Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 23., hétfő 13:42

Realista24 írta: Kimmich és Goretzka is hosszabbította a BM-nél.
:'(

goretzka amúgy még nem hivatalos.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 23., hétfő 13:33

Kimmich és Goretzka is hosszabbította a BM-nél.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 21., szombat 21:03

sebydani írta:
tcskhun írta: Sallai gól a Dortmund ellen
Roli is parádés, szerencsére visszataláltak a magyar srácok a Bundesligába.
És én még továbbra is tartom hogy Szalai Attila futhatja be a legnagyobb karriert a mostaniak közül. De ahhoz lépni kéne top bajnokságba.
Nem illik.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 21., szombat 20:24

sebydani írta:
Meg is látszik a válogatotton, szerintem joggal lehetünk bizakodóak.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 21., szombat 17:28

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. augusztus 21., szombat 17:23

Elképesztő, hogy Dominikban mennyire benne van a clutch faktor. Nem csak borzasztó tehetséges, hanem érezhetően vezéralkat. Ha nem lesz sérülés, akkor 2 éven belül top csapatban lesz. :agree:

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. augusztus 21., szombat 16:47

Sallai gól a Dortmund ellen

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 21., szombat 12:50

h3x0r írta: Lewa is nagyjabol CR szinten tolja a palyan kivuli odafigyelest. Peldaul kulon alvasterapeutaval dolgozik, hogy a pihenese is tokeletes legyen. Hozzaallasban azert nem egy Hazard. :D

Van egy bm-es haverom (nem vagyok rá büszke, (de ő se rám :D )), vele szoktunk néha Lewa szeánszokat tartani, iszonyú profi az ember valóban.. Néztük együtt a münchen-psg-t tavasszal, nem tudom már, melyikünk sajnálta jobban, hogy sérült volt.. Sztem vele 5-2 lett volna nekik otthon. Hidegvér, sebesség, fizikum meg ész is van nála a játékhoz, nem lehet nem elismerni..

Szoboszlai meg tényleg nagyon komoly volt tegnap, csak azt kívánom, tudjon végigtolni 2 szezont sérülések, stb. nélkül, játsszon minél többet és leghamarabb akkor váltson..
Meg remélem ezt az Olmó kölyköt is elviszi a hype mellőle valahova jó drágán.. Úgy tűnt egész jól megértették egymást Forsberggel is pl...
Egy Forsberg-Sabitzer-Domi hármas nagyon adná szerintem Silva mögött (bár ezt nem értem hogyan gondolták, hogy ő kell, de lelkük rajta)..
De igazából lesz@rom ki játszik mellette, csak Szoboszlai játsszon :D, imádom a kölyköt, az osztrák bundást egyértelmű kinőtte (gyak. faking 19 éves korára...) -kb. mint Pogba a serie-a-t anno-, ragadjon meg és bizonyítson, nagyon szurkolok neki..
Vannak ennél a stuttgartnál erősebb csapatok, remélem villant majd azok ellen is 1-2 szépet!!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 21., szombat 10:12

Realista24 írta: [
Azt tudsz most is. :kalapos:
Na de 10-es, vagy 7-es legyen? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 21., szombat 10:02

reeed_ati írta: Nagyon durva a srác..
Néztem végig a meccset, picit mezőnyben kell még javulnia, volt pár elkerülhető labdaeladása, ami tegnap egy Stuttgart ellen belefért még.
Na de max ennyi a kritikám, mert basszus, nincs olyan beadása, vagy nincs olyan szöglet, ami ne lenne tűpontos..
Ha a támadók nem lettek volna bénák, akkor már 10perc után két gólpassza lehetett volna..
Az a lövő, ahogy írtátok is, az meg top class.. :ozil: , remélem elsül majd a bájern ellen is. :D
NAgyon bízok benne, hogy töretlen marad a fejlődése, szeretnék én még Szoboszlais Real mezt venni.. :)
Azt tudsz most is. :kalapos:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 21., szombat 9:59

Nagyon durva a srác..
Néztem végig a meccset, picit mezőnyben kell még javulnia, volt pár elkerülhető labdaeladása, ami tegnap egy Stuttgart ellen belefért még.
Na de max ennyi a kritikám, mert basszus, nincs olyan beadása, vagy nincs olyan szöglet, ami ne lenne tűpontos..
Ha a támadók nem lettek volna bénák, akkor már 10perc után két gólpassza lehetett volna..
Az a lövő, ahogy írtátok is, az meg top class.. :ozil: , remélem elsül majd a bájern ellen is. :D
NAgyon bízok benne, hogy töretlen marad a fejlődése, szeretnék én még Szoboszlais Real mezt venni.. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 21., szombat 7:23

Szobi parádé volt megint. Silva odaadhatta volna neki a büntetőt igazán.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 21., szombat 6:39

illgner írta:
Sierra írta: Lewát már én sem hoznám, korosodik szépen, 21-én lesz 33 éves. Igazából Cé meg Benya miatt sose fért volna a kezdőbe, de Cé távozása óta meg Benzema félistenben tolja, szóval most se férne be, én biztos nem venném ki a franciát.
Ha Benzema félistenben tolja, akkor mit mondjunk arról a Lewáról, aki éppen Gerd Müller évszázados gólrekordját döntötte meg, tavaly meg a FIFA és az UEFA év játékosa lett. Azt erősen kétlem, hogy nem lőtt volna több gólt, de ez már hipotézis, ide valóban nem fog jönni 35 évesen, mert a Bayern még két évig minimum nem fog róla lemondani. Az idén is brutális formában kezdte a szezont két meccs három gól, nincs miről beszélni, a világ legjobb csatára. De ezt itt már sosem fogja megmutatni.
Azt lehet mondani róla, hogy életveszély a faszi, de szépen kibekkelte a karrierjét a bundasban.

Persze a BL-ben erősen teljesít, de a bundás sosem lesz annyira mervado, mint egy spanyol vagy angol bajnokság.

A City most lehet ramozdul ha Kane nem jön össze.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 21., szombat 6:20

Sierra írta:
illgner írta: Ha Benzema félistenben tolja, akkor mit mondjunk arról a Lewáról, aki éppen Gerd Müller évszázados gólrekordját döntötte meg, tavaly meg a FIFA és az UEFA év játékosa lett. Azt erősen kétlem, hogy nem lőtt volna több gólt, de ez már hipotézis, ide valóban nem fog jönni 35 évesen, mert a Bayern még két évig minimum nem fog róla lemondani. Az idén is brutális formában kezdte a szezont két meccs három gól, nincs miről beszélni, a világ legjobb csatára. De ezt itt már sosem fogja megmutatni.
Így van, amúgy rajta annyira nem látszódik még, hogy 33 éves, jó fizikumú játékos ő is. De igazából ez elmondható erről a generációról. mármint aki ilyesmi korban van, hogy sokkal jobban odafigyelnek már magukra mint mondjuk 20-30 éve. Így még egy 33-35 éves játékos sincs valójában azon a szinten, inkább ilyen 28-30 (lásd még Modric, Cé stb).
Lewa is nagyjabol CR szinten tolja a palyan kivuli odafigyelest. Peldaul kulon alvasterapeutaval dolgozik, hogy a pihenese is tokeletes legyen. Hozzaallasban azert nem egy Hazard. :D

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. augusztus 20., péntek 23:13

illgner írta: Ha Benzema félistenben tolja, akkor mit mondjunk arról a Lewáról, aki éppen Gerd Müller évszázados gólrekordját döntötte meg, tavaly meg a FIFA és az UEFA év játékosa lett. Azt erősen kétlem, hogy nem lőtt volna több gólt, de ez már hipotézis, ide valóban nem fog jönni 35 évesen, mert a Bayern még két évig minimum nem fog róla lemondani. Az idén is brutális formában kezdte a szezont két meccs három gól, nincs miről beszélni, a világ legjobb csatára. De ezt itt már sosem fogja megmutatni.
Így van, amúgy rajta annyira nem látszódik még, hogy 33 éves, jó fizikumú játékos ő is. De igazából ez elmondható erről a generációról. mármint aki ilyesmi korban van, hogy sokkal jobban odafigyelnek már magukra mint mondjuk 20-30 éve. Így még egy 33-35 éves játékos sincs valójában azon a szinten, inkább ilyen 28-30 (lásd még Modric, Cé stb).

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. augusztus 20., péntek 23:01

Sierra írta: Lewát már én sem hoznám, korosodik szépen, 21-én lesz 33 éves. Igazából Cé meg Benya miatt sose fért volna a kezdőbe, de Cé távozása óta meg Benzema félistenben tolja, szóval most se férne be, én biztos nem venném ki a franciát.
Ha Benzema félistenben tolja, akkor mit mondjunk arról a Lewáról, aki éppen Gerd Müller évszázados gólrekordját döntötte meg, tavaly meg a FIFA és az UEFA év játékosa lett. Azt erősen kétlem, hogy nem lőtt volna több gólt, de ez már hipotézis, ide valóban nem fog jönni 35 évesen, mert a Bayern még két évig minimum nem fog róla lemondani. Az idén is brutális formában kezdte a szezont két meccs három gól, nincs miről beszélni, a világ legjobb csatára. De ezt itt már sosem fogja megmutatni.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 20., péntek 22:25

Szerintem ezek után nyugodt szívvel adják el Sabitzert, komoly bemutatkozás.
Nem illik.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 20., péntek 22:07

wxyz has left the chat...

így tovább kicsi. :agree:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 20., péntek 21:59

Nagy spíler ez a Szobi, a helyére jön Sabitzer a 70.percben a helyére, jelzés értékű.
:salute:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 20., péntek 21:59

Ha ilyen utemben fejlodik, nalam o a top 1 Modric utod, Odegaardot kinevetheti.
Remelem marad ez a jo forma es a valogatott meccseken is elrak 2-t :)

Vissza: