Csabi írta:
be kellett rakni, mert a kutyának nem kell. van csillióéves szerződése. chust simán jobb lenne nála. annak is eltörni a kezét aki scoutolta, meg annak is aki leokézta a szerződéshosszabbítását
Chust még nem állandó kezdő alapanyag, fejlődni itt a padon nem fog, ellenben aranyat ér(het)nek majd az idei percei kölcsönben.
Vallejo meg nem egy világi szerencsétlenség, padot valszeg tűrni fogja, de ha meg kímélni kell valakit, lelkifurka nélkül berakható alsó10 ellen bármikor (mert azért a Granadában egész vállalható volt, néha szűrő is volt).
Ez most egy majdnem jó arany középút, áll. kezdőnek nyilván kevés, de nem egy életveszély, ha játszik, megmég 2 posztos is..
Persze ha kímélés címszóval felmegy egy Bodri-Nacho-Vallejo-Marci védelem, akkor az a meccs kuka lesz, de reméljük ezt sose kell látni majd
Modric:
reeed_ati írta:
Én vagy betenném Alabát középre és akkor Miguel kezd balhátvédben.
Vagy Isco menne Fede és Case elé.
Az első megoldás az betonbiztos középpálya, a második az kreatívabb, de nem olyan lendületes, a spanyol miatt..
Szerintem Carlo papa Iscóra fog szavazni, nem is baj, mikor hozzuk formába, ha nem egy Levante ellen??
Sztem egy Case-Fede-Alaba kp túlbiztosítás lenne, meg a védelmet se bontanám meg. Múlt héten is jók voltak, LV persze nem a legjobb, de amíg Carvajal épül, őt kell nézni..
Viszont sajna úgyis Isco kezd majd, de kb ugyanolyan sz@r lenne helyette Ase is, szóval mindegy..
De bármilyen csapatot is küld fel Carlo, Levante se kezdett nagyon acélosan, hozni kéne a 3 pontot tőlük is..