Jövő nyáron Mendy-t adjuk el
Helyette Pau Torres, de Light jöhetne

Carvajal Torres Alaba Miguel jó lehetne
Az osztrák a baloson is lehetőséget kaphatna időnként akkor bejön Nacho /Militao
Kiselejteztük a balhátvédeket

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. augusztus 29., vasárnap 11:14
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. augusztus 29., vasárnap 10:35
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 29., vasárnap 10:12
mert teljesen más volt mint az előző két meccsen. csak militao játszott ugyanott. alaba nagyon fasza lesz középen, neki ott kell játszania. vezére lesz a védelemnek, csak kár hogy a károgók már megmondták hogy kiégve érkezik ide.Berti írta: Ez előző két meccshez viszonyítva, vicces hogy pont a védelmünk volt a legjobb.
saját válogatottját nem venném alapul. ott középcsatárban is ő lenne a legjobb játékos.SzB írta: Lehet, hogy Alabát középre vették, de ő vészközéphátvéd volt a Bayernben is. Saját válogatottjában sem azt játszik.
HozzászólásSzerző: SzB » 2021. augusztus 29., vasárnap 10:09
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 29., vasárnap 10:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:43
Alaba kozepre erkezett, de szerintem rovid idon belul Mendy is ott talalja meg a helyetSzB írta: Alaba lelépett a Bayerntől, mert Alphonso Davies kifocizta onnan. Innen meg Miguel fogja. (Én úgy gondolom, Mendy már csak 3. sz. balhátvéd, túl sok a hátrapassza és nem tud beadni...) Ez már tavaly látszott, hogy ez a fiú sokra viszi -bár ahogy az előzmények mutatják szélsőhátvédek viszonylatában, nehogy máshol kössön ki ő is (Hermoso, Reguilon, Hakimi)...
Rendben lenne ez a csapat, csak így kevés gólt fogunk megint rúgni - ezért kellene egy Mbappé, mert Benzema 20 gólja kevés - Ha ő jönne, már Balenek sem lenne helye.
HozzászólásSzerző: SzB » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:36
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:31
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:20
A meccs elején is volt egy passza ami 1000%-os helyzet volt csak Benzema mellé tekerte.Norbi90 írta:tubatibi írta: Nem láttam az esti meccset. Pár mondatban valaki összefoglalná?
Milyen volt a játék képe? Alaba kh-s teljesítménye mennyire volt elfogadható? Bélának van kedve játszani?
nem sokat vesztettél, nyertünk a lényeg az, baletől nem emlékszem semmire kb, alaba lehozta,gutierez volt ügyes,meg a végén pár szép összjáték, azonkívül felejthető kategória, betis első 15 percben nagyon nyomott majd átmentek faragásba, második félidőben már fáradtabbak voltak, vini szokásos benny hill,egy passza szóra érdemes mikor az alapvonalról visszapasszolta benznek amiből a gól született,nehéz brusztolós meccs volt.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:05
Azért kezd mert nincs jobb.Yazid írta:tényleg nagyon röviden: a betis sose volt a legfinomabb ellenfelünk, pláne odaát. ahhoz képest hoztuk a 3pontot.tubatibi írta: Nem láttam az esti meccset. Pár mondatban valaki összefoglalná?
Milyen volt a játék képe? Alaba kh-s teljesítménye mennyire volt elfogadható? Bélának van kedve játszani?
próbálkoztunk focizni, de isco egy fos mint szervező.
alabat egyre jobban csipázom, tetszik milyen elánnal játszik. jó lesz.
bélának nincs kedve játszani, bujdosó betyárt játszott.
benne van a gól néha, ezért kezd csak carlonal szerintem, amugy hígfos mezőnyben
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:03
tényleg nagyon röviden: a betis sose volt a legfinomabb ellenfelünk, pláne odaát. ahhoz képest hoztuk a 3pontot.tubatibi írta: Nem láttam az esti meccset. Pár mondatban valaki összefoglalná?
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:00
tubatibi írta: Nem láttam az esti meccset. Pár mondatban valaki összefoglalná?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. augusztus 29., vasárnap 8:31
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. augusztus 29., vasárnap 8:08
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 29., vasárnap 0:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 23., hétfő 12:15
Meg kell nézni kivel jobb a közepe, Mendyt is kipróbálnám ott. Balra is rengeteg az opciónk. Carvajal ha kiesik akkor viszont én lehet Odrit tenném be, mert LV helyezkedésben nullareeed_ati írta:
Másik dolog, hogy a védelemmel ti mit kezdenétek?![]()
Maradna ez továbbra is és Carvaj visszatérése megoldja a problémákat?
Vagy Mendy visszatérésével Alaba be középre? és akkor kit vágsz padra?![]()
Vagy Mendy-t bepróbálni középre, hátha fal lesz majd ott is?
Nem néztünk ki jól tegnap a védelemben, de az a jó, hogy rengeteg opció van megtalálni az ideális felállást, lehet még bőven keverni a lapokat..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 23., hétfő 12:13
Kerlon írta: Nem akarom védeni, mert szerintem is gyenge volt, de azt ugye tudod, hogy a hátra mozgással kihozta a jobbvédőt, akinek a helyén indult be Karim? Ha előre indul, akkor ott nincs hely, full alaptaktikai húzások ezek.
Szerintem ha lesz Mendy és Eder+Nacho továbbra sem tudja megtalálni a tavaszi bika formát, előbb-utóbb elkezd majd variálni Carlo is, Alaba, esetleg Mendy középre majd lehet bekerül..Pad'em írta: A védelmünk kabaré perpill, a tavaly stabil Nacho-Militao gyenge egyelőre, plusz LV-ből is elő-előjön, hogy nem védő, Alaba meg új. Reméljük Carvajal most már elérhetőbb lesz huzamosabb ideig.
Szeretem Mendyt, de nem hiányzik, össze sem hasonlítható a támadójátékunk a sógorral. Betis ellen remélem nem vágja be a kezdőbe Marcelot Carlo fater.
Nyomnám tovább ezt a kezdőt, csereként jók a brazilok. Még Jovic is jól állt be, az ott rajta sima tizi volt, plusz a fejese is szép volt, de baszki a mozgása, vizilabdában komolyabb jövője lenne.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 23., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 23., hétfő 11:58
Az a baj ezzel a Rodrygóval, hogy néha képes szép dolgokra, de amúgy színtelen szagtalan játékos.doncsontos írta:wZoLee7 írta: Rodrygonak sem igazán jön i eddig a lépés, tegnap róla is csak annyi maradt meg h hülye módon beszedett egy sárgát miután kiment róla a labda. Amúgy a közeli képeken nagyon lehet látni, hogy szélesebb lett a srác, erőben érzi magát![]()
az oreg is a jobb oldalra tette be, en mar csak ezt nem ertem, hogy miertnem balrol indulva probaljuk ki egyszer az eletben? neki igy nem is fog kijonni soha, vini elveszi elole a helyet, ja meg hazard
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem