Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:45

Remy írta:
Sierra írta:

Hát azért így h Messi koccolt, egyértelműen esélyesebbek vagyunk sztem, persze az Atlético idén is közbeszólhat.
Egyértelműen az Atletico az esélyese a bajnoki címnek.
Ez az egyértelműen azért távol áll a valóságtól, bajnokságra bőven elég a keretünk. Simán összeállhatunk elég ha idén nem lesz annyi sérülés. Tavaly is egy centivel maradtunk le pedig az ág is húzott minket végig
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:41

Realista24 írta:Miért lennénk esélyesebbek?
Mert Messi nélkül lófaszok lesznek az elmúlt évekhez képest. Már tavaly is hányszor mentette meg a seggüket. Idén már nem lesz ez.
Remy írta:Egyértelműen az Atletico az esélyese a bajnoki címnek.
Miért? Lehet a fogas idén már nem fog úgy termelni.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:38

Sierra írta:
kiserik írta: A meccsről lemaradtam nyaralás miatt, de mókás, hogy a Carlo novemberre ki lesz rúgva hozzáállásból 1 meccs alatt bajnokságot nyerhetünk hozzáállás lett :lol:
Hát azért így h Messi koccolt, egyértelműen esélyesebbek vagyunk sztem, persze az Atlético idén is közbeszólhat.
Egyértelműen az Atletico az esélyese a bajnoki címnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:34

Sierra írta:
kiserik írta: A meccsről lemaradtam nyaralás miatt, de mókás, hogy a Carlo novemberre ki lesz rúgva hozzáállásból 1 meccs alatt bajnokságot nyerhetünk hozzáállás lett :lol:
Miért lennénk esélyesebbek?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:30

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. augusztus 15., vasárnap 12:00

Csak a szokásos. :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. augusztus 15., vasárnap 11:48

A meccsről lemaradtam nyaralás miatt, de mókás, hogy a Carlo novemberre ki lesz rúgva hozzáállásból 1 meccs alatt bajnokságot nyerhetünk hozzáállás lett :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. augusztus 15., vasárnap 11:35

Na, hát én is úgy jártam mint R24 :D

De örülök, hogy jól kezdtünk, akkor is ha az Alavés nem a legerősebb csapat. Megnéztem, 4 pontra voltak a kieséstől. Ettől függetlenül élvezetesebbnek tűnt a játék, mint tavaly sokszor.

Bale ha egészséges tud maradni mérföldekkel jobb focista, mint Vini and co.

Hazardra is látok esélyt, hogy azért végre több meccsen lépjen pályára, mint az elmúlt két szezonban. Az sem lenne egy hátrány.

Most egy fokkal bizakodóbb vagyok a csapattal kapcsolatban, meglátjuk mi lesz.

Igazából tele vagyunk klasszisokkal, ez minimum egy bajnoki címre elég kell legyen.

Vamos Carlo!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 15., vasárnap 11:19

Erős kezdés volt, kicsit meg is lepett.

Kapu meg védelem rendben lesz, tavaly sem volt sok gond ezzel. Sok a variációs lehetőség, mindig előny ha egy játékos több poszton is bevethető.

Kp szintén, nálam Case és Fede alap, a két öreget meg lehet szépen rotálni, ez így több mint domináns lehet.

Támadósor kérdéses, Benzema amíg bírja jó lesz, kérdés ki jön ha hullámvölgybe kerül. Bale meg Hazard arra jó hogy az ellenfél tart tőlük, plusz a fiataloknak nem lesz bérelt helyük, kaparni kell.

1 meccs volt ez, Carlo hibái is sok meccs után szoktak kijönni, de lehet keresnivalónk bőven, mert a keret magjának minősége elit továbbra is. Plusz igen, vszeg jót fog tenni az új impulzus.
Nem illik.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 15., vasárnap 11:01

Tjacks írta:
Faust írta:

Egyetertek, es kivancsian varom, mit fog ezzel kezdeni Carlo. Anno emiatt vesztette el a bajnoksagot es az allasat, remelem nem “huzza meg” megegyszer.
Tegnap is túl játszatta, 10 percel hamarabb hozni kellett volna.
Amíg heti 1 meccs van, bírni fogja azért 90 percig is.. #Lukastrong :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. augusztus 15., vasárnap 10:45

Faust írta:
viszont szerintem két meccs 180 percéből 30 percet már pihentetni kell majd hosszú távon, ennyi idősen nem fogja bírni folyamatosan. Vagy hajtjuk amíg mozog, aztán kiesik 2 hónapra és meltdown, ez egy komoly fejtörő lesz Ancelottinak..
Egyetertek, es kivancsian varom, mit fog ezzel kezdeni Carlo. Anno emiatt vesztette el a bajnoksagot es az allasat, remelem nem “huzza meg” megegyszer.
Tegnap is túl játszatta, 10 percel hamarabb hozni kellett volna.
raul 4 ever írta:
ANDS írta: *A Vini- Rodry páros elég gyors, szvsz ha Vinit fejben felépíti Ancelotti (úgy tűnik, ez a project is végre halad, legalábbis eljutott egy fokkal előrébb), akkor azért a góllövés nem csak Benzre fog hárulni, ez is nagy fejlődés lenne.
Előbb fogják rólam levenni páran a tiltást, mint Viniből lesz futballista

A fizikuma egyedül, ami miatt érdemes itt tartani, az a villám Pellistri gyerek se bírta vele a lépést.. Erre való, végén 10-20 percekre beáll, meghúzza a szélen, aztán vagy belebotlik a labdába, vagy 100ból 1szer esetleg megtalál vmi felfutó üres embert középen. Vinyó ennyi, ennyire való. Fut, szerel, lohol azt kifújt. Ha meg embert vagy véletlen kaput talál, lehet bontani a sampányt. :D
+1. Így hogy 5 cserével operálhatunk sztem ebben a szerepkörben sokáig hasznos lehet de sztem elhitetik vele majd hogy szűk elit és dobbantani fog majd idővel. :D

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. augusztus 15., vasárnap 10:20

viszont szerintem két meccs 180 percéből 30 percet már pihentetni kell majd hosszú távon, ennyi idősen nem fogja bírni folyamatosan. Vagy hajtjuk amíg mozog, aztán kiesik 2 hónapra és meltdown, ez egy komoly fejtörő lesz Ancelottinak..

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 15., vasárnap 10:13

ANDS írta: *A Vini- Rodry páros elég gyors, szvsz ha Vinit fejben felépíti Ancelotti (úgy tűnik, ez a project is végre halad, legalábbis eljutott egy fokkal előrébb), akkor azért a góllövés nem csak Benzre fog hárulni, ez is nagy fejlődés lenne.
Előbb fogják rólam levenni páran a tiltást, mint Viniből lesz futballista

A fizikuma egyedül, ami miatt érdemes itt tartani, az a villám Pellistri gyerek se bírta vele a lépést.. Erre való, végén 10-20 percekre beáll, meghúzza a szélen, aztán vagy belebotlik a labdába, vagy 100ból 1szer esetleg megtalál vmi felfutó üres embert középen. Vinyó ennyi, ennyire való. Fut, szerel, lohol azt kifújt. Ha meg embert vagy véletlen kaput talál, lehet bontani a sampányt. :D

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 15., vasárnap 9:15

Nacho kicsit ki lett hagyva. Elképesztő beton volt, a meccs egyik legjobbja. A végén, tőle elvárható módon, rohadt értelmes korrekt nyilatkozatot adott. Közben lökték felfelé a statokat, meccsen is feltűnt a jó játék, de a számok sem hazudtak. Valami 94% feletti passzpontosság, és nem mondanám, hogy hazaadogatta a labdát. Kb. nyolc vagy menyi szerelés meg ilyenek. Plusz egy gól. Beteg állat volt na, az az igazság. :agree: :salute:
Amúgy úgy látszott, hogy a két belső védő közül Militaot szánták most vezérnek, aki viszont többet hibázott, hiszont a sebességével, agresszivitásával az esetek többségében javítani tudott, egyszer nem. Én bíznék benne továbbra is, de ma bizonytalanabbnak éreztem.
Casemiro meg olyan, mintha egy fal lenne a középpályán. Kár, hogy a méltóbb 5ös mez nem jött össze neki. Alaba egyértelmű erősítés, de látni kell, hogy a gólpasszáig nem nagyon volt jó beadása, védelemben meg nem olyan beton, mint Mendy, viszont tényleg komplettebb játékos az összes balbunkónknál. Lesz keresnivalója. A két Benz. gólt meg láttuk. Nem semmi. Így kell ezt. Ott folytatja, ahol abbahagyta.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 15., vasárnap 9:15

Kerlon írta:
Realista24 írta:

R24 nem néz ismétlést.
R24 élő gálát se. :lol:
Az én koromban már szükség van sok alvásra.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 15., vasárnap 9:12

Az első félidő kicsit szezon eleji volt, de a másodikban jó volt újra látni, hogy mit akarunk játszani. Lehet hogy BL-t nem fog ez a keret nyerni, de Carloval szerintem a bajnokság realitás lehet. Nekem egyedül LV lógott ki nagyon ebből a csapatból lefelé, fixen benne a van a gól. Tudom, hogy nem ez a posztja, de annyit játszotta már, hogy ez nagyon kevés...
Baletől se vágtam hanyatt magam, valamivel jobb volt, de azért a jó még nem ilyen.
Hazard viszont parádé volt, ha nincs Nacho, nálam MOTM, így szorosan második. Pintus mester úgy néz ki megint varázsolt, szükség is lesz rá ebben a csapatban.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 15., vasárnap 8:54

Realista24 írta:
ANDS írta:

Most ismétlik, én is nézem.
R24 nem néz ismétlést.
R24 élő gálát se. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 15., vasárnap 8:52

ANDS írta:
Realista24 írta: Természetesen elaludtam a második félidőt :kalapos:
Most ismétlik, én is nézem.
R24 nem néz ismétlést.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 15., vasárnap 8:37

ANDS írta:
wZoLee7 írta: Tetszett a meccs. A tamadasok tobbnyire tenyleg tamadasnak neztek ki es nem csak a 16osig akartunk eljutni. Sok volt a jo teljesitmeny elso meccshez kepest, de Modricot es Benzemat kiemelnem. Elobbinel kicsit feltem h a visszavont pozicio nem jon majd be, de hat neki mind1, zseni es kesz. Egyedul negativumkent en LV t tudnam irni. Sajnos messzirol is latszik, hogy gyenge a vedelemben es oda nincs is nagyon kit bedobni.
...

LV ma hátul játszott, de tud ott játszani Valverde is, meg Carvajal, Rodry.
Az, hogy mi ott mar bedobtuk Valverdet meg talan Rodrygot is messze nem jelenti azt, hogy tudnak is ott jatszani

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 15., vasárnap 8:28

(Régi) Új seprűnek így kell kezdeni.. Szép volt.

Ami feltűnt, hogy Carloval újra Modric függő lett-lesz a csapat, (szerencsére) minden rajta folyik gyak. keresztül, a kis horvát élvezi ezt, fekszik is neki, viszont szerintem két meccs 180 percéből 30 percet már pihentetni kell majd hosszú távon, ennyi idősen nem fogja bírni folyamatosan. Vagy hajtjuk amíg mozog, aztán kiesik 2 hónapra és meltdown, ez egy komoly fejtörő lesz Ancelottinak..
Ami még feltűnt, h visszatértünk védekezésben a két négyes lánchoz (442), de már nem CR és Benz a két első ember, hanem Modric-Benz --> az örege(bbe)t kímélni, hogy labdaszerzésnél ne kelljen a középpályáról végig felfutnia. Először 4231-be megy fel mellé a két szélső, aztán indul a 433, bár sokszor jár még azért vissza mélyre.. De aért látszik, hogy Carlo adaptálta a dolgokat a korához..
Ja, szóval Modric, Modric és Modric.. Egyértelmű, hogy kulcsfigura..

A csapatrészek:
A védelemben nem éreztem a tavaszi atomi biztosságot MIlitao-Nachonál, egyértelmű a brazil miatt, gondolom összeszedi majd magát. Alaba jó volt, LV sokat futott szokás szerint.
A középpályán Case adta a stabilitást, Fede meg iszonyat melót tett le.
A tescos Haz.-Bale szél "jó" volt, nincsenek hűűűde formában, viszont át tudják venni a labdát, tudnak 2-t passzolni (vö Vini), nem borítja fel őket az első passzátszél (vö Rodry) és nem volt büdös nekik, hogy futkossanak (vö Ase)... Nagy csillivillit nem várok tőlük, de ha 80%-on lehozzák a szezont, az már nagy előrelépés..
Benz. meg Benz --> folytatja az Aranylabdás szezont ő is Modriccal :D :D

Szóval összességében ez jó volt, a kicsi ellenfél vérfúziót tolt a meccs előtt de nem kaptunk ki, mint ált. szoktunk ilyenkor :D két korai góllal..
Bale-Haz. előrelépés..
Van dolga még bőven Carlonak, hosszú távon a középpálya pihentetése lesz a kulcs, a CMK, CM-Fede, Case-Kroos-Fede triók mindegyik kombinációja brutál jó lesz, a csapágyasra hajtásukat kell elkerülni.

Ami még érdekes: Ase: próbálta már ZZ is párszor középpályán.. Mivel van egy valag szélsőnk, lehet ez lesz az új helye. A szeme, a technikája meg van hozzá..
Szóval jó volt ez, egy motivált ellenfél lett lesimázva.. Nem lesz minden meccs sétagalopp, de 4 gólba, egy bekapott tizibe nem lehet belekötni..
A meccs embere Karim, de dobogós Fede és Modric is term.. :D

Ha nem lesz sérülés felőlem a Lev. ellen mehet fel ugyanez a 11, szokjanak csak össze élesben is még jobban..
1-2 ágyútöltelék lehet el is igazol addigra :D..

Vissza: