÁRT MEGSAJNÁLLAK TITEKET

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 25., szerda 15:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 25., szerda 15:11
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 25., szerda 14:55
Haha Kerlon, de ez most hogy jött a covidhoz?Kerlon írta:Én követem instán. Sút le róla, hogy valami keleti származású.Berti írta: Lunin covidos.
Csórinak még topicja sincs.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. augusztus 25., szerda 14:45
Lehet lassan újra kell szavazni ki szeretSteve írta:Elvitte az ideg teljesen, de nem értem miért.füst írta: Szerencsés vagy Steve.
![]()
Az ember ír egy véleményt, majd kap rá valami ténylegesen flegma”“ kommentetet meg a “honnan a tökömből jött az angliázás”..
Miközben az meg lett említve, mint egy sokadik opció és közel sem ez volt a vélemény lényege..![]()
Mire válaszolok, hogy egy szöveget egyben kell értelmezni, flegam leszek.![]()
![]()
Ez az értekezés most színvonalasra sikeredett.De hogy minek kellett ez az idegből írkálás? Ha valakinek rossz napja van el kell menni edzeni és ott levezetni.
![]()
Bappe meg csak jöjjön szépen idén.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 25., szerda 14:36
Én követem instán. Sút le róla, hogy valami keleti származású.Berti írta: Lunin covidos.
Csórinak még topicja sincs.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 25., szerda 14:00
Elvitte az ideg teljesen, de nem értem miért.füst írta: Szerencsés vagy Steve.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 25., szerda 13:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 25., szerda 13:21
A flegma stílusod érdekel a legkevésbé, de ha nem akar valaki angliába szerződni akkor teljesen mind1, hogy a csapat oda akarja eladni...nem ember kereskedelemről van itt szó. Válaszolnod meg nem kell, nem fogom látniSteve írta:A szöveget összességében értelmezted? Mmint az egészet egyben és nem mondatokat kiragadva?wZoLee7 írta:
Valaki mondja már meg nekem ez az angliázás honnan a tökömből jött?Miért menne télen pont angliába és nem hozzánk? Mi lesz más télen azon kívül, hogy hozzánk akar jönni és akkor már csak fél év lesz a szerződéséből?
Az angliai opciót én csak akkor tartom reálisnak, ha aladdin felfogja télre, hogy ez bukó és a srác lépni akar és bejelentkezik valamelyik pénzes angol csapat egy eszemet fizetéssel és egy 200 körüli összeggel. Akkor gondolhatja azt, hogy na jó ha már eladom akkor keressünk minél többet.
De én a legvalószínűbbnek az idei érkezést tartom, vagy pedig makacsság és akkor jövőre számunkra könnyebben jön Bappe.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 25., szerda 13:11
Én már elvesztettem a hitemet a foci mai világában és szerintem sajnos mindig van az a pénz.dzsi91 írta:Ha jumurdzsák padoztatná bappét büntiből a teknőc mégha angliába is akarna menni végül kivárná azt a félévet csakhogy a psg ne lásson pénzt belőle.Steve írta:
Az angliai opciót én csak akkor tartom reálisnak, ha aladdin felfogja télre, hogy ez bukó és a srác lépni akar és bejelentkezik valamelyik pénzes angol csapat egy eszemet fizetéssel és egy 200 körüli összeggel. Akkor gondolhatja azt, hogy na jó ha már eladom akkor keressünk minél többet.
De mivel hozzánk akar jönni így tökmindegy mekkora összeget fizetne érte bárki más.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 25., szerda 13:04
Ha jumurdzsák padoztatná bappét büntiből a teknőc mégha angliába is akarna menni végül kivárná azt a félévet csakhogy a psg ne lásson pénzt belőle.Steve írta:
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 25., szerda 12:57
A szöveget összességében értelmezted? Mmint az egészet egyben és nem mondatokat kiragadva?wZoLee7 írta:Valaki mondja már meg nekem ez az angliázás honnan a tökömből jött?Steve írta: Meg voltam arról győződve, hogy hosszabbít a PSG-vel pláne miután nagy neveket vettek és nagyonn az esély a BL-re. Mivel ez nem így történt így nagyon valószínű, hogy idén érkezik.
Annyira csak nem lehet erőszakos és makacs (mondjuk de) Aladdin, hogy ingyen eressze el jövőre és csakazértisbasszátokmeg ott tartsa még idén.
Opció B, hogy télen angliába engedi sok pénzért, de az csak a mi és Bappe xopatása lenne.
Ha nemet mondott Bappe a PSG-nek akkor a legértelmesebb most elengedni.Miért menne télen pont angliába és nem hozzánk? Mi lesz más télen azon kívül, hogy hozzánk akar jönni és akkor már csak fél év lesz a szerződéséből?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. augusztus 25., szerda 12:32
Akarod mondani, a 7es mehet Mbappenak. A 19es jó lesz döncinek is, úgy is égeti a hátát a 7esRealista24 írta: Fiorentina are very interested in Odriozola. Real Madrid wants to release sell him and would even be willing to pay a part of his salary with a loan deal or a loan with a purchase option. The player's "ok" is still missing
19 mehet is Mbappénak.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 25., szerda 12:32
Valaki mondja már meg nekem ez az angliázás honnan a tökömből jött?Steve írta: Meg voltam arról győződve, hogy hosszabbít a PSG-vel pláne miután nagy neveket vettek és nagyonn az esély a BL-re. Mivel ez nem így történt így nagyon valószínű, hogy idén érkezik.
Annyira csak nem lehet erőszakos és makacs (mondjuk de) Aladdin, hogy ingyen eressze el jövőre és csakazértisbasszátokmeg ott tartsa még idén.
Opció B, hogy télen angliába engedi sok pénzért, de az csak a mi és Bappe xopatása lenne.
Ha nemet mondott Bappe a PSG-nek akkor a legértelmesebb most elengedni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 25., szerda 12:17
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 25., szerda 12:07
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 25., szerda 12:04
Steve írta: Meg voltam arról győződve, hogy hosszabbít a PSG-vel pláne miután nagy neveket vettek és nagyonn az esély a BL-re. Mivel ez nem így történt így nagyon valószínű, hogy idén érkezik.
Ha nemet mondott Bappe a PSG-nek akkor a legértelmesebb most elengedni.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 25., szerda 12:00
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 25., szerda 11:20
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 25., szerda 11:17
Ha hozni lehet egy jó játékost, hozni kell, a többi majd meg lesz oldva. Gyak. Bale az egyetlen értelmezhető ember jobbra (ami mindent elmond milyen szint van ott és milyen erős a többi), csatárnak is minőség csak Benz van továbbra is..Anthony írta: Nem kell erőltetni a dolgokat. Tele vagyunk nagy szerződésekkel, jövőre szépen kifut egy pár, akkor jobb anyagi lehetőségek lesznek, + ingyen jöhet a srác.
Elől van most Bale-Benzema-Hazard, mind a két csalódásunk idén nyáron mintha össze szedte volna magát. Most dobjunk ki 200 milliót, aztán valamelyik megint ül a padon, és megsértődik, rontja a hangulatot. (persze akármelyik pillanatban lesérülhetnek). Kell az a pénz, mert nem ártana a középpályát is megerősíteni jövőre.
Hagyjuk dolgozni Carlot ezzel a csapattal, mert végre egész gólerősnek tűnik a játékunk, igaz a védelmet gatyába kéne rázni.
Na pontosan. de ha már leírtam, itt hagyomPad'em írta: *Mbappét ütni kell most, míg meleg.![]()
M1Ö írta: Vagy pont fordítva. 1 évig tele mossák az agyát, hogy látod fiam, 160-180-200 milliós ajánlatokat utasítunk el miattad, annyira fontos vagy nekünk. Maradj nálunk vezér és tudod mit? Hogy igazán megmutassuk mennyire komolyan gondoljuk veled a dolgokat, megduplázzuk a fizetésed is. Meg alapból ide hoztuk neked Messit. Stb stb....
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 25., szerda 11:13
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem