mindenestre '23-ig van szerződése a kiscsávónak. így ha eladjuk, akkor azt most kell.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 11., szerda 12:31
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 11., szerda 12:25
Idén 180, jövőre 75. Szerintem leginkább ezértdzsi91 írta:Modnjuk továbbra se értem miértnem a csúnya norvégot hozzuk el most nagy lóvéért bappét meg majd jövőre ingyé. De nemszólok bele perez most éppen háborúzik az fontosabb.Pad'em írta:
Ja csak kár, hogy pont mi futunk neki +1 éves Matuzsálemeinkkel, meg Disney channelre való szőke cigányokkal a sorunkban. Zidane még itt lenne, azt mondom elvisz minket megint a döntő kapujába, de nélküle nem tudom miben bízzunk, tényleg max a Bayernben meg a Chelseaben, hogy elkapja ezt a tákolmány Párizst![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 11., szerda 12:22
Modnjuk továbbra se értem miértnem a csúnya norvégot hozzuk el most nagy lóvéért bappét meg majd jövőre ingyé. De nemszólok bele perez most éppen háborúzik az fontosabb.Pad'em írta:Ja csak kár, hogy pont mi futunk neki +1 éves Matuzsálemeinkkel, meg Disney channelre való szőke cigányokkal a sorunkban. Zidane még itt lenne, azt mondom elvisz minket megint a döntő kapujába, de nélküle nem tudom miben bízzunk, tényleg max a Bayernben meg a Chelseaben, hogy elkapja ezt a tákolmány Párizstdzsi91 írta:
Rég vártam ennyire bl szezont![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 11., szerda 12:17
Ja csak kár, hogy pont mi futunk neki +1 éves Matuzsálemeinkkel, meg Disney channelre való szőke cigányokkal a sorunkban. Zidane még itt lenne, azt mondom elvisz minket megint a döntő kapujába, de nélküle nem tudom miben bízzunk, tényleg max a Bayernben meg a Chelseaben, hogy elkapja ezt a tákolmány Párizstdzsi91 írta:
Rég vártam ennyire bl szezont![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 11., szerda 12:10
Hát amúgy,ha én lennék aladdin eladnám bappét nekünk 200ért egy évvel a szerződése lejárta előtt mert ő előbb utóbb úgy is lép és berántanám Céronaldot. Az lenne csak az ultimét faroklóbálás. Cével a fedélzeten még talán meg is lehetne a bl bár védekezni ott is csak wajnaldum fog mert ramosnak is kellenek a gólok az új amazon sorozatáhozSüti írta:Hogy is volt, nyilván pénzt akar csinálni belőle, üzletember, meg ilyenek?Pad'em írta: Nasser Al-Khelaifi: “Mbappé is a player from Paris, we know his future. He said he wanted a competitive team, you can't have a more competitive one. He has no excuses to do anything other than stay.”
Remélem rájuk dől az Eiffel torony
Kylian legyen eszed, már csak azért is, hogy ez a mocsok pofára essen végre.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 11., szerda 12:01
várd ki a végét, azt mond amit akar, a lényeg az, hogy mit csinál. megy a győzködés, de szerintem hiába és hamar beismeri ezt Ő isSüti írta:Hogy is volt, nyilván pénzt akar csinálni belőle, üzletember, meg ilyenek?Pad'em írta: Nasser Al-Khelaifi: “Mbappé is a player from Paris, we know his future. He said he wanted a competitive team, you can't have a more competitive one. He has no excuses to do anything other than stay.”
Kylian legyen eszed, már csak azért is, hogy ez a mocsok pofára essen végre.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 11., szerda 11:56
Hogy is volt, nyilván pénzt akar csinálni belőle, üzletember, meg ilyenek?Pad'em írta: Nasser Al-Khelaifi: “Mbappé is a player from Paris, we know his future. He said he wanted a competitive team, you can't have a more competitive one. He has no excuses to do anything other than stay.”
Kylian legyen eszed, már csak azért is, hogy ez a mocsok pofára essen végre.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. augusztus 11., szerda 11:54
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. augusztus 11., szerda 11:53
Az majd csak az első buktáknál várhatóak szerintem.dzsi91 írta:
Az,hogy competetive-e meglátjuk. Egyenlőre inkább tűnik egy cirkuszi mutatványnak. Alig várom az első híreket az öltözőjükről,hogy ki veszett össze kivel.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 11., szerda 11:51
Az,hogy competetive-e meglátjuk. Egyenlőre inkább tűnik egy cirkuszi mutatványnak. Alig várom az első híreket az öltözőjükről,hogy ki veszett össze kivel.Pad'em írta: Nasser Al-Khelaifi: “Mbappé is a player from Paris, we know his future. He said he wanted a competitive team, you can't have a more competitive one. He has no excuses to do anything other than stay.”
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. augusztus 11., szerda 11:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 11., szerda 11:30
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 10., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 10., kedd 21:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 10., kedd 21:05
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 10., kedd 20:42
Kapusok: TBO világ legjobbja, Lunin? és szerintem nem is lesz semmi..kiserik írta:Ezzeé azért nem értek egyet teljesen. Hátulról előre:Steve írta:
Nekem az a legnagyobb bajom, hogy itt totál jelentéktelen normális világban max padon lévő középszer emberekről írogatunk folyamatosan, de konkrétan ezek a Real Madrid. Ha csak 2-3 lenne rossz oké. De max 2-3 aki jó és azok sem fiatalok.
Marad Benz és Modric..plusz majd Kroos
Kapus: Tbo a világ legjobb kapusa és Lunin is nagyon tehetséges.
Védelem: Alaba azért nem egy kutyaütő és úgy látszik, nem hazard stílusban érkezett. Militao a világ egyik legtehetségesebb fiatal védője, Mendy a legbetonabb balbunkója és Gutierrez nagyon bíztatóan mozog, az örök Nachoról ne is beszéljünk, aki szinte a világ bármely csapatában kezdő lenne.
KP: Kroos és Case top1 a posztjukon. Fede a legjobb fiatal btb. Szerintem egy Fede-Case-Kroos top 3-as kp a világon.
Támadók: na itt van baj bőven. Karimon kívül (a világ egyik legjobb, de minden bizonnyal legbugisabb csatára még mindig) szar a helyzet. Talán Bale nem akar szégyenkezve visszavonulni, a tudása meglenne. A többi kuka, bár én titkon abban bízom, hogy Balfasziusz szintet lép idén és Carlo mester alatt hoz egy stabil szintet. Sajna erre nagyon kicsi az esély, de még mindig több, mint arra, hogy Hazard értelmes szezont produkáljon.
Szóval van itt azért minőség is.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 10., kedd 20:32
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. augusztus 10., kedd 20:30
Ezzeé azért nem értek egyet teljesen. Hátulról előre:Steve írta:
Nekem az a legnagyobb bajom, hogy itt totál jelentéktelen normális világban max padon lévő középszer emberekről írogatunk folyamatosan, de konkrétan ezek a Real Madrid. Ha csak 2-3 lenne rossz oké. De max 2-3 aki jó és azok sem fiatalok.
Marad Benz és Modric..plusz majd Kroos
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 10., kedd 20:19
Ahogy hallottam az Arsenalos ismerősöktől, ott sem váltotta meg a világot. Messiásként várták, most remélik, hogy marad a Realban..Remy írta: Mondjuk sajnos azt viszont nem lehet elvenni a klub oldaláról, hogy Isco és Asensio a kelleténél többször kapták meg a lehetőséget. Egyszerűen felháborító, hogy ez a két ember még mindig itt van, sőt... játszanak is.
Martin ide vagy oda, ez el van baszva.
A kettősmérce a probléma. Valaki a semmire újra és újra megkapja a lehetőséget, valaki meg még semmit se igazán tud lerakni, mert nincs ideje rá.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. augusztus 10., kedd 20:18
Jelenlévő fórumozók: 132 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem