És kövi meccsük a City ellen lesz.

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 22., vasárnap 18:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 22., vasárnap 0:11
Hát igen,, azért ott van lövőtechnika, ilyenkor azért eszébe jut az embernek, hogy Szoboszlainak is van még hova fejlődnie bőven, pazar gól Grealishtől.'shutterisland írta: na meg is van a tiktokbekem elso golja, nem akarmekkorat akasztott.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 21., szombat 23:07
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 16., hétfő 13:12
Hát azért a tegnapi Cityből talán ő és maximum Cancelo aki felfele lógott ki.Pad'em írta:Én is gondoltam megnézem ma ki ez a 100 millás csoda, hát őőő. Lesz ennél jobb?ziro4vr írta: Lehet rossz tulajdonság, de számomra, amikor láttam játszani, azt hozta amit a kinézete sugallt. Felszínes piszi-paszi, lötyögés, minimál kontaktnál borulás és sírás. Technikás és jó helyen van nála a labda de ennyi. Ezt csinálta anno nálunk Isco ötöd ennyi hype-al és átigazolási összeggel.Mert ezt tényleg egy közepes formában lévő Isco lehozza, pedig olyan hypeot raktak köré mintha minimum a prime Ronaldinhót igazolták volna.
De biztos csak be kell még illeszkednie a Pep gépezetbe, meg különben is csak irigyek vagyunk, hogy a PL csapatok szórhatják a pénzt![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 16., hétfő 0:03
Én is gondoltam megnézem ma ki ez a 100 millás csoda, hát őőő. Lesz ennél jobb?ziro4vr írta: Lehet rossz tulajdonság, de számomra, amikor láttam játszani, azt hozta amit a kinézete sugallt. Felszínes piszi-paszi, lötyögés, minimál kontaktnál borulás és sírás. Technikás és jó helyen van nála a labda de ennyi. Ezt csinálta anno nálunk Isco ötöd ennyi hype-al és átigazolási összeggel.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:25
És angolként ezt Wilshare is megcsinálta. Nekem totál ugyanaz a tag.ziro4vr írta: Lehet rossz tulajdonság, de számomra, amikor láttam játszani, azt hozta amit a kinézete sugallt. Felszínes piszi-paszi, lötyögés, minimál kontaktnál borulás és sírás. Technikás és jó helyen van nála a labda de ennyi. Ezt csinálta anno nálunk Isco ötöd ennyi hype-al és átigazolási összeggel.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:23
És az esetek nagy részében csereemberek.kodo írta: Ez a negy jatekos kb 200 millió volt.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:22
Ez a negy jatekos kb 200 millió volt.Anthony írta: Mondjuk lehet én vagyok tájékozatlan, de néztem ezt a City kezdőt. Ki ez a Nathan Ake, Benjamin Mendy? Vagy Joao Cancelo, esetleg Ferran Torrestől kéne hátast dobni? Kire költötték el azt a valag pénzt?
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:20
Annyi elég, hogy mindegyik drágább volt mint Varane?Anthony írta: Ki ez a Nathan Ake, Benjamin Mendy?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:19
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:13
Jo de te eleg gyakran nem tudsz elmenni jatekosok kinezete miatt. Ertelmisegi letedre ez egy eleg rossz tulajdonsagod.ziro4vr írta: Én még mindig nem tudok elmenni amellett, hogy ez a grealish hogy néz ki. Mint egy tiktok beckham. Nálam továbbra is a guardiola féle city a legalja, az utolsó csapat akiért drukkolok hogy nyerjen valamit. Pedig ott van Gündi, ott van Kevin, Mahrezt is csípem de akkor is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:05
Ebben nem az a durva, hogy ok ennyit ernek, hanem hogy ennyit adtak ki rajuk.Realista24 írta:Starting XI = $755Mziro4vr írta: Én még mindig nem tudok elmenni amellett, hogy ez a grealish hogy néz ki. Mint egy tiktok beckham. Nálam továbbra is a guardiola féle city a legalja, az utolsó csapat akiért drukkolok hogy nyerjen valamit. Pedig ott van Gündi, ott van Kevin, Mahrezt is csípem de akkor is.
Bench = $480M
Man City's squad today cost them over a billion dollars!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:00
Starting XI = $755Mziro4vr írta: Én még mindig nem tudok elmenni amellett, hogy ez a grealish hogy néz ki. Mint egy tiktok beckham. Nálam továbbra is a guardiola féle city a legalja, az utolsó csapat akiért drukkolok hogy nyerjen valamit. Pedig ott van Gündi, ott van Kevin, Mahrezt is csípem de akkor is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 15., vasárnap 21:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 15., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 15., vasárnap 18:46
Nem is került be a keretbe az öreg Harry. Ez már több mint gyanús.Pad'em írta: Majd miután Kane-t is leigazolják 150+ért azt hogy fogja magyarázni ez a senkiházi? Hányinger az egész City
Jürgen, pereld csak be őket a p*csába![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 15., vasárnap 18:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:42
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. augusztus 15., vasárnap 12:08
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem