Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
tudja, hogy esélye sincs a CKM mellett labdába rúgni, az a pár meccs meg kevés neki, azokat a kupa meccseket megoldja dagadt isco.
vegye meg az arsenal, legyen egy kis pénzünk legalább valakiből
vegye meg az arsenal, legyen egy kis pénzünk legalább valakiből
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kapott eleget, csak nem a Realnál, sehol nem alkotott maradandót.realistahuni írta:Látva?látva az egészhez való hozzáállását ez egy több mint jó bolt lenne jelenleg![]()
Volt 2 barimeccsünk amit kamerák vettek, ebből kellene kiindulni meg a kebabos hírekből?
Majd ha annyi lehetőséget kap mint mondjuk Vino és azután is szar akkor lehet kövezni meg eladni, szerintem egyelőre nem jogosak a kritikák.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Talán kapott volna, ha nem menekül él 4 hónap után, hogy megmutassa az Arsenalban hogy mit tud. De ő inkább megmutatta.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Látva?látva az egészhez való hozzáállását ez egy több mint jó bolt lenne jelenleg

Volt 2 barimeccsünk amit kamerák vettek, ebből kellene kiindulni meg a kebabos hírekből?
Majd ha annyi lehetőséget kap mint mondjuk Vino és azután is szar akkor lehet kövezni meg eladni, szerintem egyelőre nem jogosak a kritikák.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
látva az egészhez való hozzáállását ez egy több mint jó bolt lenne jelenlegCsabi írta: a larsenal 42 millió fontot készít ödegaardért.sajnos a sun a forrás.
![]()
mindenestre '23-ig van szerződése a kiscsávónak. így ha eladjuk, akkor azt most kell.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a larsenal 42 millió fontot készít ödegaardért.
sajnos a sun a forrás.
mindenestre '23-ig van szerződése a kiscsávónak. így ha eladjuk, akkor azt most kell.

- Pad'em
Idén 180, jövőre 75. Szerintem leginkább ezértdzsi91 írta:Modnjuk továbbra se értem miértnem a csúnya norvégot hozzuk el most nagy lóvéért bappét meg majd jövőre ingyé. De nemszólok bele perez most éppen háborúzik az fontosabb.Pad'em írta:
Ja csak kár, hogy pont mi futunk neki +1 éves Matuzsálemeinkkel, meg Disney channelre való szőke cigányokkal a sorunkban. Zidane még itt lenne, azt mondom elvisz minket megint a döntő kapujába, de nélküle nem tudom miben bízzunk, tényleg max a Bayernben meg a Chelseaben, hogy elkapja ezt a tákolmány Párizst![]()

De 22-ben viszont nagytételben mernék fogadni rá, hogy itt köt ki a benga viking.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Modnjuk továbbra se értem miértnem a csúnya norvégot hozzuk el most nagy lóvéért bappét meg majd jövőre ingyé. De nemszólok bele perez most éppen háborúzik az fontosabb.Pad'em írta:Ja csak kár, hogy pont mi futunk neki +1 éves Matuzsálemeinkkel, meg Disney channelre való szőke cigányokkal a sorunkban. Zidane még itt lenne, azt mondom elvisz minket megint a döntő kapujába, de nélküle nem tudom miben bízzunk, tényleg max a Bayernben meg a Chelseaben, hogy elkapja ezt a tákolmány Párizstdzsi91 írta:
Rég vártam ennyire bl szezont![]()
![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Ja csak kár, hogy pont mi futunk neki +1 éves Matuzsálemeinkkel, meg Disney channelre való szőke cigányokkal a sorunkban. Zidane még itt lenne, azt mondom elvisz minket megint a döntő kapujába, de nélküle nem tudom miben bízzunk, tényleg max a Bayernben meg a Chelseaben, hogy elkapja ezt a tákolmány Párizstdzsi91 írta:
Rég vártam ennyire bl szezont![]()

Nagyon fura lesz Ramost ott látni Messivel karöltve, picsi-pacsizva a gólok után. Mint valami verejtékes rémálom, valóban még Cé kéne oda meg Pep az instant hányáshoz. Meg mondjuk Piqué még beugorhatna 4.számú hátvédnek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Hát amúgy,ha én lennék aladdin eladnám bappét nekünk 200ért egy évvel a szerződése lejárta előtt mert ő előbb utóbb úgy is lép és berántanám Céronaldot. Az lenne csak az ultimét faroklóbálás. Cével a fedélzeten még talán meg is lehetne a bl bár védekezni ott is csak wajnaldum fog mert ramosnak is kellenek a gólok az új amazon sorozatáhozSüti írta:Hogy is volt, nyilván pénzt akar csinálni belőle, üzletember, meg ilyenek?Pad'em írta: Nasser Al-Khelaifi: “Mbappé is a player from Paris, we know his future. He said he wanted a competitive team, you can't have a more competitive one. He has no excuses to do anything other than stay.”
Remélem rájuk dől az Eiffel torony
Kylian legyen eszed, már csak azért is, hogy ez a mocsok pofára essen végre.![]()

Neymar nyilván megértette az évek alatt,hogy ő itt lepkefing és inkább lesz messi másodhegedűse... Bappé viszont ha tényleg olyan ambíciózus mint azt nyilatkozgatta korábban kb futva kéne meneküljön most párizsból. Jelenleg az a helyzet,hogy ő ha nagy szezont fut messi vagy neymar aratja majd le a babérokat. Én nem hiszem,hogy ő olyan nagy cimbi lesz ott a csodatrióban aztán lehet neymar már átmosta azota az agyát.
Amúgy én szeretném ha összekerülnénk velük a bl-ben, meg a bayern... hitlerjugend szereti porbataposni az ilyen feléfújt lufikat, vannak annyira arrogánsak,hogy egy ilyenmeccsre 300%ra felpörögnek.
Rég vártam ennyire bl szezont

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
várd ki a végét, azt mond amit akar, a lényeg az, hogy mit csinál. megy a győzködés, de szerintem hiába és hamar beismeri ezt Ő isSüti írta:Hogy is volt, nyilván pénzt akar csinálni belőle, üzletember, meg ilyenek?Pad'em írta: Nasser Al-Khelaifi: “Mbappé is a player from Paris, we know his future. He said he wanted a competitive team, you can't have a more competitive one. He has no excuses to do anything other than stay.”
Kylian legyen eszed, már csak azért is, hogy ez a mocsok pofára essen végre.![]()
- Süti
Hogy is volt, nyilván pénzt akar csinálni belőle, üzletember, meg ilyenek?Pad'em írta: Nasser Al-Khelaifi: “Mbappé is a player from Paris, we know his future. He said he wanted a competitive team, you can't have a more competitive one. He has no excuses to do anything other than stay.”
Kylian legyen eszed, már csak azért is, hogy ez a mocsok pofára essen végre.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
én elengedtem ezt a bappé dolgot, nem is értem miért lenne neki ez az egész olyan sietős ha egyáltalán ide akar jönni.
megteheti még 26-27évesen is.
megteheti még 26-27évesen is.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Az majd csak az első buktáknál várhatóak szerintem.dzsi91 írta:
Az,hogy competetive-e meglátjuk. Egyenlőre inkább tűnik egy cirkuszi mutatványnak. Alig várom az első híreket az öltözőjükről,hogy ki veszett össze kivel.
Bl kiesés és megy majd a hiszti.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- dzsi91
Az,hogy competetive-e meglátjuk. Egyenlőre inkább tűnik egy cirkuszi mutatványnak. Alig várom az első híreket az öltözőjükről,hogy ki veszett össze kivel.Pad'em írta: Nasser Al-Khelaifi: “Mbappé is a player from Paris, we know his future. He said he wanted a competitive team, you can't have a more competitive one. He has no excuses to do anything other than stay.”
- ateeemadrid
Ideje lenne egyébként nyilvánosan felszólalnia, ha tényleg jönni szeretne, máshogy esélytelen idén szerintem.
- Pad'em
Nasser Al-Khelaifi: “Mbappé is a player from Paris, we know his future. He said he wanted a competitive team, you can't have a more competitive one. He has no excuses to do anything other than stay.”

- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Én Ödegardban sosem láttam semmi különöset, viheti jó pénzért, aki erre a pihepuha játékra recskázik. Mindig egy túlfújt lufis történetként tekintettem rá, örök ígéret maradt, vagy már az sem. Mondhatnám azt is, hogy ezt vártam, ami történik vele. Akiben viszont nagyot csalódtam, akit nagyon benéztem, az Ceballos. Benne biztos, hogy több volt, van esze, tehetsége ehhez a játékhoz, de valahol valami nagyon félrement. Szépen mindketten leégették magukat egy gyengébb csapatban. Ugyanott. Csatlakozva egy előttem szólóhoz, jó szeme volt mindkettőhöz ZZnek. És nem lehet rá fogni semmit, hogy nem adott lehetőséget meg ilyenek, mert mindenki a saját sikerének a kovácsa. Ha ott nem megy, tessék máshol bizonyítani. De ez elmaradt. A norvégnak volt egy jó éve a Sociban, ennyi, Ceballos villogott a Betisben, ennyi. Nem tudták sehová átmenteni a formát, ez a szintjük. Nem is kellenek senkinek. Szerintem nekünk sem. Ilyenekből 12 egy tucat. De még ezt a két embert is szívesebben nézem a középpályán, mint Iscot. Számolja valaki, hogy hány edzőváltást élt már túl ? Vagy mennyit fog még ? Ezt az embert innen fogják temetni. Évről évre tolja az arcunkba azt a szart, amit látunk tőle, és mindig el tudja adni magát ez az alibikirály. Ennyit a nagy reménység középpályásainkról. Aztán beáll 25 fölötti mezszámmal egy Blanco vagy egy Arribas (utóbbi nagy kedvencem amúgy), aztán zsebre teszi mindhármat. És nem azért, mert ők annyira jajde jók. Na ez a szomorú.
Amúgy az itteni tételes felsorolásokhoz meg annyit, hogy valóban van még mindig potenciál a keretben. Csak a támadószekció hulladék Benzemán és talán Rodrygon kívül. Nálam Hazard és Jovics vételára még mindig merénylet kategória a klub ellen. Jobbhátvéd poszton is baj van, Carvajal akármekkora kedvencem vagy akármennyire csupaszív játékos, lassan annyira bevethető, mint a belga csodajátékosunk. Hakimit sosem engedtem volna el. Tudom, kibicnek semmi sem drága a fotelból, de ott b...ott volna az a 40M, amit kaptunk érte, inkább a keretben lenne. Ha a bohóccsapatnak 70et is megért, talán itt is kergethette volna a lasztit egy darabig. Remélem, Miguelt nem kótyavetyéljük el a másik oldalról.
Amúgy az itteni tételes felsorolásokhoz meg annyit, hogy valóban van még mindig potenciál a keretben. Csak a támadószekció hulladék Benzemán és talán Rodrygon kívül. Nálam Hazard és Jovics vételára még mindig merénylet kategória a klub ellen. Jobbhátvéd poszton is baj van, Carvajal akármekkora kedvencem vagy akármennyire csupaszív játékos, lassan annyira bevethető, mint a belga csodajátékosunk. Hakimit sosem engedtem volna el. Tudom, kibicnek semmi sem drága a fotelból, de ott b...ott volna az a 40M, amit kaptunk érte, inkább a keretben lenne. Ha a bohóccsapatnak 70et is megért, talán itt is kergethette volna a lasztit egy darabig. Remélem, Miguelt nem kótyavetyéljük el a másik oldalról.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Süti
Ödegaard pont annyit tett hozzá az Arsenalhoz, mint Ceballos, sőt. Az egyik sajnos nem kapott lehetőséget, a másik meg világi spanyol bot.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Militaotol mit vársz még? Előző szezon második felében ahhoz képest amennyit korábban játszott, tökéletes volt. Nála max az a kérdés hogy Alabaval mennyire lesz meg az összhang, nálam az kérdőjeles.
Ödegaard esetében meg csak igaza volt a kopasznak anno. Ahogy a legtöbb fiatal esetében is. Persze lehet ezzel jönni hogy nem adott esélyt a tehetségeknek stb, de a mindenkori rm edzőn akkora nyomás van, hogy nehéz a jelent félretenni a jövőért. Pláne ha azt nézzük hogy milyen szeme van az öregnek ehhez a játékhoz, én inkább neki hiszek mint magamnak vagy nektek.
Na de mindegy is, uncsi már a kölyök, menjen máshova, aztán boldog lesz mindenki.
Ödegaard esetében meg csak igaza volt a kopasznak anno. Ahogy a legtöbb fiatal esetében is. Persze lehet ezzel jönni hogy nem adott esélyt a tehetségeknek stb, de a mindenkori rm edzőn akkora nyomás van, hogy nehéz a jelent félretenni a jövőért. Pláne ha azt nézzük hogy milyen szeme van az öregnek ehhez a játékhoz, én inkább neki hiszek mint magamnak vagy nektek.

Na de mindegy is, uncsi már a kölyök, menjen máshova, aztán boldog lesz mindenki.
Nem illik.