Divat**csögök everywhere

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 12., csütörtök 19:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 12., csütörtök 16:33
Nekem 17/35 rémlik.kiserik írta:Én úgy tudom nettó 15, bruttó 30.sonic írta:
Szerintem ugy ertette a gross-t a forumozo kollega hogy osszesen. Es aztan ennek keressuk a brutto erteket.![]()
Egyebekn ez annyira nem ide tartozik de valaki tudja hogy Bale-nek menni a fizetese netto es brutto?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. augusztus 12., csütörtök 16:28
Én úgy tudom nettó 15, bruttó 30.sonic írta:Szerintem ugy ertette a gross-t a forumozo kollega hogy osszesen. Es aztan ennek keressuk a brutto erteket.Realista24 írta:
A gross az bruttóde gondolom netet akartál írni.
![]()
![]()
Egyebekn ez annyira nem ide tartozik de valaki tudja hogy Bale-nek menni a fizetese netto es brutto?
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. augusztus 12., csütörtök 16:20
Szerintem ugy ertette a gross-t a forumozo kollega hogy osszesen. Es aztan ennek keressuk a brutto erteket.Realista24 írta:A gross az bruttóistimester írta: Me$$i - 2 év, 2 x 41 netto + 40 signing fee
122 gross
Mennyi is az bruttóban?
Pedig maradni akart.de gondolom netet akartál írni.
![]()
HozzászólásSzerző: mila » 2021. augusztus 12., csütörtök 14:52
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 12., csütörtök 11:59
a bajnoki bronzot es a bl nyolcaddontot azert valoban el kellene tudni erjuk a mostani kerettel is.Nem tudom mire lesz elég, de szerintem nem lesz lényegesen gyengébb szezonjuk, már ha gyengébb lesz egyálatlán.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 12., csütörtök 10:08
A gross az bruttóistimester írta: Me$$i - 2 év, 2 x 41 netto + 40 signing fee
122 gross
Mennyi is az bruttóban?
Pedig maradni akart.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 12., csütörtök 10:04
Én is így látom. A Bl-re valszeg kevesek lesznek, jó eséllyel megint egy angol fog odaérni sajnos a hosszú pad miatt.füst írta: Szerintem jók lesznek, legalábbis nem rosszabbak mint tavaly. Talán az őszi szezonban nem fog még összeállni a bableves, de jó kvalitású játékosaik vannak az első harmadban, és sokkal nagyobb szabadsága lesz az edzőnek a Messi-faktor kiesésével. A többi támadó előléphet, nagyobb szerep juthat nekik a támadásszervezésben, és szerintem ennek látni fogjuk az eredményét, ha nem is egyből, de tavasszal már igen.
Nem tudom mire lesz elég, de szerintem nem lesz lényegesen gyengébb szezonjuk, már ha gyengébb lesz egyálatlán.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 12., csütörtök 9:50
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 12., csütörtök 9:45
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 12., csütörtök 9:43
HozzászólásSzerző: istimester » 2021. augusztus 12., csütörtök 9:17
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 12., csütörtök 8:46
hatalmas arc ez a csávóQuique Setién: "We lost the league because Madrid got six penalties"
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 12., csütörtök 0:02
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2021. augusztus 11., szerda 14:04
A miénk egyébként szerintem jelenleg még egy hangyaorrnyit szarabb, de ezt akár már egy-két szezozon belül ellensúlyozhatja a két klub anyagi helyzete közti különbség.Realista24 írta: Bár lehet egy szavazást megérne, hogy kinek a kerete a szarabb![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 11., szerda 13:46
Jó, hát az nem lesz meglepő, mert a mi keretünk ettől a katyvasztól még nem lesz jobbFaust írta:Valahogy ugyis megoldjak. Nem fogjak hagyni hogy osszeomoljon a Nagy Katalan Identitas Legfobb Kepviseloje.Realista24 írta: Az a jó, hogy itt a sokan most kárörvendenek, hogy ez van Barcáéknál. Aztán a többség meg vért hány Perezre vagy hányt folyamatosan, hogy nem igazoltunk, bezzeg a Barca mennyit költött és úgysem lesz semmi hátrányuk belőle sosem.
![]()
Rohog itt mindenki de karacsonykor elottunk lesznek.![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 11., szerda 13:45
Raadasul Perez miatt nem innen vonulnak vissza a legendak! Ja es Marcelo takarodjon Braziliaba11!!Realista24 írta: Az a jó, hogy itt a sokan most kárörvendenek, hogy ez van Barcáéknál. Aztán a többség meg vért hány Perezre vagy hányt folyamatosan, hogy nem igazoltunk, bezzeg a Barca mennyit költött és úgysem lesz semmi hátrányuk belőle sosem.
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. augusztus 11., szerda 13:39
Valahogy ugyis megoldjak. Nem fogjak hagyni hogy osszeomoljon a Nagy Katalan Identitas Legfobb Kepviseloje.Realista24 írta: Az a jó, hogy itt a sokan most kárörvendenek, hogy ez van Barcáéknál. Aztán a többség meg vért hány Perezre vagy hányt folyamatosan, hogy nem igazoltunk, bezzeg a Barca mennyit költött és úgysem lesz semmi hátrányuk belőle sosem.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 11., szerda 13:33
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 11., szerda 13:27
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem