Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 23., hétfő 11:44

doncsontos írta:
wZoLee7 írta: Rodrygonak sem igazán jön i eddig a lépés, tegnap róla is csak annyi maradt meg h hülye módon beszedett egy sárgát miután kiment róla a labda. Amúgy a közeli képeken nagyon lehet látni, hogy szélesebb lett a srác, erőben érzi magát :lol:

az oreg is a jobb oldalra tette be, en mar csak ezt nem ertem, hogy miertnem balrol indulva probaljuk ki egyszer az eletben? neki igy nem is fog kijonni soha, vini elveszi elole a helyet, ja meg hazard
és MBappe érkezése sem fog ezen segíteni. Az a baj, hogy Rodrygo értékelhetőbb a jobboson, mint Vini, lényegében ez is okozza a vesztét, mert balról indulva mindig jó meccset hozott. Meccsek közben néha cserélhetnének.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2021. augusztus 23., hétfő 11:36

wZoLee7 írta: Rodrygonak sem igazán jön i eddig a lépés, tegnap róla is csak annyi maradt meg h hülye módon beszedett egy sárgát miután kiment róla a labda. Amúgy a közeli képeken nagyon lehet látni, hogy szélesebb lett a srác, erőben érzi magát :lol:

az oreg is a jobb oldalra tette be, en mar csak ezt nem ertem, hogy miertnem balrol indulva probaljuk ki egyszer az eletben? neki igy nem is fog kijonni soha, vini elveszi elole a helyet, ja meg hazard
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 23., hétfő 11:32

Marky írta:
Rajta latszik, hogy lelkes lapgyujto lesz, eles helyzetekben sokszor reklamal :mrgreen:

Egyenileg nem ertekelnek senkit, talan csak Lucas volt az, aki lefele logott ki a csapatbol, mindenki mas vagy hozta a csapat szintjet, vagy meg feljebb is huzta.
Az elso felido szerintem parades volt, reg nem szorakoztam ilyen jol Madrid meccsen. Rengeteg beindulas volt, a harom tamado szepen forgatta a poziciokat, amivel kozepen mindig meg lehetett nyitni 1-1 folyosot, ahova Isco be tudott indulni.
A masodik felidore pedig kicsit raaludt a csapat, a Levante pedig vert ivott es megfogtak egy pontot. Az egyeni vedelmi hibaktol eltekintve szerintem ez egy nagyon jo meccs volt, hasonlo produkciot varok a Betis ellen is.
Egyébként ezt olvasva még tegnap feltűnt, hogy mennyivel komolyabbak lennénk, ha Valverde indulna be többször azokban a szitukban ahol Isco próbálkozott. Tőle is nehéz elvenni, sokszor csak lerántani tudják, de Valverdét utol sem érnék ahhoz h ezt megtegyék.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 23., hétfő 11:31

Nekem is tetszett a játék. Sokkal élvezhetőbb a támadójátékunk, az elmúlt évek szenvedései után már ez önmagában felüdülés. A védelmünk kabaré perpill, a tavaly stabil Nacho-Militao gyenge egyelőre, plusz LV-ből is elő-előjön, hogy nem védő, Alaba meg új. Reméljük Carvajal most már elérhetőbb lesz huzamosabb ideig.

Szeretem Mendyt, de nem hiányzik, össze sem hasonlítható a támadójátékunk a sógorral. Betis ellen remélem nem vágja be a kezdőbe Marcelot Carlo fater.

Nyomnám tovább ezt a kezdőt, csereként jók a brazilok. Még Jovic is jól állt be, az ott rajta sima tizi volt, plusz a fejese is szép volt, de baszki a mozgása, vizilabdában komolyabb jövője lenne.

Vini meg vezeti a liga góllövőlistáját :lol: :lol: :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 23., hétfő 11:23

Rajta latszik, hogy lelkes lapgyujto lesz, eles helyzetekben sokszor reklamal :mrgreen:

Egyenileg nem ertekelnek senkit, talan csak Lucas volt az, aki lefele logott ki a csapatbol, mindenki mas vagy hozta a csapat szintjet, vagy meg feljebb is huzta.
Az elso felido szerintem parades volt, reg nem szorakoztam ilyen jol Madrid meccsen. Rengeteg beindulas volt, a harom tamado szepen forgatta a poziciokat, amivel kozepen mindig meg lehetett nyitni 1-1 folyosot, ahova Isco be tudott indulni.
A masodik felidore pedig kicsit raaludt a csapat, a Levante pedig vert ivott es megfogtak egy pontot. Az egyeni vedelmi hibaktol eltekintve szerintem ez egy nagyon jo meccs volt, hasonlo produkciot varok a Betis ellen is.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 23., hétfő 11:21

Kár az x-ért, de úgy vagyok vele, hogy egy ilyen jó meccsen egye fene.
A Levante otthon mindig kemény ellenfél, nem nagyon szokták megadni magukat. A góljaik is olyanok voltak, hogy vagy kurva nagy szerencse, vagy úgy találja el a gyerek, ahogy fifában nem lehet basszameg.
Tetszett az intenzitásunk és az a játék, amit játszik a csapat. Betömörülés után sem a beadások mentek, hanem próbáltunk bontani és egyértelműen látszik, hogy Carlo odaszólt, hogy 20-25ról ha van folyosó, akkor tessék odapörkölni.
Ilyen csapat ellen Hazard és Bale szinte a kezdettől halálra volt ítélve, ha ők jöttek volna be a végére a két brazil helyett, akkor ők is jobban éltek volna. Viszont fordítva volt és a két kölyök mehetett rá a kinyílt védelemre. Nekem mind a kettő tetszett. Vini góljai baszki, nem jött, hogy elhiggyem. :lol:
Nekem tetszik az irány. A védelem kell egy picit összerázódjon és formába kell lendüljenek a kulcs figurák. Carvajal is a top önmagát idézte, ezt ha tartani tudja akkor végre lesz jobb oldalunk is.
:agree:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 23., hétfő 11:20

Addig jó amíg nem meki reklám :lol:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 23., hétfő 11:00

Rodrygonak sem igazán jön i eddig a lépés, tegnap róla is csak annyi maradt meg h hülye módon beszedett egy sárgát miután kiment róla a labda. Amúgy a közeli képeken nagyon lehet látni, hogy szélesebb lett a srác, erőben érzi magát :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 23., hétfő 10:47

raul 4 ever írta: Kár az x-ért, de magunknak köszönhetjük szerintem..
Az első félidőben nagyrészt úgy játszottunk, mint az első meccs jobbik részein. Akkor kellett volna eldönteni..

Hazard egy borzalom. Full alibi passzok, full alibi mozgások -> első gól előtt is, hátra indult meg.. Szerencse h Alaba előrevágta :D :D

..
Nem akarom védeni, mert szerintem is gyenge volt, de azt ugye tudod, hogy a hátra mozgással kihozta a jobbvédőt, akinek a helyén indult be Karim? Ha előre indul, akkor ott nincs hely, full alaptaktikai húzások ezek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 23., hétfő 9:12

Kár az x-ért, de magunknak köszönhetjük szerintem..
Az első félidőben nagyrészt úgy játszottunk, mint az első meccs jobbik részein. Akkor kellett volna eldönteni..

Hazard egy borzalom. Full alibi passzok, full alibi mozgások -> első gól előtt is, hátra indult meg.. Szerencse h Alaba előrevágta :D :D

Am. a második félidő elejét elaludtam, arra keltem 2-1 nekik. Kül. a második góljuk fájt, innen is csókolom a védelem közepét, LV először ügyesen fogta Militao emberét, aztán meg rájött, hogy van ott még másik kettő, ebbű baj lesz..
mexes írta: *Isco ha az első félidőben leteszi a két kontrát nem pedig várja a lerantast akkor lerendezhettuk volna. könyörgöm vigye el a Milan*
Hát igen, végre nem volt netto emberhátrány, (de ilyen ZZ alatt is volt, 1 félidő valamire jött 5 meccs semmi) de extra sem.
Felőlem mehet, max átállunk 4231-re amíg nincs Modric/Kroos kreatív embernek, vagy nézzük ugyanezt a semmit Ase-től, csak legalább nem Iscotól..

Jövő héten rem. Haz. nem fog kezdeni, hanem Rodry/Vini majd valamelyik.. Bár a Betis sincs olyan nagy formában, de ez az LV-Eder-Nacho-Alaba négyes zavarba tud még jönni..
Kézenfekvő volna kipróbálni: Nacho-Eder-Alaba-MG, de Eder+Nacho sem érzik egymást (úgy mint tavasszal), nem tudom érdemes volna-e megint belenyúlni..

Vagy kezd Carvajal, játszik amit bír: 1 félidő/60-70pec, aztán a végén jön LV egy kicsit még..

Ja, a védelmet stabilizálni kell, túl kell élni, hogy Isco/Ase semmi, elöl meg #Edenout, vagy csak csere legyen, mert S H E M M I amit eddig lerakott..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 23., hétfő 8:33

A bírókat most én sem basztatnám, pedig Fernandezx2 volt a VARos ha jól láttam. Az első gólnál gondoltam is, hogy tuti nem adják meg. Nem így lett. Az biztos, hogy az előző szezonban a két vonalat nem így húzták volna meg. Nem bánnám, ha idén megkapnánk az azonos esélyeket.
Végre nem alszok el a meccsen a 30. percben, az eredményért kár, azért meg főleg, hogy sima lett volna, ha nem adunk három gólt ajándékba. Mind könnyen elkerülhető lett volna. Egy nagyon szervezett Levantét láttam, egyénileg nyertük a párharcokat, de csapatmunkával ezt kiegyenlítették, és jól éltek a hibáinkból. Az utolsó 7-8 perc meg nem volt semmi tőlük, olyat lassítottak a játékon, hogy gyakorlatilag már fél perc foci nem volt. Nagyon ott voltak fejben. Ez a meccs szvsz ZZ alatt egy jó kis középpályán küzdős dögunalom 0-0 lett volna.
Carvajal azért más minőség, mint bárki ott, ha tavaly van, megteremti a különbséget bőven a bajnoki címhez. Nem bánnám, ha többet láthatnánk, de csoda lenne, ha végre fél szezont bírna. Ha van, világklasszis. Iscon csodálkoztam, előre felé játszott, motivált volt, tudatos, hajtós, el is fáradt. Amíg játszott, addig nálam a meccs embere. Vini az első két meccs alapján szintet lépett, de várjuk meg a végét. Egy biztos, két meccsen több értelmes megmozdulása volt, mint Hazard barátomnak 2+ év alatt. Bale is simán el tud tűnni 20-30 percekre, nem fogom siratni, ha elhúz, de pár gól azért jön majd tőle. Alaba erősítés lesz, most kár volt, hogy gólt rúgatott a valenciaiakkal.
Nehéz meccs volt, a következő még nehezebb lesz, a Betis ellen általában szenvedünk Sevillában. Jó lenne, ha Remy sporttárs szólna valamit az érdekünkben előtte. Hatalmas fegyver van vele a kezünkben, csak nem tudtuk eddig, egy sztárigazolással ér fel. :mrgreen:
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. augusztus 23., hétfő 8:30

___Samy___ írta: Lehetett szidni a kopaszt, de ilyenkor latszik, hogy mit hozott ki ebbol a szar keretbol meg vedelembol.
A Levanténak azért tegnap szinte minden összejött (a Higuainozást kivéve). Valahogy mindig jó helyre pattant nekik a labda és a bíró se akart belenyúlni a meccsbe. Kvázi 4 helyzetből rúgtak 3 gólt. Körte és a védők nem voltak a helyzet magaslatán. Védelmükre legyen szólva, hogy a középpályás védekezésünk talán egyszer se volt ilyen gyenge a tavalyi szezonban, mert Zidane-nál itt volt túlbiztosítva a dolog annak kárára, hogy nem tudtunk egy kontrát se végigvinni.

Összességében jó meccs volt, és többet tettünk a győzelemért, de nem mindig az nyer, aki többet tesz érte. Máskor mellettünk lesz a szerencse.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. augusztus 23., hétfő 5:02

Faust írta: http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/ ... A_8DF.jpeg

Ezt csak ugy iderakom. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ilyen nincs. Nincs,nincs,nincs :lol: :lol:

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2021. augusztus 23., hétfő 3:15

RealAsensio írta:
Hosszabbithatott volna tobbet, de nem ezen mulott. Kaput nem talalt egy loves sem 10 perc alatt, pedig olyan ember allt bent, aki eleteben nem fogott labdat.
Meg csak nem is a hosszabbitas bosszant igazan, mert a 6 volt a minimum, amit gondoltam magamban, hogy ennyit azert illik, megadta a minimumot, az bosszant, ahogy elment a meccs vege. Buzik a birok velunk, szamomra teljesen egyertelmu, es amiota harcban allunk az Uefaval meg a vilaggal, azota megy a szopatas, neha latvanyosan, neha alattomosan, most utobbi volt. Benzemat peldaul a vegen beintettek lesnek, egyertelmu hogy nem volt lesen, de inkabb azonnal beintette… a meccsen volt egy olyan is, hogy Hazardot hatulrol felbasztak mint a szar, es semmi… kecci, mi a tokomtol esett arccal elore, hat a visszajatszasbol hatulrol lokte, rugta mint a szart. Es semmi. Ilyen aprosagok, bezzeg Bale semmit nem csinalt kicsivel kesobb, azt egybol befujta es meg majdnem sargat is adott. A meccs vegen… elvegezzuk a szogletet, full szabalyosan, mert nem volt se sarga se semmi, csak a biro pofazott a levante jatekoshoz, elvegezzuk a szogletet, erre hirtelen lefujja, es a laphoz nyul, mintha lap miatt nem lehetett volna elvegezni a szogletet, es visszarendelte a labdat a sarokrugashoz, hat anyad pcsjat bazdmeg, full szabalyos volt a szoglet, nem volt oka visszafujni a szogletet a szabalyok szerint. Es ez azert volt erdekes mert a levante jatekosok nem figyeltek, mi meg gyorsan elvegeztuk a sarokrugast es mehettunk volna kapura…………. Rohadt mocskos csalo banda, es meg sorolhatnam mennyiszer kavartak bele a meccsbe. Szandekosan ellenunk.
Vegyél be szerintem valamit mert ez üldözési mánia hosszútávon nem sok jót jelent :lol:
A szögletes szituációt meg pontosan leirtad miert fújta vissza. Két vagy 3 Levantes jatekossal tereferelt, lefoglalt őket, ilyenkor azért vissza szokta rendelni nincs ezen semmit felfújni.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 23., hétfő 1:15

Buitre írta: ezt a varjút amúgy bottal kergettem volna haza, hogy nem sül ki a szeme...
A mélyen tisztelt bíró urat?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. augusztus 23., hétfő 0:40

Egyebkent full jo meccs volt, nagyon konnyen eltolodik a vedelmunk, de egyreszt baloson full uj ember van, jobboson meg vaszkez, szoval ez annyira nem meglepo. Ez a levante mast is le fog szopatni, megerdemelt az 1-1, nagyot jatszottak. Az utolso 6 percen meg blodseg karogni, alig leptuk at a felpalyat pedig csak ra kellett volna loni mindenhonnan.

Hazard egy loszar, Bale amugy sulytalan csak legalabb beveri ha ott van, egyikre sem epitenek, hiaba az elso meccs utani hurrahangulat. Valverde amugy rosszabbik arcat hozta, egy ertelmes megmozdulasa nem volt, de mindettol eltekintve nem volt ez rossz. Legalabb van valami foci, inkabb legyen 3-3 egy ilyen meccs mint egy verthugyozos, otlettelen ivelgetos 1-0 a levantenak. Ha megjon az eronlet, lehet keresnivalonk a bajnoksagban.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 23., hétfő 0:19

___Samy___ írta: Lehetett szidni a kopaszt, de ilyenkor latszik, hogy mit hozott ki ebbol a szar keretbol meg vedelembol.
Mit hozott ki?Nála is voltak olyan meccsek ahol Ramos azt sem tudta,hogy merre van az előre.Olyan hibákat követett el,hogy mindenki szidta,és akkor még Varaneról nem is beszéltem.Az előre játék meg egy nézhetetlen fos volt.
Itt meg lement 2 darab meccs aztán már megy a köpködés meg a siránkozás.Ez a Levente amúgy bárkit elkaphat simán.Jó kis csapat az első félidőjüket nem is értettem.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2021. augusztus 23., hétfő 0:16

hát én leszarom hogy leixeltunk, végre van mit nézni :D az elmúlt két meccs két éve először, végre nem az ez is "90 perc volt az életemből" feeling.

(Isco ha az első félidőben leteszi a két kontrát nem pedig várja a lerantast akkor lerendezhettuk volna. könyörgöm vigye el a Milan)

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. augusztus 23., hétfő 0:14

Hosszabbithatott volna tobbet, de nem ezen mulott. Kaput nem talalt egy loves sem 10 perc alatt, pedig olyan ember allt bent, aki eleteben nem fogott labdat.
Meg csak nem is a hosszabbitas bosszant igazan, mert a 6 volt a minimum, amit gondoltam magamban, hogy ennyit azert illik, megadta a minimumot, az bosszant, ahogy elment a meccs vege. Buzik a birok velunk, szamomra teljesen egyertelmu, es amiota harcban allunk az Uefaval meg a vilaggal, azota megy a szopatas, neha latvanyosan, neha alattomosan, most utobbi volt. Benzemat peldaul a vegen beintettek lesnek, egyertelmu hogy nem volt lesen, de inkabb azonnal beintette… a meccsen volt egy olyan is, hogy Hazardot hatulrol felbasztak mint a szar, es semmi… kecci, mi a tokomtol esett arccal elore, hat a visszajatszasbol hatulrol lokte, rugta mint a szart. Es semmi. Ilyen aprosagok, bezzeg Bale semmit nem csinalt kicsivel kesobb, azt egybol befujta es meg majdnem sargat is adott. A meccs vegen… elvegezzuk a szogletet, full szabalyosan, mert nem volt se sarga se semmi, csak a biro pofazott a levante jatekoshoz, elvegezzuk a szogletet, erre hirtelen lefujja, es a laphoz nyul, mintha lap miatt nem lehetett volna elvegezni a szogletet, es visszarendelte a labdat a sarokrugashoz, hat anyad pcsjat bazdmeg, full szabalyos volt a szoglet, nem volt oka visszafujni a szogletet a szabalyok szerint. Es ez azert volt erdekes mert a levante jatekosok nem figyeltek, mi meg gyorsan elvegeztuk a sarokrugast es mehettunk volna kapura…………. Rohadt mocskos csalo banda, es meg sorolhatnam mennyiszer kavartak bele a meccsbe. Szandekosan ellenunk.
:goat:

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2021. augusztus 23., hétfő 0:06

a támadókból is...

Tavaly 3-2 volt az első két meccs után és 4 pont (R. Soci, Betis) idén 7-4 és szintén 4 pont. De nyilván majd hosszú távon látszanak az esetleges különbségek.

Vissza: