Bocsi srácok a konstans késésekért így, hogy lassan vége a nyárnak tartom majd remélhetőleg az egy hetet. Köszi a türelmet!
ibbigang - 1331
Direkt visszaolvastam az összes értékelést mielőtt elkezdtem ezt pötyögni. Én is belefutottam abba, hogy a számok picit összefolytak, néha nem igazán tűnt fel, hogy váltás volt a számok között

Nehéz értékelni egyébként, nálam is limitált magyar előadó pörög - leginkább Krúbi, Dzsúdló, Beton Hofi és Lil Frakk - és azért ha vannak is hasonló elemek a számaikban összességben mindegyik másik előadó után tudnám őket csak rakni. Ez a fajta szövegalkotás ezzel a motyogós előadásmóddal engem nem kifejezetten zavar alapjában véve, ez most a trend viszont az igen ahol abszolút ötletem nincs, hogy mit is mondanak

Azok a számok ahol érthetőbb volt, hogy mit is akarnak mondani sokkal jobban tetszettek. A szövegeik néha kifejezetten kreatívak de olyan is van amikor a falnak tudnék menni. Viszont ez részben a stílus sajátja is.
Összességében nem volt rossz élmény de nem kerülnek fel szerintem a saját listámra. A Mátkám és a Miért néz úgy amit kitudnék emelni, azok kifejezetten tetszettek. Pontokat tekintve
10/5.5.Köszi az ajánlást, találkoztam már a nevükkel de még nem ismertem őket korábbról. Viszont ha már Dzsúdló és Beton Hofi, aki jön a Parkba csápolni pénteken szólítson le és hozzon majd egy sört
Måneskin - Il ballo della vita
Ahogy látom, én leszek az egyedüli akinek kifejezetten tetszett, hogy picit ilyet katyvaszos.

Abszolút ismeretlenek voltak számomra, ahogy olvastam teljesen másra számítottam. Az angol-olasz keveredés kifejezetten tetszett, nem igazán találkozom sehol az olasz nyelvvel zenében. Az hallatszik, hogy elég sok inspirációjuk volt mindenfelől, ez meg is jelenik a számokban, valószínűleg ezért is a vegyes hangzás a különböző zenékben. Pár számnál kifejezetten éreztem, hogy valami nagyon hasonlót hallottam már de összességében nekem kifejezetten jó élmény volt. Az előző körös Calogero album is beugrott róla de azért az kevésbé volt ilyen pörgős, lehet csak a nem angol nyelv miatt jutott eszembe a párhuzam.
Nekem mint ajánlás ebben a körben ez az egyik kedvencem, magamtól sose akadtam volna rájuk. A New song és az Immortale tetszettek a legjobban. Tőlem repül egy
10/7 az albumra, köszi Barni!
Disclosure - Settle
Süti koma
A Disclosure nálam óriási kedvenc, ezt az albumot anno rongyosra hallgattam. Maga ez a UK garage house nem az elsődleges stílusom de ez még most nagyon tetszik ennyi év után is. Jó volt újra lepörgetni, a számok nagy részét régóta nem is hallottam, plusz a több zenének valamilyen remix verzióját hallgattam többet - Flume verziója a You & Me-re vagy a Mazde féle Help me lose my mind zseniálisak - úgyhogy jó volt picit visszatérni az eredetiekre is. A számok többsége kifejezetten erős, a közreműködök is nagyon jól lettek összeválogatva.
Túl sokat nem is tudnék írni róla csak dicsérni tudnám. Nagyon jó élmény volt, igazi nosztalgiavonat volt számomra.
10/8.5, köszi az ajánlást!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa