HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. augusztus 24., kedd 10:06
Van fent Marcán egy hosszabb Mbappé interjú zanzásított változata. Ugyan google translate spanyol-angol segített, de a lényeg megvan. Nagyon tetszik a mentalitása. Már-már túlzottnak tűnik a magabiztosság, de szerintem pont jó így. Nagyon jónak tűnik a hozzáállása, megvan egy nagyon erős önbizalom, de még nem önteltség. Tudom, hogy Haaland sokaknál népszerűbb, de szerintem ezzel a sráccal sem lesz semmi baj.
Jovicra visszaugorva 2 szóra.
Angliában nem tudom megélne-e. Alacsony, a klasszikus beívelések (amik bár kopnak, de még jelen vannak, mint tradicionális elem) nem annyira nyerők. A sebessége nem kimagasló, bár szerintem nem lassú. Fizikálisan rendben van, de az angol védőket ilyen szempontból nem érheti sok kritika, mindegyik akkora, mint egy hegyomlás. Technikailag sem mondanám rossznak, de annyira kimagaslónak sem, hogy azzal tűnjön ki.
Én Olaszországot favorizálnám a helyében.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)