Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Hmmm érdekes helyzetbe került a Psg az egyszer biztos.
Odavertek Perezék egy igen komoly ajánlatot nekik ha nem fogják elfogadni mindenki hülyének fogja nézni őket.Ha meg elfogadják akkor akkor ugye jön MBappe.
Bár ez irtó sok pénz főleg hogy jövőre ingyér jönne.
Mégse volt mocskos Perez és tett egy normális ajánlatot.
Odavertek Perezék egy igen komoly ajánlatot nekik ha nem fogják elfogadni mindenki hülyének fogja nézni őket.Ha meg elfogadják akkor akkor ugye jön MBappe.
Bár ez irtó sok pénz főleg hogy jövőre ingyér jönne.
Mégse volt mocskos Perez és tett egy normális ajánlatot.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Idén még meg lesz.
Csak megy a sakkozás az összegről. Szerintem 180-190 lesz a vége.
Csak megy a sakkozás az összegről. Szerintem 180-190 lesz a vége.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jobb lenne jövőre ingyen, de a PSG elfogadja az ajánlatot, ha tényleg van/lesz ajánlat. Nem fognak ekkora összegről Ők sem lemondani.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jövőre ingyen jön-re nyomtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Majd az idő eldönti, hogy mi lett.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
Akkor Remynek remélem helyén lesz a szíve, és a hosszabbítra nyom

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nem gondolom, hogy lehozná az infót minden releváns lap (Marca, AS, L'equipe, Le Parisien stb.) és megmondóember (Pedrerol, Romano stb.), ha nem 100%-ig megbízható forrás(ok)ból jönne.
Egyébként Romano tegnap este Twitchen értékelte a szitut, elmondta, hogy amellett, hogy ez persze egy komoly ajánlat, úgy lehet vele a klub, hogy kb. mindegy, hogy elfogadják-e, ez elsősorban Mbappé-nak szól, jelezzük, hogy megyünk érted Kicsi, ne aggódj, komolyan gondoljuk a dolgot, még úgy is kiadnánk ennyi pénzt, hogy jövőre ingyen jönnél (szóval, ha úgy van, akkor légyszi, ne hosszabbíts már...). Ugyanez volt az üzenete annak is, hogy Carlo három és fél másodperccel a pletykák után már cáfolta is, hogy CR-t hoznánk. Általában nem szoktak ilyen pletykákra reagálni az érintettek, de most nagyon fontos, hogy nehogy félrecsússzon a kommunikáció és emiatt nehogy besértődjön a teknős.
Egyébként Romano tegnap este Twitchen értékelte a szitut, elmondta, hogy amellett, hogy ez persze egy komoly ajánlat, úgy lehet vele a klub, hogy kb. mindegy, hogy elfogadják-e, ez elsősorban Mbappé-nak szól, jelezzük, hogy megyünk érted Kicsi, ne aggódj, komolyan gondoljuk a dolgot, még úgy is kiadnánk ennyi pénzt, hogy jövőre ingyen jönnél (szóval, ha úgy van, akkor légyszi, ne hosszabbíts már...). Ugyanez volt az üzenete annak is, hogy Carlo három és fél másodperccel a pletykák után már cáfolta is, hogy CR-t hoznánk. Általában nem szoktak ilyen pletykákra reagálni az érintettek, de most nagyon fontos, hogy nehogy félrecsússzon a kommunikáció és emiatt nehogy besértődjön a teknős.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nekem nem. 50 millios fizetes egy olyan jatekosnak aki meg semmit nem tud felmutatni - azert az nevetseges. Latszik hogy Raiola az ugynoke. A masik negativum hogy a klub kozelebe kerulne Raiola aztan onnantol szenvedhetnenk vele evekig ahogy kavarja a szart.ANDS írta:Ez madridi szemmel jobb üzletnek látszik, mint Mbappe.Realista24 írta: Mino Raiola is demanding wages of €50m/year for Erling Håland, in addition to agents fees of €40m. Therefore Bayern have no chance of signing the Norwegian striker next year. Håland has a release clause of €75m for next year that can rise to €90m with bonuses [@SPORTBILD]
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amire Remy szavaz, annak az ellenkezője lesz

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Értem én, jogos. De ez azért mar tényleg vehető hivatalosnak, hiába ellenkezik itt a nép. Romano, nagyobb francia lapok, az összes első számú spanyol forrás megerősítette. Nincs kétség sztem.Realista24 írta:A hivatalos szóra reagáltam. Hivatalos az, ami megjelenik a Real honlapján, nálam.Pad'em írta:
Nyilván. Minden létező forrás egybehangzóan megerősítette, úgyhogy ezt azért eléggé készpénznek vehetjük.
Pl. majd a cáfolat 10-kor, hogy semmi nem igaz abból, amit tegnap megjelentek a neten![]()
Amúgy újrázd már a szavazást por favor, kiváncsi vagyok most mit nyom a nép
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Gondolom megint este fog pörögni a buli, addig mindenki dolgozzon nyugodtan

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Valami biztos van a háttérben. Kérdés, hogy ennyire pörög-e és tényleg akkora baleknak nézünk-e ki ekkora ajánlattal.Pad'em írta: Ok. Akkor higgyétek, hogy nincs ajánlat, 2 éve is csak poénból nem költünk![]()
Más: 40 M€ Agent fee - pofám leszakad. Fizesse a játékos. Játékosügynöknek kellet volna születni...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Tavaly talán rögtön jött a cáfolat az első nagyobb hírverésnél. Most semmi. Ez azért sokatmondó.Realista24 írta:A hivatalos szóra reagáltam. Hivatalos az, ami megjelenik a Real honlapján, nálam.Pad'em írta:
Nyilván. Minden létező forrás egybehangzóan megerősítette, úgyhogy ezt azért eléggé készpénznek vehetjük.
Pl. majd a cáfolat 10-kor, hogy semmi nem igaz abból, amit tegnap megjelentek a neten![]()
- Pad'em
Ok. Akkor higgyétek, hogy nincs ajánlat, 2 éve is csak poénból nem költünk

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A hivatalos szóra reagáltam. Hivatalos az, ami megjelenik a Real honlapján, nálam.Pad'em írta:Nyilván. Minden létező forrás egybehangzóan megerősítette, úgyhogy ezt azért eléggé készpénznek vehetjük.Realista24 írta:
Mármint az újságírók szerint hivatalosan, mert nem láttam róla kommunikációt a Real részéről.
Pl. majd a cáfolat 10-kor, hogy semmi nem igaz abból, amit tegnap megjelentek a neten

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Azert eselyes az ajanlat. Gondolom van ami direkt megy ki a sajtonak, nezik a reakciokat is, gyengitik a masik alkupoziciojat is amivel csak lehet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Vagy csak mindenki ugyanarra a (kétes/ kamu) forrásra alapozva erősítette meg. Attól mert 6 újság hoz le valamit 1 forrásra hivatkozva az továbbra is csak 1 forrás és nem 6. Ebben az esetben nyilván nem ellenőriztem. Szóval lehet, hogy tényleg van 6 forrás. Viszont ebben az esetben mindkét oldalról egy rakás ember leakel.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Minden twitter huszar onjelolt hirmondo re-tweetelte nehogy kimaradjon a bulibol.Pad'em írta:Nyilván. Minden létező forrás egybehangzóan megerősítette, úgyhogy ezt azért eléggé készpénznek vehetjük.Realista24 írta:
Mármint az újságírók szerint hivatalosan, mert nem láttam róla kommunikációt a Real részéről.

En meg nem veszem keszpenznek.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Pad'em
Nyilván. Minden létező forrás egybehangzóan megerősítette, úgyhogy ezt azért eléggé készpénznek vehetjük.Realista24 írta:Mármint az újságírók szerint hivatalosan, mert nem láttam róla kommunikációt a Real részéről.Pad'em írta: Hát gyerekek itt a mit szabad mit nem dolgok már nem aktuálisak, lévén, hogy tegnap hivatalosan ajánlottunk 160-at![]()
A jöjjön ingyen hívők max abban bízhatnak hogy Katar bohócot csinál magából és nem engedik el ezért az irreális összegért sem. Továbbra is azt mondom, hogy elfogják. Perez biztosra megy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mármint az újságírók szerint hivatalosan, mert nem láttam róla kommunikációt a Real részéről.Pad'em írta: Hát gyerekek itt a mit szabad mit nem dolgok már nem aktuálisak, lévén, hogy tegnap hivatalosan ajánlottunk 160-at![]()
A jöjjön ingyen hívők max abban bízhatnak hogy Katar bohócot csinál magából és nem engedik el ezért az irreális összegért sem. Továbbra is azt mondom, hogy elfogják. Perez biztosra megy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema