Elvileg mi kértük, hogy utána már a Bernabeuban lehessen játszani.Toti írta: Mi a magyarazat arra, h 3 idegenbeli bajnokival kezdjuk a szezont?

Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mi a magyarazat arra, h 3 idegenbeli bajnokival kezdjuk a szezont?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Természetesen elaludtam a második félidőt

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Lehet távozik Jovic és Isco is a nyáron?wZoLee7 írta: Vini golja utan Iscon nem sok orom latszott, Casemiro mintha oda is szolt volna valamit, lefujas utan Jovic es Isco azonnal be is vonultak az oltozobe. Figyeltem hat ha valakivel lesz pacsi, de nulla. Asensio legalabb orult, ga mar o sem kapott tul sok idot ma.

Asensio meg marad

- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Már a Sevillat se értem mit akar egy Joseluval, azon kívül, hogy ellenünk rendre extra motivációval megy egy nagy 0, akkor már inkább Marianot nézem rajta legalább röhögni lehet.
Semmivel se lennénk előrébb csak 7 millióval hátrébbBerti írta: Joselu kivásárlási ára 15 millió és a Sevilla 7et adna érte, mennek a tárgyalások.
Jovity-Mariano pároshoz képest minőségi előrelépés lenne.
Csakugymondom
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tetszett a meccs. A tamadasok tobbnyire tenyleg tamadasnak neztek ki es nem csak a 16osig akartunk eljutni. Sok volt a jo teljesitmeny elso meccshez kepest, de Modricot es Benzemat kiemelnem. Elobbinel kicsit feltem h a visszavont pozicio nem jon majd be, de hat neki mind1, zseni es kesz. Egyedul negativumkent en LV t tudnam irni. Sajnos messzirol is latszik, hogy gyenge a vedelemben es oda nincs is nagyon kit bedobni.
Vini golja utan Iscon nem sok orom latszott, Casemiro mintha oda is szolt volna valamit, lefujas utan Jovic es Isco azonnal be is vonultak az oltozobe. Figyeltem hat ha valakivel lesz pacsi, de nulla. Asensio legalabb orult, ga mar o sem kapott tul sok idot ma.
Vini golja utan Iscon nem sok orom latszott, Casemiro mintha oda is szolt volna valamit, lefujas utan Jovic es Isco azonnal be is vonultak az oltozobe. Figyeltem hat ha valakivel lesz pacsi, de nulla. Asensio legalabb orult, ga mar o sem kapott tul sok idot ma.
- Pad'em
Akurvamindenit mi 2. félidő volt. Ez már foca
Alaba, mekkora különbség, hogy nem Mendyt vagy vén Marcit kellett ott nézni baloldalt, maradhatna is ott
Nacho, folytatja klasszis szinten
Valverde ha elszabadul idén, az nagy boost lenne
Hazard + Bale, bazdmeg végre
Mintha mindenkin az látszott volna, hogy élvezik a játékot, rég láttunk ilyet.
Még Vini is jól szállt be, gólt is lőtt, welcome back Carlo papa
Alaba, mekkora különbség, hogy nem Mendyt vagy vén Marcit kellett ott nézni baloldalt, maradhatna is ott
Nacho, folytatja klasszis szinten

Valverde ha elszabadul idén, az nagy boost lenne
Hazard + Bale, bazdmeg végre
Mintha mindenkin az látszott volna, hogy élvezik a játékot, rég láttunk ilyet.
Még Vini is jól szállt be, gólt is lőtt, welcome back Carlo papa

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Joselu kivásárlási ára 15 millió és a Sevilla 7et adna érte, mennek a tárgyalások.
Csakugymondom
Csakugymondom
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát adott egy gólpasszt, amiből a tizi lett, meg rögtön utána volt még egy hasonló hibája. Figyelmetlen volt, nem múlt sokon hogy két gólt ajándékozott oda. Nem fér bele.Kerlon írta:Wtf, egy rövid labdája volt hátra. Élesedik majd.Pipita írta: Hát ez csodlatos vlot, kellett már egy ilyen meccs.
Viszont a nagy örömködés közepette muszáj megjegyezni hogy Militao nagyon szörnyen iszonyat kevés volt, van hova fejlődnie, remélem az előző félév az igazi arca, és nem a mai.
Nagyon jó volt amúgy újra Carlot látni a padunkon, imádom az öreget, legjobb választás volt, ha már mindenképp muszáj volt találni valakit Zizou helyére.
-
Újra jó meccseet nézni. Az utóbbi évek labdadédelgetése után, majd elsírtam magam, amikor kifejezetten gyors ellentámadásokat láttam a pályán. Bárcsak becsúszna még MBappe Carlo keze alá, megnézném mire menne vele, de ha Bale és Hazard így marad, ne adj Isten javul még... nem, erre még ne mmerek gondolni.

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Jó lesz ez
A 2 csk-nk Benzema és Nacho már jó formában
Ramos pótolva
Alaba is jó lesz, bár gondolom a legtöbbször a védelem közepén fog szerepeli

A 2 csk-nk Benzema és Nacho már jó formában
Ramos pótolva

Alaba is jó lesz, bár gondolom a legtöbbször a védelem közepén fog szerepeli

- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Egy- két gyengébb kivétellel a labdakihozatanál szinte hibátlan teljesítmény volt, Bale is pozitív csalódás volt, ment rendesen. Alaba már most látszik milyen szint, Hazardnak kéne kicsit bátrabban játszani és egész tetszetős lesz ez.
Wtf, egy rövid labdája volt hátra. Élesedik majd.Pipita írta: Hát ez csodlatos vlot, kellett már egy ilyen meccs.
Viszont a nagy örömködés közepette muszáj megjegyezni hogy Militao nagyon szörnyen iszonyat kevés volt, van hova fejlődnie, remélem az előző félév az igazi arca, és nem a mai.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát ez csodlatos vlot, kellett már egy ilyen meccs.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát... nem tudok belekötni. Tetszett!

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Miafasz. 
Végre egyszer kellemesen meglepnek... nagyon kellett ez a változás edzőfronton + Pintus.
Van egy kis reménysugár, még akár Bale-Hazard párosból is lehet valami, persze ha nem sérülnek le. Benzema alap, talán idén Vinicius is több gólt rúg, mint amennyi helyzetet elbasz.

Végre egyszer kellemesen meglepnek... nagyon kellett ez a változás edzőfronton + Pintus.
Van egy kis reménysugár, még akár Bale-Hazard párosból is lehet valami, persze ha nem sérülnek le. Benzema alap, talán idén Vinicius is több gólt rúg, mint amennyi helyzetet elbasz.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én már annak is örülnék ha nem tartanánk 5 balszélsőt 1 posztra amiből 2-t jobboson erőltetünk majd ahol a vak is látja, nem megy nekik. Sőt, Bale sem jobbszélső. Egyedül a keretben LV az aki ott életképes...
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nyilván messzemenő következtetéseket nem kell levonni egy barátságos meccsből, de Alaba játéka nagyon tetszett, reméljük nem veszi fel a többiek ritmusát és inkább a többiek követik majd őt..
Hazard papának is ilyen fizikai állapotban és ilyen mentalitással kellett volna megérkeznie hozzánk, aztán nem Benz lett volna az egyetlen épkézláb támadónk.
Jovicot az életben nem akarom itt látni, bundesliga középcsapat szint.
Ödegaardot meg nem értem, most vagy kevés ide, vagy fejben vannak gondok, de egyre inkább úgy néz ki, hogy őt el kell engednünk, max ilyen Arsenal-Everton-Soci szinten fog "varázsolni", túl sokat láttunk bele többen is..
Szomorú ezt leírni, de Benzema után a legtöbb kakaó Vinyóban van egyelőre, amint beállt, végre lett egy kis élet a támadásainkban..
Nagyon kellene ide még egy Bappa + Remélem Pintus képes lesz helyrehozni Hazardot is.
Bélát egyelőre nem tudom hová rakni..
Semmivel nem rosszabb, mint bármelyik másik támadónk, pedig ez már csak egy Bale(light version).
Szerintetek Carlo papa a kezdőbe szánja majd?

Jovicot az életben nem akarom itt látni, bundesliga középcsapat szint.
Ödegaardot meg nem értem, most vagy kevés ide, vagy fejben vannak gondok, de egyre inkább úgy néz ki, hogy őt el kell engednünk, max ilyen Arsenal-Everton-Soci szinten fog "varázsolni", túl sokat láttunk bele többen is..
Szomorú ezt leírni, de Benzema után a legtöbb kakaó Vinyóban van egyelőre, amint beállt, végre lett egy kis élet a támadásainkban..

Nagyon kellene ide még egy Bappa + Remélem Pintus képes lesz helyrehozni Hazardot is.
Bélát egyelőre nem tudom hová rakni..
Semmivel nem rosszabb, mint bármelyik másik támadónk, pedig ez már csak egy Bale(light version).
Szerintetek Carlo papa a kezdőbe szánja majd?