Kerlon írta: Nem akarom védeni, mert szerintem is gyenge volt, de azt ugye tudod, hogy a hátra mozgással kihozta a jobbvédőt, akinek a helyén indult be Karim? Ha előre indul, akkor ott nincs hely, full alaptaktikai húzások ezek.
Jó Kerlon, de gyak MINDÍÍÍG hátra indult, vagy föl, a pálya közepe felé, merőlegesen (azzal is csak az idő megy..)
Persze nem kenem csak rá, hogy nem volt már félidőben 0-3 ide, meg 2 év óta most játszott kb másodszor +45 percet, nyilván emlékei vannak már csak, hogy a focit eszik-e, vagy isszák.. De ez így perpill nem jó.
Szerintem ha lesz Mendy és Eder+Nacho továbbra sem tudja megtalálni a tavaszi bika formát, előbb-utóbb elkezd majd variálni Carlo is, Alaba, esetleg Mendy középre majd lehet bekerül..Pad'em írta: A védelmünk kabaré perpill, a tavaly stabil Nacho-Militao gyenge egyelőre, plusz LV-ből is elő-előjön, hogy nem védő, Alaba meg új. Reméljük Carvajal most már elérhetőbb lesz huzamosabb ideig.
Szeretem Mendyt, de nem hiányzik, össze sem hasonlítható a támadójátékunk a sógorral. Betis ellen remélem nem vágja be a kezdőbe Marcelot Carlo fater.
Nyomnám tovább ezt a kezdőt, csereként jók a brazilok. Még Jovic is jól állt be, az ott rajta sima tizi volt, plusz a fejese is szép volt, de baszki a mozgása, vizilabdában komolyabb jövője lenne.
A franciától azt viszont nem lehet elvenni, hogy olyan mint a beton, az ő erényeire is szükség van/lesz majd a szezon során.. Kiderül.. Pláne, hogy Alaba se fog 50+ meccset letolni.
Mondjuk bármelyik páros balra jobban hangzik, mint a tavalyi Mendy+Vini..
Nekem Isco és Haz. szúrja jelenleg a szemem, extrát nem adnak, bár előrelépés, hogy nem -1 embert jelentenek..
De nagy baj nincs, több mint 3 gólt rúgunk meccsenként.. #justcarlothings