A szöveget összességében értelmezted? Mmint az egészet egyben és nem mondatokat kiragadva?wZoLee7 írta:Valaki mondja már meg nekem ez az angliázás honnan a tökömből jött?Steve írta: Meg voltam arról győződve, hogy hosszabbít a PSG-vel pláne miután nagy neveket vettek és nagyonn az esély a BL-re. Mivel ez nem így történt így nagyon valószínű, hogy idén érkezik.
Annyira csak nem lehet erőszakos és makacs (mondjuk de) Aladdin, hogy ingyen eressze el jövőre és csakazértisbasszátokmeg ott tartsa még idén.
Opció B, hogy télen angliába engedi sok pénzért, de az csak a mi és Bappe xopatása lenne.
Ha nemet mondott Bappe a PSG-nek akkor a legértelmesebb most elengedni.Miért menne télen pont angliába és nem hozzánk? Mi lesz más télen azon kívül, hogy hozzánk akar jönni és akkor már csak fél év lesz a szerződéséből?
Az angliai opciót én csak akkor tartom reálisnak, ha aladdin felfogja télre, hogy ez bukó és a srác lépni akar és bejelentkezik valamelyik pénzes angol csapat egy eszemet fizetéssel és egy 200 körüli összeggel. Akkor gondolhatja azt, hogy na jó ha már eladom akkor keressünk minél többet.
De én a legvalószínűbbnek az idei érkezést tartom, vagy pedig makacsság és akkor jövőre számunkra könnyebben jön Bappe.