Anthony írta:
Realista24 írta:
Lunin marad.
Ode szar.
Ceba fos.
Kubo kevés.
Én ezt adom.
De évek óta nálunk vannak, ha szarok miért nem adnak túl rajtuk? Miért vettük meg egyáltalán őket? Brahim meg Kubo úgy néz ki, hogy kb. azért hogy bosszantsuk a Barcát.
Reiniert kölcsön adják Németországba. Mi a f***nak? Akkor legalább adják kölcsön a spanyol ligába, ahol megismeri a nyelvet, a ligát, stb.
Értem én, hogy keresik a fiatal talenteket, és nem mindegyik jön be, de ennek így semmi értelme. Ezek összesen nem játszottak 10 meccset a Real felnőtt csapatában.
Valahogy tuningolják már fel a Castillát, hogy jusson fel egy ligával fennebb, és legyen értelme odavinni ilyen játékosokat. De ezek a kölcsön adogatások semmire sem jók. Vagy nem a megfelelő játékosokat veszik meg.
Valami irány kell.
Anno nem jött be a Woodgate, Owen, Baptista irány (nem a képességekre értem (még Woodinál sem, később otthon valamennyire összeszedte magát), hogy kész arcokat vettünk), most rámentünk a fiatalokra, 10ből 2 lehet valami, meg nekünk is volt szerencsénk Albiol, Xabi, DM-nál, amikor kész arcokat vettünk..
2-3 éve belefért, hogy 20-30-akért vettünk mindenféle kölyköket, persze, jól esik mondani, hogy most fúú, az a pénz Vinire, Jovicra, Odrira milyen jó lenne másra, de el lett költve. Van amit benéz néha az ember, van amit nem..
A másik, meg hogy mi alapján árulod Odrit?, Vinit? Jovicot? a 3ból kettő csak futni tud, a 3ból kettő teljes csőd a kapu előtt, estébé.. Piacképtelenek, mert szarok
De nyugi, Barca is vett Csingrinszkit (vagy ki a t-köm), Hleb-et, azok se jöttek be

Egyszer fenn, egyszer lenn..