Anthony írta:
Nem kell erőltetni a dolgokat. Tele vagyunk nagy szerződésekkel, jövőre szépen kifut egy pár, akkor jobb anyagi lehetőségek lesznek, + ingyen jöhet a srác.
Elől van most Bale-Benzema-Hazard, mind a két csalódásunk idén nyáron mintha össze szedte volna magát. Most dobjunk ki 200 milliót, aztán valamelyik megint ül a padon, és megsértődik, rontja a hangulatot. (persze akármelyik pillanatban lesérülhetnek). Kell az a pénz, mert nem ártana a középpályát is megerősíteni jövőre.
Hagyjuk dolgozni Carlot ezzel a csapattal, mert végre egész gólerősnek tűnik a játékunk, igaz a védelmet gatyába kéne rázni.
Ha hozni lehet egy jó játékost, hozni kell, a többi majd meg lesz oldva. Gyak. Bale az egyetlen értelmezhető ember jobbra (ami mindent elmond milyen szint van ott és milyen erős a többi), csatárnak is minőség csak Benz van továbbra is..
Persze, pénzügyileg jobban néz ki, meg szebb a mese, hogy jövő koccol a selejt és ingyen jön egy A kategóriás játékos, de ha nem jön, benne van a hosszabbítás. Ha meg meg se próbáljuk, pláne. De amúgy is, a pénz sztem perpill másodlagos (hisz nekünk úgy sincs, tehát banki kölcsön lesz ez is, X évre (mint CR7 volt)), ha meg lehet szerezni, meg kell.
Pad'em írta:
*Mbappét ütni kell most, míg meleg.
Na pontosan. de ha már leírtam, itt hagyom
M1Ö írta:
Vagy pont fordítva. 1 évig tele mossák az agyát, hogy látod fiam, 160-180-200 milliós ajánlatokat utasítunk el miattad, annyira fontos vagy nekünk. Maradj nálunk vezér és tudod mit? Hogy igazán megmutassuk mennyire komolyan gondoljuk veled a dolgokat, megduplázzuk a fizetésed is. Meg alapból ide hoztuk neked Messit. Stb stb....
Amióta van messi párizsban, a csapból is ő folyik, pedig 1!! percet nem játszott

, sztem b@szogtatja ez Bappe egóját rendesen..