Jujj de magasan hordják az orrukat arab barátaink, a lambót se vennék meg 10 milláért gondolom ha 100 ért is megvehetik.Realista24 írta: PSG rejected Real Madrid's €160m offer for Kylian Mbappé. @JulienMaynard

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 24., kedd 21:30
Jujj de magasan hordják az orrukat arab barátaink, a lambót se vennék meg 10 milláért gondolom ha 100 ért is megvehetik.Realista24 írta: PSG rejected Real Madrid's €160m offer for Kylian Mbappé. @JulienMaynard
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 24., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 24., kedd 21:26
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 24., kedd 21:17
Mbappé heti bére annyi lesz,igen.Kerlon írta:Remélem végül 180 Millió forint lesz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 24., kedd 21:17
Abszolút, bl góljait megnézi az ember, kontra befejezése, meg kipattanók/lecsorgók bekúrása.Kerlon írta:
Az a baj, hogy az új genercáiós játékosok kb. mind ilyenek. Megnézitek Haaland is akkor megy nagyot, amikor kontrázik a Dortmund és az ogre termetével megindul.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 24., kedd 21:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 24., kedd 21:15
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 24., kedd 21:12
Még el is köll azt fogadni. El is köll azt költeni.chronic írta:Az elég combos mondjuk, bár bele kell férnie, lassan nyílik a Bernabeu, reméljük lassan teltházat is engedélyezi a liga, aztán hamar visszajön mezekből meg a nézőkböl a péc.Realista24 írta:Talksport 185 millió euróról ír.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 24., kedd 21:12
Vinicius.ziro4vr írta:Mondjuk kihez képest irtó korlátozott? Neymar, Messi, Benzema, hozzájuk képest.Swineherd írta: Fenntartásokkal kezelem az Mbappé gyereket, mert skillekben irtó korlátozott, de ennek ellenére a mai fociban mindenképpen kiemelkedő. Furcsa, de manapság elég ez a nem túl bő repertoár ahhoz, hogy valaki dominálja a mezőnyt...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 24., kedd 21:11
Az a baj, hogy az új genercáiós játékosok kb. mind ilyenek. Megnézitek Haaland is akkor megy nagyot, amikor kontrázik a Dortmund és az ogre termetével megindul.Swineherd írta:Boomer vagyok, ezt vedd figyelembe!ziro4vr írta: Mondjuk kihez képest irtó korlátozott? Neymar, Messi, Benzema, hozzájuk képest.
Sohasem voltam elájulva azoktól, akik a sebességükből éltek, pláne nem akkor, ha felállt védelemmel szemben csak néztek... Szerintem ő ilyen.
Nyilván, ha ma rá kellene bökni valakire, aki különbséget jelenthet, akkor ő lenne az egyik.
Hát ez azért vicc egy lejáró szerződéssel. Legyen 100+ nuevo neymarJrRealista24 írta:Talksport 185 millió euróról ír.
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 24., kedd 21:10
Az elég combos mondjuk, bár bele kell férnie, lassan nyílik a Bernabeu, reméljük lassan teltházat is engedélyezi a liga, aztán hamar visszajön mezekből meg a nézőkböl a péc.Realista24 írta:Talksport 185 millió euróról ír.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 24., kedd 21:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 24., kedd 21:05
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 24., kedd 21:04
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 24., kedd 21:04
Tuningolt Henry a csávó.Swineherd írta:Boomer vagyok, ezt vedd figyelembe!ziro4vr írta: Mondjuk kihez képest irtó korlátozott? Neymar, Messi, Benzema, hozzájuk képest.
Sohasem voltam elájulva azoktól, akik a sebességükből éltek, pláne nem akkor, ha felállt védelemmel szemben csak néztek... Szerintem ő ilyen.
Nyilván, ha ma rá kellene bökni valakire, aki különbséget jelenthet, akkor ő lenne az egyik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 24., kedd 21:03
Pad'em írta: Real Madrid have made the first offer to PSG for Kylian Mbappe in recent hours. @MarioCortegana [🎖]
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 24., kedd 21:00
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. augusztus 24., kedd 20:48
Boomer vagyok, ezt vedd figyelembe!ziro4vr írta: Mondjuk kihez képest irtó korlátozott? Neymar, Messi, Benzema, hozzájuk képest.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 24., kedd 20:38
Mondjuk kihez képest irtó korlátozott? Neymar, Messi, Benzema, hozzájuk képest. DInamika, sebesség elit, azért bőven elvan az összjátékokkal is, a befejezése mintha visszaesett volna.Swineherd írta: Fenntartásokkal kezelem az Mbappé gyereket, mert skillekben irtó korlátozott, de ennek ellenére a mai fociban mindenképpen kiemelkedő. Furcsa, de manapság elég ez a nem túl bő repertoár ahhoz, hogy valaki dominálja a mezőnyt...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 24., kedd 19:45
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem