A nettója 35 millióCS0ki írta:Az a nettója vagy az aláírás bónusz?És a "franciáknál" is 30 mezben indít, ez mondjuk nagy fogás, jó ötlet volt.![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 11., szerda 8:29
A nettója 35 millióCS0ki írta:Az a nettója vagy az aláírás bónusz?És a "franciáknál" is 30 mezben indít, ez mondjuk nagy fogás, jó ötlet volt.![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. augusztus 11., szerda 8:28
Az a nettója vagy az aláírás bónusz?És a "franciáknál" is 30 mezben indít, ez mondjuk nagy fogás, jó ötlet volt.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 11., szerda 8:08
dzsi91 írta: *Azért brutál,hogy barszelonában mekkora hisztériát váltott ki ez az egyáltalán nem váratlan messi tipli. Nyilván nagy veszteség legenda meg minden, de évek óta porig alázzák őket messistől,ránőtt az edzőkre öltözőre elnökökre, pofátlanul sok pénzt keresett és a nagy meccseken évek óta bújócskázott,csapatkapitányként is egy nulla volt.34 évesen ebben a formában ez egy tök reménytelen helyzet volt. Brutál mennyire kiakadtak pedig a jövőkép messivel szerintem zordabbnak nézett ki már mint nélküle. Persze nem akarok hiu ábrándokat kelteni a barsza jövőképe pocsék de szerintem messivel mégpocsékabb.
Csak így összehasonlítva a mi kecskénk bl tripla után távozott tök váratlanul úgy,hogy abban a brigádban még tényleg lehetett volna 1 max 2 nagy szezon. Nyilván volt pityergés de azért a többség vállat vont és mivagyunk a Real Madrid címszóval beszaladtunk a faszerdőbe vinidzsível
A lényeg,hogy igazából a barsza teljesen identitását vesztette mint klub ebben a Messi korszakban, nulla mítosza magának a klubnak semmi erőt nem érzek bennük lélektanilag. Anomália lett az egész mert nem az a legnagyobb bajuk,hogy messi elment már rég ideje volt ennek,hanem annyira túlnőtt rajtuk,hogy kb beleroppantak a várható távozásába is szerintem. És nem a játékosokról beszélek most hanem mindenről ami barszelona. Kajak olyan hangulat van most mintha megszűntek volna létezni.
Ba mindegy a Lényeg,hogy Real Madrid>Cr,messi>barcelona![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. augusztus 11., szerda 6:13
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. augusztus 11., szerda 6:11
Itt nálunk, Magyarország legnagyobb Real Madrid szurkolói fórumán azért megengedhető az otthoni közösségnek, nem?csababarca írta: Mondjuk neki a legkényelmesebb maradni lenne, szóval ebben semmi meglepő meg nevetséges nincs szerintem.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 11., szerda 4:55
Az egész futball ilyen wtf lett kiev óta, esküszöm érződik,hogy ezek a végnapjai ennek a sportnak abban a formában ahogy ismertük.___Samy___ írta:Nekem leginkabb azt nem veszi be a gyomrom, hogy a Real Madrid es a Barcelona kapitanyai egy csapatban toljak tovabb. Vagy 15-16 evig egymast "oltek" fizikailag, szellemileg, most meg egymasra borulnak egy gol utan? Ez nekem mar tul sok.dzsi91 írta: Hát emberek ez a péesgé kajak a mindenkori barszát utáltam ennyire mint most ezt a moslékot amit ott összehoztak. Ez a geci nagy hype ami most körül övezi a 0 teljesítményt egy 34 éves messire meg 35 éves ramosra gecc. Meg az egész műsor uefástól szuperligástól.
Biztos vagyok benne,hogy nem fognak bl-t nyerni de talán utóljára magunknak szorítottam úgy mint ahogy ezentúl fogok ellenük. Mint egy ilyen frankentsein galaktikus éra olyan lett ez.
Nagyon remélem,hogy Cé nem köt ki ott végül. Maradjon a futball csapatoknál.
Nyilván a barsza esetében jelenleg inkább az europa ligáról kéne beszélni de esküszöm most adnám ha valahogy behúznák a bl-t.
2018 óta ami zajlik klubfutball néven egy hányás. És nem is érdekel most annyira,hogy sportszakmailag ,hogy fogunk állni csak az ,hogy Perez földbe döngölje a bajnokok ligájától a laligaig a kurva arabokon át az összeset.
Ha ez a psg bl-t nyer nyugodtan el lehet temetni az egészet és mindenkit aki ehhez asszisztált.
Pedig kajak röhögnöm kéne ahogy ezek megcsonkították a barszát az elmúlt években.
Foleg, hogy a neten kering egy mem mostanaban: Casemiro felvagja Messit, majd Ramos rohan oda ordibalni. Kegyetlen![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. augusztus 11., szerda 2:09
Nekem leginkabb azt nem veszi be a gyomrom, hogy a Real Madrid es a Barcelona kapitanyai egy csapatban toljak tovabb. Vagy 15-16 evig egymast "oltek" fizikailag, szellemileg, most meg egymasra borulnak egy gol utan? Ez nekem mar tul sok.dzsi91 írta: Hát emberek ez a péesgé kajak a mindenkori barszát utáltam ennyire mint most ezt a moslékot amit ott összehoztak. Ez a geci nagy hype ami most körül övezi a 0 teljesítményt egy 34 éves messire meg 35 éves ramosra gecc. Meg az egész műsor uefástól szuperligástól.
Biztos vagyok benne,hogy nem fognak bl-t nyerni de talán utóljára magunknak szorítottam úgy mint ahogy ezentúl fogok ellenük. Mint egy ilyen frankentsein galaktikus éra olyan lett ez.
Nagyon remélem,hogy Cé nem köt ki ott végül. Maradjon a futball csapatoknál.
Nyilván a barsza esetében jelenleg inkább az europa ligáról kéne beszélni de esküszöm most adnám ha valahogy behúznák a bl-t.
2018 óta ami zajlik klubfutball néven egy hányás. És nem is érdekel most annyira,hogy sportszakmailag ,hogy fogunk állni csak az ,hogy Perez földbe döngölje a bajnokok ligájától a laligaig a kurva arabokon át az összeset.
Ha ez a psg bl-t nyer nyugodtan el lehet temetni az egészet és mindenkit aki ehhez asszisztált.
Pedig kajak röhögnöm kéne ahogy ezek megcsonkították a barszát az elmúlt években.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 10., kedd 23:01
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 10., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. augusztus 10., kedd 20:51
Akkor nagyon rosszul gondolta. Eurobarcán volt erről belinkelve egy cikk, gyakorlatilag esélytelen volt Messit leigazolni. Ha az összes játékos lemond a fizuja 50%-ról - ami állítólag a maximum amit a liga engedélyez- akkor sem fért volna bele.h3x0r írta:Valószínűleg Laporta úgy gondolta, hogy eladják Griezmannt meg esetleg még 1-2 játékost és akkor lesz pénzük Messi fizujára.babaking írta: Egyébként azt sem tartom kizártnak, hogy ez már rég le volt zsírozva, csak ment a vakítás, hogy könnyebben bevegye a szurkolók gyomra. Így egy picit lehet a ligára is mutogatni.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 10., kedd 20:29
Valószínűleg Laporta úgy gondolta, hogy eladják Griezmannt meg esetleg még 1-2 játékost és akkor lesz pénzük Messi fizujára.babaking írta: Egyébként azt sem tartom kizártnak, hogy ez már rég le volt zsírozva, csak ment a vakítás, hogy könnyebben bevegye a szurkolók gyomra. Így egy picit lehet a ligára is mutogatni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 10., kedd 17:46
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 10., kedd 17:31
Hát Messi ügyét illetően azt ki lehet jelenteni, hogy jól semmiképp sem jártak.babaking írta:
Kérdés, hogy ezzel a Barca mennyire jár jól. Majd kiderül.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 10., kedd 17:20
Kérdés, hogy ezzel a Barca mennyire jár jól. Majd kiderül. Egyébként azt sem tartom kizártnak, hogy ez már rég le volt zsírozva, csak ment a vakítás, hogy könnyebben bevegye a szurkolók gyomra. Így egy picit lehet a ligára is mutogatni.h3x0r írta:A liga úgy döntött, hogy inkább a Barcát menti meg.babaking írta: Szigorúan üzleti szemmel tuti megérte volna a ligának megmenteni Messit és mégsem tették.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 10., kedd 15:42
A liga úgy döntött, hogy inkább a Barcát menti meg.babaking írta: Szigorúan üzleti szemmel tuti megérte volna a ligának megmenteni Messit és mégsem tették.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 10., kedd 15:36
Maximum az MLSZ halasztgat a Fradinak. Talán az Ajax kapott haladékot az elmúlt években a komoly ligákban.babaking írta: Egyébként megértem, hogy a liga nem akart a Barcával kivételezni. De ha megnézzünk, hogy más ligák mennyit tesznek a csapataikért akkor a liga eléggé le van maradva.
Ès nem csak erre gondolok, bár a Franciák épp most készülnek kimenteni a PSG-t a szankciók alól, hanem pl arra, hogy a sorsolás mindig úgy jön ki, hogy el Classico van a Bl meccsek között - máshol meg halasztanak a fontos meccsek előtt.
Szigorúan üzleti szemmel tuti megérte volna a ligának megmenteni Messit és mégsem tették.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 10., kedd 15:31
Igazából a BLben Messivel se tényezők hosszú évek óta, bajnokságban meg nem nagy a szint most, ha rájönnek, hogy tudnak focizni nélküle is A top3 megmarad sztem, kupa meg bármikor odapottyanhat nekik.krisz24 írta:
Kíváncsi leszek mire mennek nélküle a barcasok.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 10., kedd 15:20
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. augusztus 10., kedd 15:16
Hakimit vegyük ki, ő kicsit több volt. De impressziv igy elsőre, kétség kívül.babaking írta:Azért a Messi, Ramos, Wijnaldum, Donnaruma, Hakimi sor 0 forintértért elég kemény "bevásárlás". Pénzügyileg gondolom a horror fizetésekkel is megéri, hogy sportszakmailag beválik-e az nagy kérdöjel.MorataMartin írta: Ez PSG-bevásárlás Ramosszal és Messivel kicsit olyan, mint amit Los Angeles Lakers csinált ezen a nyáron![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 10., kedd 15:15
Azért a Messi, Ramos, Wijnaldum, Donnaruma, Hakimi sor 0 forintértért elég kemény "bevásárlás". Pénzügyileg gondolom a horror fizetésekkel is megéri, hogy sportszakmailag beválik-e az nagy kérdöjel.MorataMartin írta: Ez PSG-bevásárlás Ramosszal és Messivel kicsit olyan, mint amit Los Angeles Lakers csinált ezen a nyáron![]()
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem