HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 15., vasárnap 19:38
VIHARZÓNA: Hiányoznak az efféle hatásvadász, de mégis jól működő, óriási szívvel ellátott katasztrófafilmek. James Horner zenéje tökéletes, Wolfgang Petersen pedig teljesen jól rendezte meg ezt a filmet, ezzel a remek színészi gárdával.
AZ ÜLDÖZŐ: Annyira zseniális alkotás, hogy arra nincsenek szavak. Erős és hatásos történet egy zseni főgecivel. Legjobb koreai-film!
MENEKÜLÉS NEW YORKBÓL: Carpenterrel nem tudok kibékülni. A filmjeit megette a idő (kivéve a Dolog) és egyszerűen hiába mennek élményszámba az ötletei, a filmjei számomra nem tudnak felhőtlen szórakozást nyújtani.
Z VILÁGHÁBORÚ: Igazából újrázás után sem tudom eldönteni, hogy ez a film jó vagy rossz. Mindkét oldal megmutatkozik benne, de alapjában véve mégis inkább élvezem, mint sem.
Ezt is érdekes újrázni így covid időben a Fertőzés mellett.
HANG NÉLKÜL 2: Teljesen korrekt folytatás, ami igazából pontot is tett az egész végére. Ennyi, nem több, de bőven megérte elkészíteni.
ESZELŐS SZÍVATÁS: Van egy megmagyarázhatatlan bája és hangulata ennek a filmnek, ami miatt odáig vagyok érte. Teljesen abszurd és dilis, mégis jól áll neki. Noha nem sűrűn újrázom, de mindig jólesik. Meg hát a régi nagyok tök jópofák; Aykroyd, Chase, Candy.
Fun fact: 2Pac legelső filmes fellépése is ebben volt.
GUNS AKIMBO: Ezt miért halogattam eddig? Óriási meglepetés volt. Az alapötlet már megér egy misét, de a Radcliffe - Samara Weaving kettős a film csúcspontja. Na meg persze az, mikor megjön Stan Bush - Never Surrender c. száma a Kickboxerből!
SPIRÁL: Legrosszabb Fűrész-film. De tényleg... még a zene sem tudta jobbá tenni a végén. Samul L. Jackson tök fölös volt bele, de ami a legrosszabb az Chris Rock. Miért? Minek...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots