Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 11., szerda 15:19

realistahuni írta:
látva az egészhez való hozzáállását ez egy több mint jó bolt lenne jelenleg
Látva? :lol:
Volt 2 barimeccsünk amit kamerák vettek, ebből kellene kiindulni meg a kebabos hírekből?
Majd ha annyi lehetőséget kap mint mondjuk Vino és azután is szar akkor lehet kövezni meg eladni, szerintem egyelőre nem jogosak a kritikák.
Kapott eleget, csak nem a Realnál, sehol nem alkotott maradandót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 11., szerda 15:15

Talán kapott volna, ha nem menekül él 4 hónap után, hogy megmutassa az Arsenalban hogy mit tud. De ő inkább megmutatta.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. augusztus 11., szerda 15:03

Látva? :lol:
Volt 2 barimeccsünk amit kamerák vettek, ebből kellene kiindulni meg a kebabos hírekből?
Majd ha annyi lehetőséget kap mint mondjuk Vino és azután is szar akkor lehet kövezni meg eladni, szerintem egyelőre nem jogosak a kritikák.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 11., szerda 13:48

Csabi írta: a larsenal 42 millió fontot készít ödegaardért. B-) sajnos a sun a forrás. :(

mindenestre '23-ig van szerződése a kiscsávónak. így ha eladjuk, akkor azt most kell.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 11., szerda 12:31

a larsenal 42 millió fontot készít ödegaardért. B-) sajnos a sun a forrás. :(

mindenestre '23-ig van szerződése a kiscsávónak. így ha eladjuk, akkor azt most kell.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 11., szerda 12:25

dzsi91 írta:
Pad'em írta:

Ja csak kár, hogy pont mi futunk neki +1 éves Matuzsálemeinkkel, meg Disney channelre való szőke cigányokkal a sorunkban. Zidane még itt lenne, azt mondom elvisz minket megint a döntő kapujába, de nélküle nem tudom miben bízzunk, tényleg max a Bayernben meg a Chelseaben, hogy elkapja ezt a tákolmány Párizst :lol:
Modnjuk továbbra se értem miértnem a csúnya norvégot hozzuk el most nagy lóvéért bappét meg majd jövőre ingyé. De nemszólok bele perez most éppen háborúzik az fontosabb.
Idén 180, jövőre 75. Szerintem leginkább ezért :/

De 22-ben viszont nagytételben mernék fogadni rá, hogy itt köt ki a benga viking.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 11., szerda 12:22

Pad'em írta:
dzsi91 írta:
Rég vártam ennyire bl szezont :D
Ja csak kár, hogy pont mi futunk neki +1 éves Matuzsálemeinkkel, meg Disney channelre való szőke cigányokkal a sorunkban. Zidane még itt lenne, azt mondom elvisz minket megint a döntő kapujába, de nélküle nem tudom miben bízzunk, tényleg max a Bayernben meg a Chelseaben, hogy elkapja ezt a tákolmány Párizst :lol:
Modnjuk továbbra se értem miértnem a csúnya norvégot hozzuk el most nagy lóvéért bappét meg majd jövőre ingyé. De nemszólok bele perez most éppen háborúzik az fontosabb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 11., szerda 12:17

dzsi91 írta:

Nagyon fura lesz Ramost ott látni Messivel karöltve, picsi-pacsizva a gólok után. Mint valami verejtékes rémálom, valóban még Cé kéne oda meg Pep az instant hányáshoz. Meg mondjuk Piqué még beugorhatna 4.számú hátvédnek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 11., szerda 12:10

Süti írta:
Pad'em írta: Nasser Al-Khelaifi: “Mbappé is a player from Paris, we know his future. He said he wanted a competitive team, you can't have a more competitive one. He has no excuses to do anything other than stay.”

Remélem rájuk dől az Eiffel torony :cens:

Kylian legyen eszed, már csak azért is, hogy ez a mocsok pofára essen végre.
Hogy is volt, nyilván pénzt akar csinálni belőle, üzletember, meg ilyenek? :lol:
Hát amúgy,ha én lennék aladdin eladnám bappét nekünk 200ért egy évvel a szerződése lejárta előtt mert ő előbb utóbb úgy is lép és berántanám Céronaldot. Az lenne csak az ultimét faroklóbálás. Cével a fedélzeten még talán meg is lehetne a bl bár védekezni ott is csak wajnaldum fog mert ramosnak is kellenek a gólok az új amazon sorozatához :mrgreen:

Neymar nyilván megértette az évek alatt,hogy ő itt lepkefing és inkább lesz messi másodhegedűse... Bappé viszont ha tényleg olyan ambíciózus mint azt nyilatkozgatta korábban kb futva kéne meneküljön most párizsból. Jelenleg az a helyzet,hogy ő ha nagy szezont fut messi vagy neymar aratja majd le a babérokat. Én nem hiszem,hogy ő olyan nagy cimbi lesz ott a csodatrióban aztán lehet neymar már átmosta azota az agyát.

Amúgy én szeretném ha összekerülnénk velük a bl-ben, meg a bayern... hitlerjugend szereti porbataposni az ilyen feléfújt lufikat, vannak annyira arrogánsak,hogy egy ilyenmeccsre 300%ra felpörögnek.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 11., szerda 12:01

Süti írta:
Pad'em írta: Nasser Al-Khelaifi: “Mbappé is a player from Paris, we know his future. He said he wanted a competitive team, you can't have a more competitive one. He has no excuses to do anything other than stay.”

Hogy is volt, nyilván pénzt akar csinálni belőle, üzletember, meg ilyenek? :lol:
várd ki a végét, azt mond amit akar, a lényeg az, hogy mit csinál. megy a győzködés, de szerintem hiába és hamar beismeri ezt Ő is

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 11., szerda 11:56

Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. augusztus 11., szerda 11:54

én elengedtem ezt a bappé dolgot, nem is értem miért lenne neki ez az egész olyan sietős ha egyáltalán ide akar jönni.

megteheti még 26-27évesen is.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. augusztus 11., szerda 11:53

dzsi91 írta:
Az,hogy competetive-e meglátjuk. Egyenlőre inkább tűnik egy cirkuszi mutatványnak. Alig várom az első híreket az öltözőjükről,hogy ki veszett össze kivel.
Az majd csak az első buktáknál várhatóak szerintem.
Bl kiesés és megy majd a hiszti.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 11., szerda 11:51

Az,hogy competetive-e meglátjuk. Egyenlőre inkább tűnik egy cirkuszi mutatványnak. Alig várom az első híreket az öltözőjükről,hogy ki veszett össze kivel.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. augusztus 11., szerda 11:48

Ideje lenne egyébként nyilvánosan felszólalnia, ha tényleg jönni szeretne, máshogy esélytelen idén szerintem.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 11., szerda 11:30

Nasser Al-Khelaifi: “Mbappé is a player from Paris, we know his future. He said he wanted a competitive team, you can't have a more competitive one. He has no excuses to do anything other than stay.”

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 10., kedd 22:42

Én Ödegardban sosem láttam semmi különöset, viheti jó pénzért, aki erre a pihepuha játékra recskázik. Mindig egy túlfújt lufis történetként tekintettem rá, örök ígéret maradt, vagy már az sem. Mondhatnám azt is, hogy ezt vártam, ami történik vele. Akiben viszont nagyot csalódtam, akit nagyon benéztem, az Ceballos. Benne biztos, hogy több volt, van esze, tehetsége ehhez a játékhoz, de valahol valami nagyon félrement. Szépen mindketten leégették magukat egy gyengébb csapatban. Ugyanott. Csatlakozva egy előttem szólóhoz, jó szeme volt mindkettőhöz ZZnek. És nem lehet rá fogni semmit, hogy nem adott lehetőséget meg ilyenek, mert mindenki a saját sikerének a kovácsa. Ha ott nem megy, tessék máshol bizonyítani. De ez elmaradt. A norvégnak volt egy jó éve a Sociban, ennyi, Ceballos villogott a Betisben, ennyi. Nem tudták sehová átmenteni a formát, ez a szintjük. Nem is kellenek senkinek. Szerintem nekünk sem. Ilyenekből 12 egy tucat. De még ezt a két embert is szívesebben nézem a középpályán, mint Iscot. Számolja valaki, hogy hány edzőváltást élt már túl ? Vagy mennyit fog még ? Ezt az embert innen fogják temetni. Évről évre tolja az arcunkba azt a szart, amit látunk tőle, és mindig el tudja adni magát ez az alibikirály. Ennyit a nagy reménység középpályásainkról. Aztán beáll 25 fölötti mezszámmal egy Blanco vagy egy Arribas (utóbbi nagy kedvencem amúgy), aztán zsebre teszi mindhármat. És nem azért, mert ők annyira jajde jók. Na ez a szomorú.
Amúgy az itteni tételes felsorolásokhoz meg annyit, hogy valóban van még mindig potenciál a keretben. Csak a támadószekció hulladék Benzemán és talán Rodrygon kívül. Nálam Hazard és Jovics vételára még mindig merénylet kategória a klub ellen. Jobbhátvéd poszton is baj van, Carvajal akármekkora kedvencem vagy akármennyire csupaszív játékos, lassan annyira bevethető, mint a belga csodajátékosunk. Hakimit sosem engedtem volna el. Tudom, kibicnek semmi sem drága a fotelból, de ott b...ott volna az a 40M, amit kaptunk érte, inkább a keretben lenne. Ha a bohóccsapatnak 70et is megért, talán itt is kergethette volna a lasztit egy darabig. Remélem, Miguelt nem kótyavetyéljük el a másik oldalról.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 10., kedd 21:09

Ödegaard pont annyit tett hozzá az Arsenalhoz, mint Ceballos, sőt. Az egyik sajnos nem kapott lehetőséget, a másik meg világi spanyol bot.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 10., kedd 21:05

Militaotol mit vársz még? Előző szezon második felében ahhoz képest amennyit korábban játszott, tökéletes volt. Nála max az a kérdés hogy Alabaval mennyire lesz meg az összhang, nálam az kérdőjeles.

Ödegaard esetében meg csak igaza volt a kopasznak anno. Ahogy a legtöbb fiatal esetében is. Persze lehet ezzel jönni hogy nem adott esélyt a tehetségeknek stb, de a mindenkori rm edzőn akkora nyomás van, hogy nehéz a jelent félretenni a jövőért. Pláne ha azt nézzük hogy milyen szeme van az öregnek ehhez a játékhoz, én inkább neki hiszek mint magamnak vagy nektek. :lol:

Na de mindegy is, uncsi már a kölyök, menjen máshova, aztán boldog lesz mindenki.
Nem illik.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 10., kedd 20:42

kiserik írta:
Steve írta:

Nekem az a legnagyobb bajom, hogy itt totál jelentéktelen normális világban max padon lévő középszer emberekről írogatunk folyamatosan, de konkrétan ezek a Real Madrid. Ha csak 2-3 lenne rossz oké. De max 2-3 aki jó és azok sem fiatalok.

Marad Benz és Modric..plusz majd Kroos
Ezzeé azért nem értek egyet teljesen. Hátulról előre:
Kapus: Tbo a világ legjobb kapusa és Lunin is nagyon tehetséges.
Védelem: Alaba azért nem egy kutyaütő és úgy látszik, nem hazard stílusban érkezett. Militao a világ egyik legtehetségesebb fiatal védője, Mendy a legbetonabb balbunkója és Gutierrez nagyon bíztatóan mozog, az örök Nachoról ne is beszéljünk, aki szinte a világ bármely csapatában kezdő lenne.
KP: Kroos és Case top1 a posztjukon. Fede a legjobb fiatal btb. Szerintem egy Fede-Case-Kroos top 3-as kp a világon.
Támadók: na itt van baj bőven. Karimon kívül (a világ egyik legjobb, de minden bizonnyal legbugisabb csatára még mindig) szar a helyzet. Talán Bale nem akar szégyenkezve visszavonulni, a tudása meglenne. A többi kuka, bár én titkon abban bízom, hogy Balfasziusz szintet lép idén és Carlo mester alatt hoz egy stabil szintet. Sajna erre nagyon kicsi az esély, de még mindig több, mint arra, hogy Hazard értelmes szezont produkáljon.

Szóval van itt azért minőség is.
Kapusok: TBO világ legjobbja, Lunin? és szerintem nem is lesz semmi..

Védelem: Nacho kv stabil. Militao szerintem jó lehetne, de sokszor szertelen volt még, tőle előrelépést várok.Mendy védekezés oké támadás kevés,Carvajal?Többi ilyen-olyan okból kérdőjel..

Kp: Itt van a legstabilabb minőség(körtét leszámítva), de mind “öregecskedők”. Fede-Case abszolút.Mindenesetre a kp-n nem stresszelek, bár ha Modric nincs, nincs játék szervezés.

Támadók: Benzema?Ha lesérül, nekünk annyi.

Azért ezt így egyben tekintve nem mondanám, hogy minden fronton versenyképes, sérüléshullámot kibíró brutál keret.

A jövőt meg abszolút mem látom.Akikről beszélünk most is, hogy minőség, azok csak és kizárólag a “régi” arcok.

Vissza: