Chust még nem állandó kezdő alapanyag, fejlődni itt a padon nem fog, ellenben aranyat ér(het)nek majd az idei percei kölcsönben.Csabi írta: be kellett rakni, mert a kutyának nem kell. van csillióéves szerződése. chust simán jobb lenne nála. annak is eltörni a kezét aki scoutolta, meg annak is aki leokézta a szerződéshosszabbítását
Vallejo meg nem egy világi szerencsétlenség, padot valszeg tűrni fogja, de ha meg kímélni kell valakit, lelkifurka nélkül berakható alsó10 ellen bármikor (mert azért a Granadában egész vállalható volt, néha szűrő is volt).
Ez most egy majdnem jó arany középút, áll. kezdőnek nyilván kevés, de nem egy életveszély, ha játszik, megmég 2 posztos is..
Persze ha kímélés címszóval felmegy egy Bodri-Nacho-Vallejo-Marci védelem, akkor az a meccs kuka lesz, de reméljük ezt sose kell látni majd

Modric:
Sztem egy Case-Fede-Alaba kp túlbiztosítás lenne, meg a védelmet se bontanám meg. Múlt héten is jók voltak, LV persze nem a legjobb, de amíg Carvajal épül, őt kell nézni..reeed_ati írta: Én vagy betenném Alabát középre és akkor Miguel kezd balhátvédben.
Vagy Isco menne Fede és Case elé.
Az első megoldás az betonbiztos középpálya, a második az kreatívabb, de nem olyan lendületes, a spanyol miatt..
Szerintem Carlo papa Iscóra fog szavazni, nem is baj, mikor hozzuk formába, ha nem egy Levante ellen??![]()
Viszont sajna úgyis Isco kezd majd, de kb ugyanolyan sz@r lenne helyette Ase is, szóval mindegy..
De bármilyen csapatot is küld fel Carlo, Levante se kezdett nagyon acélosan, hozni kéne a 3 pontot tőlük is..