wZoLee7 írta:
Nem értem a feltételezéseket. MBappe jönni akar, nem hosszabbít. Mit tudnak csinálni? Padra teszik azt aki meccsenként lövöldözi a gólokat. Tegyék meg, a srácnak van akkora lélekjelenléte szerintem, hogy ezt kibírja és még inkább maguk ellen haragítják az ilyen húzásokkal. A PSG nem teheti meg, hogy padoztat egy ilyen játékost. Nyerniük kell.
Én se értem ezeket a hangokat, hogy majd elérik, hogy hosszabbítson különben felteszik a lelátóra. Hát saját magukkal csesznek ki. Mbappe azért kicsit nagyobb kaliber, mint Verratti akit tudtak terrorizálni. Bár nem értem, hogy marad ott egy játékos még évekig akit konkrét akarata ellenére tartottak ott, valószínű nem akart ő annyira távozni azért. Ott van Rabiot, leülte a félévet a tribünön aztán elhúzott, köszöni szépen megvan, válogatott + Juve alapembere. Jönni fog a teknőc jövő nyáron, sztem kb tuti. Nem nagyon tudok elképzelni, olyan forgatókönyvet, hogy miért maradna ott ezek után.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"