- 10+ eve van egy Braun botmixerem melle egy aprito resszel, amire ra lehet szerelni a gepetSüti írta: Srácok, konyhában jártas arcoktól kérdezném elsősorban. Aprító/turmix/daraboló multifunkciós valamit keresnék, nem tudom, hogy egyáltalán lehet e ezt mind 1 géppel letudni, de hátha.
- Vannak ezek a tetőt lenyomós aprítók, amibe kb bármit lehet aprítani, sajtot, magvakat, diót, stb.
- Vannak az álló turmixgépek, amikbe meg lehetne csinálni a fehérje shake-t (nem igazán csípem a shakerem), meg turmixot, meg ilyesmit.
A kettő kombinációját van ami tudja? Az álló turmixgépek esetleg viszik azt, amit az aprítók, ill fordítva?![]()
- allo turmixgepbol valami no name markat hasznaltam (ez amelyiknek a teteje mintha egy kancso lenne), majd vettem egy Bosch MMBM401W gepet. Smoothieknak nagyon jo, gyors, fagyasztott gyumolcsokkel is elboldogul. Van hozza 2 kulacs, ahogy kesz vagy, mar dobhatod is be a taskaba, csak a keseket kell nagyjabol 10 masodperc alatt elmosni. Egyetlen hatranya a "kancsós" tipussal szemben, hogy palacsinta tesztat nem lehet benne keverni, ugyhogy kemeny 4 ezer forintert vettem egy star light kezi mixert is.