Realista24 írta: Kimmich és Goretzka is hosszabbította a BM-nél.

goretzka amúgy még nem hivatalos.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 23., hétfő 13:42
Realista24 írta: Kimmich és Goretzka is hosszabbította a BM-nél.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 23., hétfő 13:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 21., szombat 21:03
És én még továbbra is tartom hogy Szalai Attila futhatja be a legnagyobb karriert a mostaniak közül. De ahhoz lépni kéne top bajnokságba.sebydani írta:Roli is parádés, szerencsére visszataláltak a magyar srácok a Bundesligába.tcskhun írta: Sallai gól a Dortmund ellen
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 21., szombat 20:24
Meg is látszik a válogatotton, szerintem joggal lehetünk bizakodóak.sebydani írta:Roli is parádés, szerencsére visszataláltak a magyar srácok a Bundesligába.tcskhun írta: Sallai gól a Dortmund ellen
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 21., szombat 17:28
Roli is parádés, szerencsére visszataláltak a magyar srácok a Bundesligába.tcskhun írta: Sallai gól a Dortmund ellen
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. augusztus 21., szombat 17:23
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. augusztus 21., szombat 16:47
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 21., szombat 12:50
h3x0r írta: Lewa is nagyjabol CR szinten tolja a palyan kivuli odafigyelest. Peldaul kulon alvasterapeutaval dolgozik, hogy a pihenese is tokeletes legyen. Hozzaallasban azert nem egy Hazard.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 21., szombat 10:12
Na de 10-es, vagy 7-es legyen?Realista24 írta: [
Azt tudsz most is.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 21., szombat 10:02
Azt tudsz most is.reeed_ati írta: Nagyon durva a srác..
Néztem végig a meccset, picit mezőnyben kell még javulnia, volt pár elkerülhető labdaeladása, ami tegnap egy Stuttgart ellen belefért még.
Na de max ennyi a kritikám, mert basszus, nincs olyan beadása, vagy nincs olyan szöglet, ami ne lenne tűpontos..
Ha a támadók nem lettek volna bénák, akkor már 10perc után két gólpassza lehetett volna..
Az a lövő, ahogy írtátok is, az meg top class.., remélem elsül majd a bájern ellen is.
![]()
NAgyon bízok benne, hogy töretlen marad a fejlődése, szeretnék én még Szoboszlais Real mezt venni..![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 21., szombat 9:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 21., szombat 7:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 21., szombat 6:39
Azt lehet mondani róla, hogy életveszély a faszi, de szépen kibekkelte a karrierjét a bundasban.illgner írta:Ha Benzema félistenben tolja, akkor mit mondjunk arról a Lewáról, aki éppen Gerd Müller évszázados gólrekordját döntötte meg, tavaly meg a FIFA és az UEFA év játékosa lett. Azt erősen kétlem, hogy nem lőtt volna több gólt, de ez már hipotézis, ide valóban nem fog jönni 35 évesen, mert a Bayern még két évig minimum nem fog róla lemondani. Az idén is brutális formában kezdte a szezont két meccs három gól, nincs miről beszélni, a világ legjobb csatára. De ezt itt már sosem fogja megmutatni.Sierra írta: Lewát már én sem hoznám, korosodik szépen, 21-én lesz 33 éves. Igazából Cé meg Benya miatt sose fért volna a kezdőbe, de Cé távozása óta meg Benzema félistenben tolja, szóval most se férne be, én biztos nem venném ki a franciát.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 21., szombat 6:20
Lewa is nagyjabol CR szinten tolja a palyan kivuli odafigyelest. Peldaul kulon alvasterapeutaval dolgozik, hogy a pihenese is tokeletes legyen. Hozzaallasban azert nem egy Hazard.Sierra írta:Így van, amúgy rajta annyira nem látszódik még, hogy 33 éves, jó fizikumú játékos ő is. De igazából ez elmondható erről a generációról. mármint aki ilyesmi korban van, hogy sokkal jobban odafigyelnek már magukra mint mondjuk 20-30 éve. Így még egy 33-35 éves játékos sincs valójában azon a szinten, inkább ilyen 28-30 (lásd még Modric, Cé stb).illgner írta: Ha Benzema félistenben tolja, akkor mit mondjunk arról a Lewáról, aki éppen Gerd Müller évszázados gólrekordját döntötte meg, tavaly meg a FIFA és az UEFA év játékosa lett. Azt erősen kétlem, hogy nem lőtt volna több gólt, de ez már hipotézis, ide valóban nem fog jönni 35 évesen, mert a Bayern még két évig minimum nem fog róla lemondani. Az idén is brutális formában kezdte a szezont két meccs három gól, nincs miről beszélni, a világ legjobb csatára. De ezt itt már sosem fogja megmutatni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. augusztus 20., péntek 23:13
Így van, amúgy rajta annyira nem látszódik még, hogy 33 éves, jó fizikumú játékos ő is. De igazából ez elmondható erről a generációról. mármint aki ilyesmi korban van, hogy sokkal jobban odafigyelnek már magukra mint mondjuk 20-30 éve. Így még egy 33-35 éves játékos sincs valójában azon a szinten, inkább ilyen 28-30 (lásd még Modric, Cé stb).illgner írta: Ha Benzema félistenben tolja, akkor mit mondjunk arról a Lewáról, aki éppen Gerd Müller évszázados gólrekordját döntötte meg, tavaly meg a FIFA és az UEFA év játékosa lett. Azt erősen kétlem, hogy nem lőtt volna több gólt, de ez már hipotézis, ide valóban nem fog jönni 35 évesen, mert a Bayern még két évig minimum nem fog róla lemondani. Az idén is brutális formában kezdte a szezont két meccs három gól, nincs miről beszélni, a világ legjobb csatára. De ezt itt már sosem fogja megmutatni.
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. augusztus 20., péntek 23:01
Ha Benzema félistenben tolja, akkor mit mondjunk arról a Lewáról, aki éppen Gerd Müller évszázados gólrekordját döntötte meg, tavaly meg a FIFA és az UEFA év játékosa lett. Azt erősen kétlem, hogy nem lőtt volna több gólt, de ez már hipotézis, ide valóban nem fog jönni 35 évesen, mert a Bayern még két évig minimum nem fog róla lemondani. Az idén is brutális formában kezdte a szezont két meccs három gól, nincs miről beszélni, a világ legjobb csatára. De ezt itt már sosem fogja megmutatni.Sierra írta: Lewát már én sem hoznám, korosodik szépen, 21-én lesz 33 éves. Igazából Cé meg Benya miatt sose fért volna a kezdőbe, de Cé távozása óta meg Benzema félistenben tolja, szóval most se férne be, én biztos nem venném ki a franciát.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 20., péntek 22:25
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 20., péntek 22:07
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 20., péntek 21:59
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 20., péntek 21:59
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem