Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 15., vasárnap 20:44

Faust írta: Nem is ertem, ha mar ennyire fekete feheren nezzuk a dolgokat, ZZ majdnem bajnoki cimig vitte a csapatot egy romhalmaz kerettel, 60+ serulessel,

Biztato, de maradjunk a foldon.
Az elsőhöz annyit azért hozzátennék, hogy azt sajnos csak magának köszönheti a kopasz, mivel besértődött a másik kopaszra és idehozta a full fogalmatlan dupontot..

De amúgy jogos, hogy a földön kell maradni.
Amiben szinte biztos vagyok, hogy a rangadókat nem fogjuk olyan arányban nyerni, mint Zizuval. (ligában talán nem is buktunk előző szezonban, ezt baromi nehéz lenne überelni.. :kalapos: )
Nem lesz olyan stabil a védekezésünk, támadóbb az olasz focija, amit én jobban élvezek természetesen, de hogy bele fogunk szaladni pár pofonba, az is biztos..

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. augusztus 15., vasárnap 20:22

Ha tavaly nem csaljak el nyilvanvaloan a bajnoksagot, akkor ZZ azt is behuzza.

Egy meccs ment le, fel kell meg kotnie a gatyat Carlo papanak, mert eddig a tanitvany veri az oreget.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. augusztus 15., vasárnap 19:55

Realista24 írta: Sztem most van három azonos erősségű csapat/keret.
Hát sztem marhára nem. :D Minden poszton erősebbek vagyunk a Barcánál, max kapusnál egál, illetve támadósorban talán. De védelem meg középpálya bőven jobb nálunk.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. augusztus 15., vasárnap 19:38

Nem is ertem, ha mar ennyire fekete feheren nezzuk a dolgokat, ZZ majdnem bajnoki cimig vitte a csapatot egy romhalmaz kerettel, 60+ serulessel, mig Carlo tizeniksz pontos elonyrol bukta a bajnoksagot csak mert kiesett Modric. Hagyjuk mar ezeket a faszsagokat. :lol: Plane egy meccs utan, mondjuk jelzeserteku mennyire szar evek vannak mogottunk, hogy igy verik paran a nyalukat csak mert vegre megvertunk egy orok kiesojeloltet.

Biztato, de maradjunk a foldon.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. augusztus 15., vasárnap 19:19

ZZ ket ev alatt osszekukazott egy bajnoki cimet azert.
A tavalyi foshalmazbol meg csoda hogy kihozta amit. Kb vegig harcban voltunk.

De nyilvan elment a kopasz most ő a szar.
Egy meccs utan meg Carlo valtja meg a vilagot. :x

En imadom mindkettot. Es nincs ket egyforma ideny szoval nem is latom ertelmet az osszehasonlitasnak.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 15., vasárnap 17:39

ZZ egyik handyvel kapta a másikat tavaly, el ne kezdjétek :lol:

Mondjuk én könnyű helyzetben vagyok, 2 kedvenc edzőim ők, imádás el final...
#Carloknowsaswell :mrgreen:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2021. augusztus 15., vasárnap 16:40

De miert arazna be ZZ-t? Szerintem nem kell bearazni egy edzot, akivel harom bl-t nyertunk zsinorban. Barcaval csinalta volna ezt, akkor mar a kovetkezo evezred legjobb edzojenek is megvalasztottak volna.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. augusztus 15., vasárnap 16:17

El Sie7e írta:
ANDS írta:

Bale egyértelmű erősítésnek számít, szvsz Hazard is.
A gondot a kp jelenti, Modric és Kroos egy évvel öregebbek lettek, Modricot többet kell pihentetni. Nem látom, ki lenne helyette ( jövőre Pogba, de idén...).
Vini szvsz jobb volt mint tavaly.
Militao meg rosszabb.

De ha összességében nézem, azért a tegnapi meccs nézhető volt, sokkal inkább mint az utóbbi 2 szezon meccseinek 80 %- a.
a mostani szezon fogja kiállítani ZZ bizonyítványát, egy kb. ugyan azzal a kerettel vajon mire megy Carlo?! ZZ láttuk mit tudott (illetve nem tudott) a keretből kihozni
én most bizakodó vagyok, sztem Carlo remek edző, a keret ha egységes lesz és a bajnoki cím fog a szemük előtt lebegni, akkor meglehet
de ehhez az is kéne, hogy ne legyen durva sérüléshullám, és a csapat magja hozza az elvárható minimumot amire képesek
Valahogy így. Mindenki a játékosokról meg a sérülékesről beszél, közben meg azért az edző csere is nagyban befolyásolja a játékunkat. Meglátjuk mit tud az öreg.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. augusztus 15., vasárnap 16:06

R. Carlos írta: Nem értem miért vagytok annyira elfoglalva ezzel a Modric dologgal. Egyértelmű, hogy Valverdének kell átvennie a szerepét és ha nem lesz sérült, akkor ő is fogja. Kroost és Modricot kell rotálni. Hol egyik, hol másik játsszon, egy-egy meccsen. Iscot is be kell oda dobni néha, és Casemiro helyére Blancot vagy Alabat néha napján. Rendben lesz ez a kp., velük nem lesz gond. A támadószekciót kell helyrepofozni, ami úgy látszik a tegnapi meccs alapján, hogy jó úton halad.
sztem most pont tökéletes egyensúlyt lehet kialakítani a KP-n ezekkel a játékosokkal akiket felsoroltál
CKM alap, Fede első számú csere a kp-ra, ő is kb minden meccsen játszana nálam, hol csereként hol kezdőként
Isco a kisebb meccseken illetve sérülés esetén bevethető, nem sír, elcsücsül a padon
Blanco visszajátszik a castillába, emellett Case-t tudja rotálni ha kell, illetve Alaba is adott esetben hadra fogható ezen a poszton
ez 7 játékos, mindenkinek meglenne az elegendő játékperce
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. augusztus 15., vasárnap 16:01

Nem értem miért vagytok annyira elfoglalva ezzel a Modric dologgal. Egyértelmű, hogy Valverdének kell átvennie a szerepét és ha nem lesz sérült, akkor ő is fogja. Kroost és Modricot kell rotálni. Hol egyik, hol másik játsszon, egy-egy meccsen. Iscot is be kell oda dobni néha, és Casemiro helyére Blancot vagy Alabat néha napján. Rendben lesz ez a kp., velük nem lesz gond. A támadószekciót kell helyrepofozni, ami úgy látszik a tegnapi meccs alapján, hogy jó úton halad.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 15., vasárnap 15:33

ANDS írta:

A gondot a kp jelenti, Modric és Kroos egy évvel öregebbek lettek, Modricot többet kell pihentetni. Nem látom, ki lenne helyette ( jövőre Pogba, de idén...).
Militao meg rosszabb.
Be kell tenni közben Iscót is, ha formában van tartva, akkor nehogy-már a bajnokságban ne lehessen használni.
Carlo papa mellette tette le a voksát, ha nem így lenne, akkor Ödegaard kapott volna mezszámot.
Ha meg nagy a baj, akkor Alaba is használható a középpályán és akkor Blancót és Arribast meg sem említettem.
Bőven lehet itt rotálni, kérdés hogy fogunk-e? Ha jól rémlik Ancelotti sem erről volt híres.., reméljük változott ezen a téren az öreg. :)

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. augusztus 15., vasárnap 15:27

ANDS írta:
reeed_ati írta: Tavaly épphogy behúzta az atleti, volt 60akárhány sérülésünk..
Ha idén ez lecsökken csak harmadannyira, akkor szerintem minden nagyképűség nélkül állíthatom, hogy mi vagyunk az esélyesek.
+ Ha a szezon második felére kijön a Pintus faktor, gondolok itt arra, hogy a 70.percben már nem fogják tudni tartani velünk a lépést fizikálisan.., akkor jóval kevesebb pontvesztésünk lehet idén.
Béla is csak elrakott előző szezonban 16 gólt a PL-ben, ha hozza ugyanezt Carlónál, már sokkal-sokkal előbbre leszünk.
Bale egyértelmű erősítésnek számít, szvsz Hazard is.
Militao meg rosszabb.

De ha összességében nézem, azért a tegnapi meccs nézhető volt, sokkal inkább mint az utóbbi 2 szezon meccseinek 80 %- a.
a mostani szezon fogja kiállítani ZZ bizonyítványát, egy kb. ugyan azzal a kerettel vajon mire megy Carlo?! ZZ láttuk mit tudott (illetve nem tudott) a keretből kihozni
én most bizakodó vagyok, sztem Carlo remek edző, a keret ha egységes lesz és a bajnoki cím fog a szemük előtt lebegni, akkor meglehet
de ehhez az is kéne, hogy ne legyen durva sérüléshullám, és a csapat magja hozza az elvárható minimumot amire képesek
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 15., vasárnap 15:16

Remy írta:
Pad'em írta:

Ez az egyértelműen azért távol áll a valóságtól, bajnokságra bőven elég a keretünk. Simán összeállhatunk elég ha idén nem lesz annyi sérülés. Tavaly is egy centivel maradtunk le pedig az ág is húzott minket végig
Én azt érzem, hogy azért ezzel a kerettel sok a HA. Bőven jó lehet ez a keret bármire, kis túlzással ezzel BL-t lehetne nyerni. Csak hát sok a HA. A középpálya motorja öreg, a támadószekció hiába áll papíron 3 világsztárból, lényegében 1 van. (Az eddigi éveket nézve).

Padon Vini és Isco meg a nagykirály Asensio. Hát nem tudom.

Míg az Atleticónál viszont azt érzem, hogy ők egy kész csapat, akik kisebb hullámvölgyekre képesek. Ebből indulok csak ki.
Mindenhol van ha, de nálunk annyi kell, hogy az edzői stáb jól forgassa a keretet és a sérülések vagy kezelve legyenek vagy megelőzve. Egyébként az előző szezon nagy részében többen is ezért írtuk, hogy egy edző csere sokdolgot megoldhatna.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:56

Pad'em írta:
Remy írta:

Egyértelműen az Atletico az esélyese a bajnoki címnek.
Ez az egyértelműen azért távol áll a valóságtól, bajnokságra bőven elég a keretünk. Simán összeállhatunk elég ha idén nem lesz annyi sérülés. Tavaly is egy centivel maradtunk le pedig az ág is húzott minket végig
Én azt érzem, hogy azért ezzel a kerettel sok a HA. Bőven jó lehet ez a keret bármire, kis túlzással ezzel BL-t lehetne nyerni. Csak hát sok a HA. A középpálya motorja öreg, a támadószekció hiába áll papíron 3 világsztárból, lényegében 1 van. (Az eddigi éveket nézve).

Padon Vini és Isco meg a nagykirály Asensio. Hát nem tudom.

Míg az Atleticónál viszont azt érzem, hogy ők egy kész csapat, akik kisebb hullámvölgyekre képesek. Ebből indulok csak ki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:48

Tavaly épphogy behúzta az atleti, volt 60akárhány sérülésünk..
Ha idén ez lecsökken csak harmadannyira, akkor szerintem minden nagyképűség nélkül állíthatom, hogy mi vagyunk az esélyesek.
+ Ha a szezon második felére kijön a Pintus faktor, gondolok itt arra, hogy a 70.percben már nem fogják tudni tartani velünk a lépést fizikálisan.., akkor jóval kevesebb pontvesztésünk lehet idén.
Béla is csak elrakott előző szezonban 16 gólt a PL-ben, ha hozza ugyanezt Carlónál, már sokkal-sokkal előbbre leszünk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:47

Sztem most van három azonos erősségű csapat/keret.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:45

Remy írta:
Sierra írta:

Hát azért így h Messi koccolt, egyértelműen esélyesebbek vagyunk sztem, persze az Atlético idén is közbeszólhat.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:41

Realista24 írta:Miért lennénk esélyesebbek?
Mert Messi nélkül lófaszok lesznek az elmúlt évekhez képest. Már tavaly is hányszor mentette meg a seggüket. Idén már nem lesz ez.
Remy írta:Egyértelműen az Atletico az esélyese a bajnoki címnek.
Miért? Lehet a fogas idén már nem fog úgy termelni.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:38

Sierra írta:
kiserik írta: A meccsről lemaradtam nyaralás miatt, de mókás, hogy a Carlo novemberre ki lesz rúgva hozzáállásból 1 meccs alatt bajnokságot nyerhetünk hozzáállás lett :lol:
Hát azért így h Messi koccolt, egyértelműen esélyesebbek vagyunk sztem, persze az Atlético idén is közbeszólhat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:34

Sierra írta:
kiserik írta: A meccsről lemaradtam nyaralás miatt, de mókás, hogy a Carlo novemberre ki lesz rúgva hozzáállásból 1 meccs alatt bajnokságot nyerhetünk hozzáállás lett :lol:
Miért lennénk esélyesebbek?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: