Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 11., szerda 9:07

Szerintem a 30as helyett megkaphatná a 7est inkább :mrgreen:
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 11., szerda 8:29

CS0ki írta:
És a "franciáknál" is 30 mezben indít, ez mondjuk nagy fogás, jó ötlet volt.
Az a nettója vagy az aláírás bónusz? :hmmm:
A nettója 35 millió :mrgreen: így marad utóbbi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. augusztus 11., szerda 8:28

És a "franciáknál" is 30 mezben indít, ez mondjuk nagy fogás, jó ötlet volt.
Az a nettója vagy az aláírás bónusz? :hmmm:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 11., szerda 8:08

dzsi91 írta: *Azért brutál,hogy barszelonában mekkora hisztériát váltott ki ez az egyáltalán nem váratlan messi tipli. Nyilván nagy veszteség legenda meg minden, de évek óta porig alázzák őket messistől,ránőtt az edzőkre öltözőre elnökökre, pofátlanul sok pénzt keresett és a nagy meccseken évek óta bújócskázott,csapatkapitányként is egy nulla volt.34 évesen ebben a formában ez egy tök reménytelen helyzet volt. Brutál mennyire kiakadtak pedig a jövőkép messivel szerintem zordabbnak nézett ki már mint nélküle. Persze nem akarok hiu ábrándokat kelteni a barsza jövőképe pocsék de szerintem messivel mégpocsékabb. :D

Csak így összehasonlítva a mi kecskénk bl tripla után távozott tök váratlanul úgy,hogy abban a brigádban még tényleg lehetett volna 1 max 2 nagy szezon. Nyilván volt pityergés de azért a többség vállat vont és mivagyunk a Real Madrid címszóval beszaladtunk a faszerdőbe vinidzsível :D

A lényeg,hogy igazából a barsza teljesen identitását vesztette mint klub ebben a Messi korszakban, nulla mítosza magának a klubnak semmi erőt nem érzek bennük lélektanilag. Anomália lett az egész mert nem az a legnagyobb bajuk,hogy messi elment már rég ideje volt ennek,hanem annyira túlnőtt rajtuk,hogy kb beleroppantak a várható távozásába is szerintem. És nem a játékosokról beszélek most hanem mindenről ami barszelona. Kajak olyan hangulat van most mintha megszűntek volna létezni. :D

Ba mindegy a Lényeg,hogy Real Madrid>Cr,messi>barcelona :kalapos:

:lol: :lol:
Amúgy tökre adom, hogy objektíven nézve Leo "regnálásának" a vége tényleg egy borzasztó pár évre sikeredett. Juanderamos, kóklerSzetyien a zsebében voltak valszeg, a keret is kb. úgy volt vele, hogy ő az Isten ("négerPogba" kiabálása az esős Klasszikuson, hogy " nebántsdLeot!" megmég biztos egy-két könnycsepp is kijött közben..), egészségtelenül nőtt a minden fölé is..

Am. a barsza identitás egyébként mi? Én 2000 körül szálltam be aktívan a foci követésébe. Akkor az volt az identitásuk, hogy tele voltak hollandokkal, és élték a "totális futball" retróálmot.
Aztán Rijkaard feltalálta a spanyol viaszt, Marquez szűrt, Dinho, Henry, Etoo meg tényleg pönge "kis" trió voltak..
Aztán azt a Dinhót rúgták ki páros lábbal, akit felállva tapsolt a Bernabeu, hogy "ne vigyék be a csúnyába Decoval" Messit :D
Szóval elkezdődött az álszentségeskedés időszaka:
-Messi adófizetési szokásaival
-a 100 milliós hűsépénzzel
-de a csúcs az unicef felirat volt: ők lettek a szegény gyerekek, akiket sajnálni kell..

Na szóval mi az identitásuk? Kétszínűség, svindli, megtévesztés?

Am. nem meglepő, hogy úgy hiszik itt a vég, hisz az az arc ment el, aki nagyobb, mint a klub..
Kizártnak tartom, hogy ne roppanjanak most meg, bár sztem nem lesz ebből uefa kupa, meg hasonló mélységek, de egy pár év bajnoki cím nélkül nagyon remélem, hogy kinéz :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. augusztus 11., szerda 6:13

A focistak nem mindegyike felkegyelmu azert. A palyan kivul nagy esellyel felreteszik a palyan belul tortenteket.
Nagy esellyel ramos nem utalja messit es ez forditva.
Hany jatekos jatszik egy rivalis csapatban meg is egyutt jol jatszanak. Pique, ramos paros a valogatottban pl.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. augusztus 11., szerda 6:11

csababarca írta: Mondjuk neki a legkényelmesebb maradni lenne, szóval ebben semmi meglepő meg nevetséges nincs szerintem.
Itt nálunk, Magyarország legnagyobb Real Madrid szurkolói fórumán azért megengedhető az otthoni közösségnek, nem? :)
Első nap már el lett kezdve mindenhonnan Messi tisztogatása, 433 Instagram oldalán fent vannak a képek amint lekaparják a stadionról. Még most is durva. És a "franciáknál" is 30 mezben indít, ez mondjuk nagy fogás, jó ötlet volt.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 11., szerda 4:55

___Samy___ írta:
dzsi91 írta: Hát emberek ez a péesgé kajak a mindenkori barszát utáltam ennyire mint most ezt a moslékot amit ott összehoztak. Ez a geci nagy hype ami most körül övezi a 0 teljesítményt egy 34 éves messire meg 35 éves ramosra gecc. Meg az egész műsor uefástól szuperligástól.

Biztos vagyok benne,hogy nem fognak bl-t nyerni de talán utóljára magunknak szorítottam úgy mint ahogy ezentúl fogok ellenük. Mint egy ilyen frankentsein galaktikus éra olyan lett ez.

Nagyon remélem,hogy Cé nem köt ki ott végül. Maradjon a futball csapatoknál.

Nyilván a barsza esetében jelenleg inkább az europa ligáról kéne beszélni de esküszöm most adnám ha valahogy behúznák a bl-t.

2018 óta ami zajlik klubfutball néven egy hányás. És nem is érdekel most annyira,hogy sportszakmailag ,hogy fogunk állni csak az ,hogy Perez földbe döngölje a bajnokok ligájától a laligaig a kurva arabokon át az összeset.

Ha ez a psg bl-t nyer nyugodtan el lehet temetni az egészet és mindenkit aki ehhez asszisztált.

Pedig kajak röhögnöm kéne ahogy ezek megcsonkították a barszát az elmúlt években.
Nekem leginkabb azt nem veszi be a gyomrom, hogy a Real Madrid es a Barcelona kapitanyai egy csapatban toljak tovabb. Vagy 15-16 evig egymast "oltek" fizikailag, szellemileg, most meg egymasra borulnak egy gol utan? Ez nekem mar tul sok.

Foleg, hogy a neten kering egy mem mostanaban: Casemiro felvagja Messit, majd Ramos rohan oda ordibalni. Kegyetlen :lol:
Az egész futball ilyen wtf lett kiev óta, esküszöm érződik,hogy ezek a végnapjai ennek a sportnak abban a formában ahogy ismertük. :D

Azért brutál,hogy barszelonában mekkora hisztériát váltott ki ez az egyáltalán nem váratlan messi tipli. Nyilván nagy veszteség legenda meg minden, de évek óta porig alázzák őket messistől,ránőtt az edzőkre öltözőre elnökökre, pofátlanul sok pénzt keresett és a nagy meccseken évek óta bújócskázott,csapatkapitányként is egy nulla volt.34 évesen ebben a formában ez egy tök reménytelen helyzet volt. Brutál mennyire kiakadtak pedig a jövőkép messivel szerintem zordabbnak nézett ki már mint nélküle. Persze nem akarok hiu ábrándokat kelteni a barsza jövőképe pocsék de szerintem messivel mégpocsékabb. :D

Csak így összehasonlítva a mi kecskénk bl tripla után távozott tök váratlanul úgy,hogy abban a brigádban még tényleg lehetett volna 1 max 2 nagy szezon. Nyilván volt pityergés de azért a többség vállat vont és mivagyunk a Real Madrid címszóval beszaladtunk a faszerdőbe vinidzsível :D

A lényeg,hogy igazából a barsza teljesen identitását vesztette mint klub ebben a Messi korszakban, nulla mítosza magának a klubnak semmi erőt nem érzek bennük lélektanilag. Anomália lett az egész mert nem az a legnagyobb bajuk,hogy messi elment már rég ideje volt ennek,hanem annyira túlnőtt rajtuk,hogy kb beleroppantak a várható távozásába is szerintem. És nem a játékosokról beszélek most hanem mindenről ami barszelona. Kajak olyan hangulat van most mintha megszűntek volna létezni. :D

Ba mindegy a Lényeg,hogy Real Madrid>Cr,messi>barcelona :kalapos:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. augusztus 11., szerda 2:09

dzsi91 írta: Hát emberek ez a péesgé kajak a mindenkori barszát utáltam ennyire mint most ezt a moslékot amit ott összehoztak. Ez a geci nagy hype ami most körül övezi a 0 teljesítményt egy 34 éves messire meg 35 éves ramosra gecc. Meg az egész műsor uefástól szuperligástól.

Biztos vagyok benne,hogy nem fognak bl-t nyerni de talán utóljára magunknak szorítottam úgy mint ahogy ezentúl fogok ellenük. Mint egy ilyen frankentsein galaktikus éra olyan lett ez.

Nyilván a barsza esetében jelenleg inkább az europa ligáról kéne beszélni de esküszöm most adnám ha valahogy behúznák a bl-t.

2018 óta ami zajlik klubfutball néven egy hányás. És nem is érdekel most annyira,hogy sportszakmailag ,hogy fogunk állni csak az ,hogy Perez földbe döngölje a bajnokok ligájától a laligaig a kurva arabokon át az összeset.

Ha ez a psg bl-t nyer nyugodtan el lehet temetni az egészet és mindenkit aki ehhez asszisztált.

Pedig kajak röhögnöm kéne ahogy ezek megcsonkították a barszát az elmúlt években.
Nekem leginkabb azt nem veszi be a gyomrom, hogy a Real Madrid es a Barcelona kapitanyai egy csapatban toljak tovabb. Vagy 15-16 evig egymast "oltek" fizikailag, szellemileg, most meg egymasra borulnak egy gol utan? Ez nekem mar tul sok.

Foleg, hogy a neten kering egy mem mostanaban: Casemiro felvagja Messit, majd Ramos rohan oda ordibalni. Kegyetlen :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 10., kedd 23:01

Mikor a PSGt megalapították a Real Madrid már 6szoros BEK győztes volt.
BEK döntőt játszott a Barca, BEK győztes volt a Milan, az Inter, az MU. Mire kamaszkorba léptek már az összes mai nagy sztárklub fel tudott mutatni legalább 1 nemzetközi trófeát, vagy BEK döntőt.
Még a Chelsea, City is bajnokok voltak már mire egyáltalán lett ott csapat.
Kemény. :lol: :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 10., kedd 22:50

Hát emberek ez a péesgé kajak a mindenkori barszát utáltam ennyire mint most ezt a moslékot amit ott összehoztak. Ez a geci nagy hype ami most körül övezi a 0 teljesítményt egy 34 éves messire meg 35 éves ramosra gecc. Meg az egész műsor uefástól szuperligástól.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. augusztus 10., kedd 20:51

h3x0r írta:
babaking írta: Egyébként azt sem tartom kizártnak, hogy ez már rég le volt zsírozva, csak ment a vakítás, hogy könnyebben bevegye a szurkolók gyomra. Így egy picit lehet a ligára is mutogatni.
Valószínűleg Laporta úgy gondolta, hogy eladják Griezmannt meg esetleg még 1-2 játékost és akkor lesz pénzük Messi fizujára.
Akkor nagyon rosszul gondolta. Eurobarcán volt erről belinkelve egy cikk, gyakorlatilag esélytelen volt Messit leigazolni. Ha az összes játékos lemond a fizuja 50%-ról - ami állítólag a maximum amit a liga engedélyez- akkor sem fért volna bele.

+ ott van az amortizációs költség is 1-1 új szerződésnél, hát q barca kumma nagy szarban van.

Ez a Messi deal már januárban kuka volt.

A Psgnél meg mehet a fifázás élőben...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 10., kedd 20:29

babaking írta: Egyébként azt sem tartom kizártnak, hogy ez már rég le volt zsírozva, csak ment a vakítás, hogy könnyebben bevegye a szurkolók gyomra. Így egy picit lehet a ligára is mutogatni.
Valószínűleg Laporta úgy gondolta, hogy eladják Griezmannt meg esetleg még 1-2 játékost és akkor lesz pénzük Messi fizujára.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 10., kedd 17:46

Örülök hogy úgy távozott, hogy elmondta, kellett volna még BL-t nyerni.
Szép tüskét hagytunk benne az ö év /négy BL címmel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 10., kedd 17:31

babaking írta:
Kérdés, hogy ezzel a Barca mennyire jár jól. Majd kiderül.
Hát Messi ügyét illetően azt ki lehet jelenteni, hogy jól semmiképp sem jártak.
A legjobb kimenetel az lett volna, ha tavaly elengedik nagy pénzért az amúgy is távozni akaró Messit. Ehhez képest csak rossz megoldások vannak, gazdaságilag legalábbis hótziher.
Mivel nem BL esélyesek, és hát bajnokságot Messivel együtt sem nyertek, így nem kell nagy bátorság ahhoz a kijelentéshez, hogy nem emiatt a döntés miatt esnek el jövőre a serlegektől. Ezért aztán sportszakmailag azt mondanám jobb, hogy elmegy tőlük, figyelembevéve, hogy Messi hiánya nem okoz akkora problémát, mint amekkora megkönnyebbülést okoz a felszabaduló bértömeg.
A legnagyobb hunyó Bartomeu, innen is csókoltatom, hogy az elvágyakozó Messit marasztalta, lemondván a zsíros City ajánlatról. Mert ugye félt attól, hogy ez lemondással jár. Mi sem bizonyítja döntése helytállóságát, hogy így is lemondott pár hónapra rá. Laporta már csak szar és fos között választhatott, igazi ínyencségre vall, hogy mindkettő kellett neki, hisz megígérte hogy marad Messi, aztán meg bejelenti hogy megy Messi.
Imádom a barcát. :D

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 10., kedd 17:20

h3x0r írta:
babaking írta: Szigorúan üzleti szemmel tuti megérte volna a ligának megmenteni Messit és mégsem tették.
A liga úgy döntött, hogy inkább a Barcát menti meg.
Kérdés, hogy ezzel a Barca mennyire jár jól. Majd kiderül. Egyébként azt sem tartom kizártnak, hogy ez már rég le volt zsírozva, csak ment a vakítás, hogy könnyebben bevegye a szurkolók gyomra. Így egy picit lehet a ligára is mutogatni.

A megmentésröl meg ez jutott az eszembe :mrgreen:
https://en.meming.world/wiki/File:Congr ... scued.jpg/
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 10., kedd 15:42

babaking írta: Szigorúan üzleti szemmel tuti megérte volna a ligának megmenteni Messit és mégsem tették.
A liga úgy döntött, hogy inkább a Barcát menti meg.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 10., kedd 15:36

babaking írta: Egyébként megértem, hogy a liga nem akart a Barcával kivételezni. De ha megnézzünk, hogy más ligák mennyit tesznek a csapataikért akkor a liga eléggé le van maradva.

Ès nem csak erre gondolok, bár a Franciák épp most készülnek kimenteni a PSG-t a szankciók alól, hanem pl arra, hogy a sorsolás mindig úgy jön ki, hogy el Classico van a Bl meccsek között - máshol meg halasztanak a fontos meccsek előtt.

Szigorúan üzleti szemmel tuti megérte volna a ligának megmenteni Messit és mégsem tették.
Maximum az MLSZ halasztgat a Fradinak. Talán az Ajax kapott haladékot az elmúlt években a komoly ligákban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 10., kedd 15:31

krisz24 írta:

Kíváncsi leszek mire mennek nélküle a barcasok.
Igazából a BLben Messivel se tényezők hosszú évek óta, bajnokságban meg nem nagy a szint most, ha rájönnek, hogy tudnak focizni nélküle is A top3 megmarad sztem, kupa meg bármikor odapottyanhat nekik.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 10., kedd 15:20

Egyébként megértem, hogy a liga nem akart a Barcával kivételezni. De ha megnézzünk, hogy más ligák mennyit tesznek a csapataikért akkor a liga eléggé le van maradva.

Ès nem csak erre gondolok, bár a Franciák épp most készülnek kimenteni a PSG-t a szankciók alól, hanem pl arra, hogy a sorsolás mindig úgy jön ki, hogy el Classico van a Bl meccsek között - máshol meg halasztanak a fontos meccsek előtt.

Szigorúan üzleti szemmel tuti megérte volna a ligának megmenteni Messit és mégsem tették.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. augusztus 10., kedd 15:16

babaking írta:
MorataMartin írta: Ez PSG-bevásárlás Ramosszal és Messivel kicsit olyan, mint amit Los Angeles Lakers csinált ezen a nyáron :mrgreen:
Azért a Messi, Ramos, Wijnaldum, Donnaruma, Hakimi sor 0 forintértért elég kemény "bevásárlás". Pénzügyileg gondolom a horror fizetésekkel is megéri, hogy sportszakmailag beválik-e az nagy kérdöjel.
Hakimit vegyük ki, ő kicsit több volt. De impressziv igy elsőre, kétség kívül.

Vissza: