Már így is indokoltnál többször durrantam gatyába ettől a hetven feletti palitól az elmúlt évek során.Realista24 írta:
Azért az gatyába durrantos lenne![]()

Szerintem behúzza.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 12., csütörtök 19:11
Már így is indokoltnál többször durrantam gatyába ettől a hetven feletti palitól az elmúlt évek során.Realista24 írta:
Azért az gatyába durrantos lenne![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 12., csütörtök 17:57
Azért az gatyába durrantos lenneSüti írta: Miért? Elég sok fizu felszabadul, Mbappé pedig ingyen jönne, csak a fizuja lenne nagy, de az meg így is úgy is. Nem gondolnám hogy ez kizárná a dolgot. Egyre gyanúsabb hogy az öreg az új stadiont egy ilyesmi párossal koronázná meg.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 12., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 12., csütörtök 17:39
Fasza..Realista24 írta: Dortmund remain firm about not selling Haaland this summer. Real Madrid have asked, and the two clubs have a good relationship but as of *right now*, the gate of Haaland remains closed.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 12., csütörtök 16:41
Jeez, akkor már inkább Vallejokodo írta:| According to DiarioAS, the 34-year-old central defender, who is without a team, could end up at Real Madrid this summer.
David Luiz![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 12., csütörtök 16:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 12., csütörtök 16:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 12., csütörtök 13:27
igen? valamiért pont úgy emlékszem, hogy Ő mindenképp maradni akartkiserik írta:Tavaly Militao szinte már eligazolt a hírek alapján...wZoLee7 írta: Jelenleg én 50 millát nem neveznék szarnak olyanért akiről ordít, hogy nem is akar itt lenni. Persze nem tudjuk mit tud, nem kapott nagyon ehetőséget, Militao is pl csak a sérülések miatt került be, de kettejük között pl a nagy különbség, hogy a brazilnek esze ágában nem volt elmenni és ha kellett volna kiüli az egész évet a padon a lehetőségre várva.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. augusztus 12., csütörtök 12:15
Tavaly Militao szinte már eligazolt a hírek alapján...wZoLee7 írta: Jelenleg én 50 millát nem neveznék szarnak olyanért akiről ordít, hogy nem is akar itt lenni. Persze nem tudjuk mit tud, nem kapott nagyon ehetőséget, Militao is pl csak a sérülések miatt került be, de kettejük között pl a nagy különbség, hogy a brazilnek esze ágában nem volt elmenni és ha kellett volna kiüli az egész évet a padon a lehetőségre várva.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 12., csütörtök 12:10
Csabi írta:#survivorEverything indicates that Isco will start against Alaves, on Saturday.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 12., csütörtök 11:27
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 12., csütörtök 11:21
...flori írta: Mai óriási “hír”: Mbappé nem likeolt semmit, ami Messivel kapcsolatos hír/kép volt a social mediaban. Neymar 14 like, Ramos szintén, Di Maria 10.
![]()
Despite his disappearance in last the days from the social media,
Mbappe commented for former Real Madrid basketball player, Luka Doncic on his new super contract in NBA.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 12., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 12., csütörtök 11:10
#survivorEverything indicates that Isco will start against Alaves, on Saturday.
na végre valakit nem adunk el szarértReal Madrid will reject the 50 million that Arsenal gives for Odegaard
The whites are not willing to let him out for less than 60 'kilos'.
de szép is lenneWest Ham interested in Luka Jovic -report
Real Madrid would like to sell the striker and the Hammers appear to be the only club keen on the transfer, according to Eurosport.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 12., csütörtök 10:55
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 11., szerda 23:18
Valami irány kell.Anthony írta:Én ezt adom.Realista24 írta: Lunin marad.
Ode szar.
Ceba fos.
Kubo kevés.
De évek óta nálunk vannak, ha szarok miért nem adnak túl rajtuk? Miért vettük meg egyáltalán őket? Brahim meg Kubo úgy néz ki, hogy kb. azért hogy bosszantsuk a Barcát.
Reiniert kölcsön adják Németországba. Mi a f***nak? Akkor legalább adják kölcsön a spanyol ligába, ahol megismeri a nyelvet, a ligát, stb.
Értem én, hogy keresik a fiatal talenteket, és nem mindegyik jön be, de ennek így semmi értelme. Ezek összesen nem játszottak 10 meccset a Real felnőtt csapatában.
Valahogy tuningolják már fel a Castillát, hogy jusson fel egy ligával fennebb, és legyen értelme odavinni ilyen játékosokat. De ezek a kölcsön adogatások semmire sem jók. Vagy nem a megfelelő játékosokat veszik meg.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. augusztus 11., szerda 23:00
Én ezt adom.Realista24 írta: Lunin marad.
Ode szar.
Ceba fos.
Kubo kevés.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 11., szerda 20:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 11., szerda 20:59
Lunin marad.Remy írta:Aztán ki se próbáljuk őket, de cserébe majd igazolunk a helyükre játékost.Anthony írta:
Én nem értem ezt esküszöm.
Mi a szent szarnak vettek meg ennyi játékost, ha senkit nem akarnak használni???
Kubo, Öde, Lunin, Ceba, mittudomén hogy hívják a gyereket, aki a Milánnál van, stb.
Oké, hogy 1-2 évig kölcsön adod, hogy fejlődjön, de meddig lehet ezt csinálni? Mi értelme van?
Agyrém.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 11., szerda 20:57
Aztán ki se próbáljuk őket, de cserébe majd igazolunk a helyükre játékost.Anthony írta:
Én nem értem ezt esküszöm.
Mi a szent szarnak vettek meg ennyi játékost, ha senkit nem akarnak használni???
Kubo, Öde, Lunin, Ceba, mittudomén hogy hívják a gyereket, aki a Milánnál van, stb.
Oké, hogy 1-2 évig kölcsön adod, hogy fejlődjön, de meddig lehet ezt csinálni? Mi értelme van?
Agyrém.
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem