HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. október 29., kedd 16:22
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. október 29., kedd 16:18
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. október 29., kedd 16:12
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 29., kedd 16:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 29., kedd 15:40
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 29., kedd 15:11
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. október 29., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 29., kedd 13:10
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 29., kedd 10:32
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2013. október 29., kedd 0:11
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 28., hétfő 23:51
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 28., hétfő 21:02
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 28., hétfő 20:29
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 28., hétfő 16:06
Szerintem te voltál itt az agresszív és felsőbbrendű komplexusos. A köszihello azt akarta jelezni, hogy mivel nincsenek érveid nem fogok vitatkozni veled, de úgy látszik nem ment át, ezért most leírtam világosabban, de a továbbiakban ne reagálj, mert fölösleges, én itt befejeztem.Babinho írta:Ezekkel a "Mégis miről beszélsz" meg "Köszhellókkal" menj máshoz. Ne legyél agresszív. Kisfiúknak nem áll jól. Szerintem normális hangnemben válaszoltam. A meccs képe alapján (egész meccs) továbbra sem érdemeltünk győzelmet. És nem is 2-1-től vagy 5-0-ról beszélek. Hanem a játékról. De tiszteletben tartom ha szerinted igen...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 28., hétfő 15:23
Ezzel csak az a baj,hogy egy ilyen kp-n átgázolna egy komolyabb csapat,mint HMCS a szomszédlyányon...sulytalan,nincs ki érdemben védekezzen...Ha pedig támadóbb akkor Illara-Modric-Isco. Ha pedig még esélyt akarunk adni a Ronaldo-Dimaria-Balenek akkor azt csak ilyen kp mellett tehetjük meg. Kreatív, sokat passzoló, agilis de védekezésben terület megszállás, visszazárás, letámadás.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. október 28., hétfő 15:01
Első felállás védekezőbb felfogásnál: A valaki helyére azt gondolom hogy Xabi jelenlegi keret alapján. De akkor előre csatár kell, a Ronaldo-DiMaria-Bale itt nem működhet.morientes írta:Sose mondtam hogy egy poszt...azt mondtam,hogy ha védekezőbb felállást akarunk,akkor:Modric - Isco nem egy poszt. Illarának kellene mélyen játszani. Isconak ott ahol a barca ellen Modric. Khedira posztján pedig Modric. És akkor nem ide oda tologatni az embereket ahol közük sincs a saját képességeikhez.
-----Illarra---Modric---Valaki---
Ha meg támadóbbat akkor:
----Illarra--------Valaki----
----------isco----------
Az a valaki lehet Casemiro,vagy,ha egyenlőre nincs más,akkor végső megoldáskénz Khedira.Modric Khedira helyén nem jó,játszott ott,de a védekezésben gyenge.Oda valami keményebb arc kellene.Így aztán Kkp-re ott vannak ketten.
A kapus kérdés...rendben,oke,azt irtad szerinted is Lopez a jobb,csak kicsit kérdőjelesnek érzékeltem...de ebben akkor legalább egyetértünk.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. október 28., hétfő 14:54
Köszönöm szépen, erre voltam végre valakitől kíváncsi. És egyet is értek, annak tekintetében amit másik topicban kibontottál mit is barmoltunk el igazán a meccsen.Leírtam.
Annak ellenére, hogy 45 percig pályán sem voltunk, bőven megvoltak a helyzeteink, ott van a meg nem adott büntető. És nem, ezzel nem felmentem a csapatot, mert aki egy félidőt alibizik az ősi rivális ellen, az megérdemli, hogy kikapjon.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 28., hétfő 14:49
Sose mondtam hogy egy poszt...azt mondtam,hogy ha védekezőbb felállást akarunk,akkor:Modric - Isco nem egy poszt. Illarának kellene mélyen játszani. Isconak ott ahol a barca ellen Modric. Khedira posztján pedig Modric. És akkor nem ide oda tologatni az embereket ahol közük sincs a saját képességeikhez.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 28., hétfő 14:42
Leírtam.De Realista, akkor miben voltunk jobbak mondja már meg nekem valaki????????Miben?
És utoljára írom, nem a 2-1 a baj. Nem a 2. félidő...
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. október 28., hétfő 14:36
Nem bizony, ahogy a Barca sem.A meccs képe alapján (egész meccs) továbbra sem érdemeltünk győzelmet.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem