Mozi, filmek
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
amennyire soha nem rajongtam a póki filmekért, meg magáért a karakterért sem, ebben az iterációban az egyik kedvencem. nagyon eltalálták sztem.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ahh, ez rohadt jó lesz.mila írta: kint van a harmadik pókember előzetese![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sinister six már egyből?

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
kint van a harmadik pókember előzetese

92:48
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
500 év múlva is ugyanilyen kocsikkal járkálunk majd az utakon és a high tech felszerelések és fegyverek sem nagyon változnak.
Tele volt a film eredeti, kreatív ötletekkel.
Ja igen, lesajnált, ósdi smileys droid lesz a pultos a kocsmában.

Ja igen, lesajnált, ósdi smileys droid lesz a pultos a kocsmában.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
hahaha, tudtam én, hogy ez még Remynek is sok lesz, annyira szar volt.....Remy írta:
Ebben mi volt a fantázia?![]()
KOZMIKUS BŰN: A címben igazából minden benne van. Willis unja, a néző unja, a stáb unta. Mi ez a szar és miért készült el? Ennél lejjebb talán már nem tud csúszni az öreg... Teljesen Asylum szint, csak ezt komolyan is gondolták.![]()

Történet nem lett volna rossz, eleje tetszett meg a felvázolása a sztorinak és konkrétan nem kezdtek vele semmit, aztán kuka vége lett nálam az egésznek, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor az 1980as években is gáz CGIvel repkedtek a csúcsultra ruhákban

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ebben mi volt a fantázia?ferni írta: Gyerekek
Cosmic Sin
Mondom imdb 2.5 pont, Bruce Willis
Ezt látnom kell![]()
![]()
![]()
És ami a vicces, hogy volt benne baszki bőven fantázia.
Aztán olyan szinten szétesett az egész, hogy arra szavak nincsenek![]()
![]()
Esküszöm, sok rá a 2.5 pont![]()
![]()
![]()
Egy jó Remy-féle kritikát olvasnék róla![]()

KOZMIKUS BŰN: A címben igazából minden benne van. Willis unja, a néző unja, a stáb unta. Mi ez a szar és miért készült el? Ennél lejjebb talán már nem tud csúszni az öreg... Teljesen Asylum szint, csak ezt komolyan is gondolták.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagyon gyenge.. .szokásos Zs kategórias Statham film.Realfan1 írta:Szerintem pont emiatt lett nagyon gagyi. Az év csalódása eddig ez a film, pedig nagyon jól indult. A végére egy átlagos, sablonos B kategóriás tucat akciófilmmé vált. Guy Ritchie filmjei a stílusuk miatt ilyen sikeresek, ebből nagyon hiányoztak a frappáns dialógusok, fekete humor, csavar.. Ha az lenne a címe, hogy Támadás a fehér ház ellen 9. - A depó megtámadása, akkor lehet kellemes meglepetésként adnék egy 5.5/10-et rá, de Guy Ritchietől többet várna az ember.Remy írta:
Most már nekem is.
WRATH OF MAN: Sherlock óta a legjobb Ritchie-film és pont azért, mert nem akart Ritchie-film lenni. Rideg, Mann-feelinggel átitatott, vérgőzös bosszúfilm, egy parádés Stathammel fűszerezve.
ui: Ne a trailer alapján ítéljétek el.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Na várjál csak.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ez olyan rossz volt, hogy ez még neki se jöhet beFaust írta:COSMIC SINferni írta: Egy jó Remy-féle kritikát olvasnék róla![]()
Közepes akciófilm pár jó ötlettel, egy mindig jó Bruce Willissel, pár jó pillanattal. A végére elfáradt, de jó szórakozás, nekem bejött.
Tessék.![]()

Olyan gagyi volt a CGI egy bizonyos részeknél, hogy arra szavak nincsenek, engem ott dobott ki a film magából

COSMIC SINferni írta: Egy jó Remy-féle kritikát olvasnék róla![]()
Közepes akciófilm pár jó ötlettel, egy mindig jó Bruce Willissel, pár jó pillanattal. A végére elfáradt, de jó szórakozás, nekem bejött.
Tessék.

Gyerekek
Cosmic Sin
Ezt látnom kell
Aztán olyan szinten szétesett az egész, hogy arra szavak nincsenek
Esküszöm, sok rá a 2.5 pont
Egy jó Remy-féle kritikát olvasnék róla
Cosmic Sin
Ezt látnom kell

Aztán olyan szinten szétesett az egész, hogy arra szavak nincsenek

Esküszöm, sok rá a 2.5 pont

Egy jó Remy-féle kritikát olvasnék róla

- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem pont emiatt lett nagyon gagyi. Az év csalódása eddig ez a film, pedig nagyon jól indult. A végére egy átlagos, sablonos B kategóriás tucat akciófilmmé vált. Guy Ritchie filmjei a stílusuk miatt ilyen sikeresek, ebből nagyon hiányoztak a frappáns dialógusok, fekete humor, csavar.. Ha az lenne a címe, hogy Támadás a fehér ház ellen 9. - A depó megtámadása, akkor lehet kellemes meglepetésként adnék egy 5.5/10-et rá, de Guy Ritchietől többet várna az ember.Remy írta:Most már nekem is.soadroli írta:
én igen, nekem bejött. jobban mint a legutóbbi filmje.
WRATH OF MAN: Sherlock óta a legjobb Ritchie-film és pont azért, mert nem akart Ritchie-film lenni. Rideg, Mann-feelinggel átitatott, vérgőzös bosszúfilm, egy parádés Stathammel fűszerezve.
ui: Ne a trailer alapján ítéljétek el.
- Remy
- Kapcsolat:
VIHARZÓNA: Hiányoznak az efféle hatásvadász, de mégis jól működő, óriási szívvel ellátott katasztrófafilmek. James Horner zenéje tökéletes, Wolfgang Petersen pedig teljesen jól rendezte meg ezt a filmet, ezzel a remek színészi gárdával.
AZ ÜLDÖZŐ: Annyira zseniális alkotás, hogy arra nincsenek szavak. Erős és hatásos történet egy zseni főgecivel. Legjobb koreai-film!
MENEKÜLÉS NEW YORKBÓL: Carpenterrel nem tudok kibékülni. A filmjeit megette a idő (kivéve a Dolog) és egyszerűen hiába mennek élményszámba az ötletei, a filmjei számomra nem tudnak felhőtlen szórakozást nyújtani.
Z VILÁGHÁBORÚ: Igazából újrázás után sem tudom eldönteni, hogy ez a film jó vagy rossz. Mindkét oldal megmutatkozik benne, de alapjában véve mégis inkább élvezem, mint sem.
Ezt is érdekes újrázni így covid időben a Fertőzés mellett.
HANG NÉLKÜL 2: Teljesen korrekt folytatás, ami igazából pontot is tett az egész végére. Ennyi, nem több, de bőven megérte elkészíteni.
ESZELŐS SZÍVATÁS: Van egy megmagyarázhatatlan bája és hangulata ennek a filmnek, ami miatt odáig vagyok érte. Teljesen abszurd és dilis, mégis jól áll neki. Noha nem sűrűn újrázom, de mindig jólesik. Meg hát a régi nagyok tök jópofák; Aykroyd, Chase, Candy.
Fun fact: 2Pac legelső filmes fellépése is ebben volt.
GUNS AKIMBO: Ezt miért halogattam eddig? Óriási meglepetés volt. Az alapötlet már megér egy misét, de a Radcliffe - Samara Weaving kettős a film csúcspontja. Na meg persze az, mikor megjön Stan Bush - Never Surrender c. száma a Kickboxerből!
SPIRÁL: Legrosszabb Fűrész-film. De tényleg... még a zene sem tudta jobbá tenni a végén. Samul L. Jackson tök fölös volt bele, de ami a legrosszabb az Chris Rock. Miért? Minek...
AZ ÜLDÖZŐ: Annyira zseniális alkotás, hogy arra nincsenek szavak. Erős és hatásos történet egy zseni főgecivel. Legjobb koreai-film!
MENEKÜLÉS NEW YORKBÓL: Carpenterrel nem tudok kibékülni. A filmjeit megette a idő (kivéve a Dolog) és egyszerűen hiába mennek élményszámba az ötletei, a filmjei számomra nem tudnak felhőtlen szórakozást nyújtani.
Z VILÁGHÁBORÚ: Igazából újrázás után sem tudom eldönteni, hogy ez a film jó vagy rossz. Mindkét oldal megmutatkozik benne, de alapjában véve mégis inkább élvezem, mint sem.
Ezt is érdekes újrázni így covid időben a Fertőzés mellett.
HANG NÉLKÜL 2: Teljesen korrekt folytatás, ami igazából pontot is tett az egész végére. Ennyi, nem több, de bőven megérte elkészíteni.
ESZELŐS SZÍVATÁS: Van egy megmagyarázhatatlan bája és hangulata ennek a filmnek, ami miatt odáig vagyok érte. Teljesen abszurd és dilis, mégis jól áll neki. Noha nem sűrűn újrázom, de mindig jólesik. Meg hát a régi nagyok tök jópofák; Aykroyd, Chase, Candy.
Fun fact: 2Pac legelső filmes fellépése is ebben volt.
GUNS AKIMBO: Ezt miért halogattam eddig? Óriási meglepetés volt. Az alapötlet már megér egy misét, de a Radcliffe - Samara Weaving kettős a film csúcspontja. Na meg persze az, mikor megjön Stan Bush - Never Surrender c. száma a Kickboxerből!
SPIRÁL: Legrosszabb Fűrész-film. De tényleg... még a zene sem tudta jobbá tenni a végén. Samul L. Jackson tök fölös volt bele, de ami a legrosszabb az Chris Rock. Miért? Minek...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Na, de a nachos + sajtszósz. Okádék. Ennyire betett a CCnek a covid, vagy nem vágom, de elképesztően hulladék lett. Ki is vannak akadva rá az emberek.Tjacks írta:
Mondjuk én a popcorn miatt mentem, az még mindig fasza![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Engem a Last Dance húzott be, aztán szépen ott ragadtam. Rohadjon el fél évig fizettem a semmiért
Btw 4 év után voltam moziba múlthéten, ezt az IDŐ nevezetű rettenetet meg ne nézzétek, iszonyat igénytelen, sablon szar film.
Mondjuk én a popcorn miatt mentem, az még mindig fasza

Btw 4 év után voltam moziba múlthéten, ezt az IDŐ nevezetű rettenetet meg ne nézzétek, iszonyat igénytelen, sablon szar film.
Mondjuk én a popcorn miatt mentem, az még mindig fasza

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
+1, nem is értem aki filmek miatt fizet elő netflixre, eddig max ha 3 élvezhető kijött.Faust írta: Szerintem pont, hogy sorozatoknal kellene nezelodnod, a netflixes filmek 99%-a nezhetetlen szar, rendes filmet meg le is tudsz szedni mashonnan.
Nem illik.
Szerintem pont, hogy sorozatoknal kellene nezelodnod, a netflixes filmek 99%-a nezhetetlen szar, rendes filmet meg le is tudsz szedni mashonnan.
Kis komolyságot, uraim!
Továbbra is várom ajánlásaitok!

Továbbra is várom ajánlásaitok!

Messi elnyomta.h3x0r írta:Van ennek egy masodik resze is? Antoine Griezmann: Az Aranylabdás - ncore-on kerestem, de nem talaltamdzsi91 írta:
Antoine Griezmann: A világbajnok![]()
Most lesz majd gólkirály és kapja majd az Aranylasztit a Gamper kupára.
- h3x0r
Van ennek egy masodik resze is? Antoine Griezmann: Az Aranylabdás - ncore-on kerestem, de nem talaltamdzsi91 írta:Antoine Griezmann: A világbajnokfilatáska írta: Ha már így alakult és előfizettem, tudnátok ajánlani tartalmat?
Sorozatok nem érdekelnek, film vagy néhány részes dokumentumfilm jöhet.
Ja és a magyar szinkron előny.![]()