Hülyék ezek.Azt hiszik Perezzel is megtehetnek mindent.Majd az öreg mikor megszivatja őket jövőre.Realista24 írta: Pénz mellé Mendy és Caset kérik az arabok Mbappéert cserébe.

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 22., vasárnap 8:31
Hülyék ezek.Azt hiszik Perezzel is megtehetnek mindent.Majd az öreg mikor megszivatja őket jövőre.Realista24 írta: Pénz mellé Mendy és Caset kérik az arabok Mbappéert cserébe.
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. augusztus 22., vasárnap 8:22
Csúnya dolog lenne exkaválniwZoLee7 írta:A Bernabeut esetleg nem kerik?Realista24 írta: Pénz mellé Mendy és Caset kérik az arabok Mbappéert cserébe.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 22., vasárnap 7:57
A Bernabeut esetleg nem kerik?Realista24 írta: Pénz mellé Mendy és Caset kérik az arabok Mbappéert cserébe.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. augusztus 22., vasárnap 0:05
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 21., szombat 23:59
az arabok nem tudják hogy 10 honap mulva se penzt se jatekost nem latnak érteRealista24 írta: Pénz mellé Mendy és Caset kérik az arabok Mbappéert cserébe.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 21., szombat 22:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 21., szombat 22:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 21., szombat 21:05
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 21., szombat 20:48
Igen,mert tavaly is a bl helyekért harcoltunk, nem pedig a ligáért az utolsó percig,plusz bl elődöntő.Gaborone1 írta: De szép lesz egy Benzema, Mariano csatársorral nekivágni a szezonnak. Plusz ha lép Jovic -( ha marad akkor se jobb a helyzet) -is. Végén még a Bl indulás is necces lesz. Elég bátor Perez papa.
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2021. augusztus 21., szombat 20:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 21., szombat 20:32
Dehogynem tudja.Csabi írta: carletto:
- nem tudom miért lépett Ö
- asensiót a KP-n próbálgatom, ügyes fiú, képes lesz rá
- kroos és modric is csak a válogatott szünet után lesznek bevethetőek
- hazard még nem 100%-os
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 21., szombat 18:31
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 21., szombat 12:24
Berti írta: LV bőven vállalható volt, nem gondolom, hogy már Carvajal ennél többet tudna adni.
Alaba maradjon balbekk és Case-Valeverdevel szerintem Iscoval sem lesz gond. Viszont az első 30 percet fogja bírni, majd a másodikban a 60.ik környéken muszaj lesz cserélni, mert nem bír. Akkor jöhet Blanco.
Nem lesz itt gond.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 21., szombat 11:41
LV bőven vállalható volt, nem gondolom, hogy már Carvajal ennél többet tudna adni.raul 4 ever írta:Chust még nem állandó kezdő alapanyag, fejlődni itt a padon nem fog, ellenben aranyat ér(het)nek majd az idei percei kölcsönben.Csabi írta: be kellett rakni, mert a kutyának nem kell. van csillióéves szerződése. chust simán jobb lenne nála. annak is eltörni a kezét aki scoutolta, meg annak is aki leokézta a szerződéshosszabbítását
Vallejo meg nem egy világi szerencsétlenség, padot valszeg tűrni fogja, de ha meg kímélni kell valakit, lelkifurka nélkül berakható alsó10 ellen bármikor (mert azért a Granadában egész vállalható volt, néha szűrő is volt).
Ez most egy majdnem jó arany középút, áll. kezdőnek nyilván kevés, de nem egy életveszély, ha játszik, megmég 2 posztos is..
Persze ha kímélés címszóval felmegy egy Bodri-Nacho-Vallejo-Marci védelem, akkor az a meccs kuka lesz, de reméljük ezt sose kell látni majd
Modric:Sztem egy Case-Fede-Alaba kp túlbiztosítás lenne, meg a védelmet se bontanám meg. Múlt héten is jók voltak, LV persze nem a legjobb, de amíg Carvajal épül, őt kell nézni..reeed_ati írta: Én vagy betenném Alabát középre és akkor Miguel kezd balhátvédben.
Vagy Isco menne Fede és Case elé.
Az első megoldás az betonbiztos középpálya, a második az kreatívabb, de nem olyan lendületes, a spanyol miatt..
Szerintem Carlo papa Iscóra fog szavazni, nem is baj, mikor hozzuk formába, ha nem egy Levante ellen??![]()
Viszont sajna úgyis Isco kezd majd, de kb ugyanolyan sz@r lenne helyette Ase is, szóval mindegy..
De bármilyen csapatot is küld fel Carlo, Levante se kezdett nagyon acélosan, hozni kéne a 3 pontot tőlük is..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 21., szombat 11:32
Chust még nem állandó kezdő alapanyag, fejlődni itt a padon nem fog, ellenben aranyat ér(het)nek majd az idei percei kölcsönben.Csabi írta: be kellett rakni, mert a kutyának nem kell. van csillióéves szerződése. chust simán jobb lenne nála. annak is eltörni a kezét aki scoutolta, meg annak is aki leokézta a szerződéshosszabbítását
Sztem egy Case-Fede-Alaba kp túlbiztosítás lenne, meg a védelmet se bontanám meg. Múlt héten is jók voltak, LV persze nem a legjobb, de amíg Carvajal épül, őt kell nézni..reeed_ati írta: Én vagy betenném Alabát középre és akkor Miguel kezd balhátvédben.
Vagy Isco menne Fede és Case elé.
Az első megoldás az betonbiztos középpálya, a második az kreatívabb, de nem olyan lendületes, a spanyol miatt..
Szerintem Carlo papa Iscóra fog szavazni, nem is baj, mikor hozzuk formába, ha nem egy Levante ellen??![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 21., szombat 11:15
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. augusztus 21., szombat 10:35
Oh anyám, kapta volna inkább Case az ötös meztBerti írta:| OFFICIAL: Jesus Vallejo has been registered in La Liga and will wear number 5 for Real Madrid this season.
Hát ez![]()
Megkapja az utolsó esélyt Frankenstein, nem lenne rossz ha élne vele.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 21., szombat 10:28
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. augusztus 20., péntek 23:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 20., péntek 21:02
Én csak a szivárványtSteve írta:Fúú még mint sima póló is jól nézne ki majdnem.
Hiányolok egy kis libafos szín beütést, rózsaszín csíkokkal és sárkányokkal mondjuk, de oké.![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem