Majd jövőre megy KaneRemy írta: Nem örülök, hogy Kane nem megy a Citybe. Ezek jövőre csúnyán ott lesznek a Haaland versenyben így.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 25., szerda 15:03
Majd jövőre megy KaneRemy írta: Nem örülök, hogy Kane nem megy a Citybe. Ezek jövőre csúnyán ott lesznek a Haaland versenyben így.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 25., szerda 14:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 25., szerda 14:32
CR7sebydani írta:Szegény Pep hát csak egy csatárt akart volna…Harry Kane has accepted he will likely stay at Tottenham this summer, per multiple reports![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 25., szerda 13:29
Szegény Pep hát csak egy csatárt akart volna…Harry Kane has accepted he will likely stay at Tottenham this summer, per multiple reports
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 24., kedd 19:38
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 22., vasárnap 20:54
Az a baj, hogy régen nem csak jónak tűntek a játékosaink, hanem tényleg azok voltak. Hiába nem nyertek semmit (feltéve ha nem Henryékról beszélsz), de be sem köthetné senki egy Cazorlának, Fabregasnak, van Persienek, Rosickynek a cipőjét a jelenlegi brigádból. De az a vicc, hogy a Sanchez, Özil, Ramsey, Koscielny féle csapat is lepörgött már ezer meg egy éve. Azóta semmi.ziro4vr írta: Régen az Arsenalban valahogy mindenki jobb focistának tűnt, mint amilyen valójában, most meg rosszabbnak. Dehát Arteta knows.
Chelsea nem gondolom hogy címet védene, nem megy az akárkinek, de nálam a top3 esélyesben benne vannak, stabil brigád.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 22., vasárnap 20:14
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 22., vasárnap 18:47
Alapvetően egyetértek veled, de a mai kezdőt inkább a sérülések és a covid írta így. White, Gabriel, Thomas, Lacazette, Öde... Aubs sem 100as még.reeed_ati írta: Arsenal is költi el a folyamatosan a 100milliòkat totál semmire, már-már művèszet ennyi pènzből egy ilyen közèpszer kezdőt kihozni..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 22., vasárnap 18:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 22., vasárnap 18:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 22., vasárnap 0:11
Hát igen,, azért ott van lövőtechnika, ilyenkor azért eszébe jut az embernek, hogy Szoboszlainak is van még hova fejlődnie bőven, pazar gól Grealishtől.'shutterisland írta: na meg is van a tiktokbekem elso golja, nem akarmekkorat akasztott.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 21., szombat 23:07
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 16., hétfő 13:12
Hát azért a tegnapi Cityből talán ő és maximum Cancelo aki felfele lógott ki.Pad'em írta:Én is gondoltam megnézem ma ki ez a 100 millás csoda, hát őőő. Lesz ennél jobb?ziro4vr írta: Lehet rossz tulajdonság, de számomra, amikor láttam játszani, azt hozta amit a kinézete sugallt. Felszínes piszi-paszi, lötyögés, minimál kontaktnál borulás és sírás. Technikás és jó helyen van nála a labda de ennyi. Ezt csinálta anno nálunk Isco ötöd ennyi hype-al és átigazolási összeggel.Mert ezt tényleg egy közepes formában lévő Isco lehozza, pedig olyan hypeot raktak köré mintha minimum a prime Ronaldinhót igazolták volna.
De biztos csak be kell még illeszkednie a Pep gépezetbe, meg különben is csak irigyek vagyunk, hogy a PL csapatok szórhatják a pénzt![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 16., hétfő 0:03
Én is gondoltam megnézem ma ki ez a 100 millás csoda, hát őőő. Lesz ennél jobb?ziro4vr írta: Lehet rossz tulajdonság, de számomra, amikor láttam játszani, azt hozta amit a kinézete sugallt. Felszínes piszi-paszi, lötyögés, minimál kontaktnál borulás és sírás. Technikás és jó helyen van nála a labda de ennyi. Ezt csinálta anno nálunk Isco ötöd ennyi hype-al és átigazolási összeggel.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:25
És angolként ezt Wilshare is megcsinálta. Nekem totál ugyanaz a tag.ziro4vr írta: Lehet rossz tulajdonság, de számomra, amikor láttam játszani, azt hozta amit a kinézete sugallt. Felszínes piszi-paszi, lötyögés, minimál kontaktnál borulás és sírás. Technikás és jó helyen van nála a labda de ennyi. Ezt csinálta anno nálunk Isco ötöd ennyi hype-al és átigazolási összeggel.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:23
És az esetek nagy részében csereemberek.kodo írta: Ez a negy jatekos kb 200 millió volt.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:22
Ez a negy jatekos kb 200 millió volt.Anthony írta: Mondjuk lehet én vagyok tájékozatlan, de néztem ezt a City kezdőt. Ki ez a Nathan Ake, Benjamin Mendy? Vagy Joao Cancelo, esetleg Ferran Torrestől kéne hátast dobni? Kire költötték el azt a valag pénzt?
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:20
Annyi elég, hogy mindegyik drágább volt mint Varane?Anthony írta: Ki ez a Nathan Ake, Benjamin Mendy?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:19
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:14
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem