HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 10., kedd 22:42
Én Ödegardban sosem láttam semmi különöset, viheti jó pénzért, aki erre a pihepuha játékra recskázik. Mindig egy túlfújt lufis történetként tekintettem rá, örök ígéret maradt, vagy már az sem. Mondhatnám azt is, hogy ezt vártam, ami történik vele. Akiben viszont nagyot csalódtam, akit nagyon benéztem, az Ceballos. Benne biztos, hogy több volt, van esze, tehetsége ehhez a játékhoz, de valahol valami nagyon félrement. Szépen mindketten leégették magukat egy gyengébb csapatban. Ugyanott. Csatlakozva egy előttem szólóhoz, jó szeme volt mindkettőhöz ZZnek. És nem lehet rá fogni semmit, hogy nem adott lehetőséget meg ilyenek, mert mindenki a saját sikerének a kovácsa. Ha ott nem megy, tessék máshol bizonyítani. De ez elmaradt. A norvégnak volt egy jó éve a Sociban, ennyi, Ceballos villogott a Betisben, ennyi. Nem tudták sehová átmenteni a formát, ez a szintjük. Nem is kellenek senkinek. Szerintem nekünk sem. Ilyenekből 12 egy tucat. De még ezt a két embert is szívesebben nézem a középpályán, mint Iscot. Számolja valaki, hogy hány edzőváltást élt már túl ? Vagy mennyit fog még ? Ezt az embert innen fogják temetni. Évről évre tolja az arcunkba azt a szart, amit látunk tőle, és mindig el tudja adni magát ez az alibikirály. Ennyit a nagy reménység középpályásainkról. Aztán beáll 25 fölötti mezszámmal egy Blanco vagy egy Arribas (utóbbi nagy kedvencem amúgy), aztán zsebre teszi mindhármat. És nem azért, mert ők annyira jajde jók. Na ez a szomorú.
Amúgy az itteni tételes felsorolásokhoz meg annyit, hogy valóban van még mindig potenciál a keretben. Csak a támadószekció hulladék Benzemán és talán Rodrygon kívül. Nálam Hazard és Jovics vételára még mindig merénylet kategória a klub ellen. Jobbhátvéd poszton is baj van, Carvajal akármekkora kedvencem vagy akármennyire csupaszív játékos, lassan annyira bevethető, mint a belga csodajátékosunk. Hakimit sosem engedtem volna el. Tudom, kibicnek semmi sem drága a fotelból, de ott b...ott volna az a 40M, amit kaptunk érte, inkább a keretben lenne. Ha a bohóccsapatnak 70et is megért, talán itt is kergethette volna a lasztit egy darabig. Remélem, Miguelt nem kótyavetyéljük el a másik oldalról.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)