Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 10., kedd 11:21

___Samy___ írta: Karim miert?
Később kezdte a felkészülést, covidos volt. Gondolom én. De sztem van rá esély, hogy ott lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. augusztus 10., kedd 11:14

Karim miert?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 10., kedd 9:46

Yazid írta: kb tudni valamit első bajnokin tutira kik lesznek még sérültek?
Carvajal, Mendy, Odriozola and Kroos are all OUT for the first La Liga's game. And it's also very unlikely Benzema will play.
@marca
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. augusztus 10., kedd 9:32

kb tudni valamit első bajnokin tutira kik lesznek még sérültek?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 10., kedd 8:10

Realista24 írta:
Kerlon írta:
2 honap alapozassal ki is szoritanek barkit, a zsuga bennem van. :kalapos:
De ők nem úgy alapoznak, ahogy te gondolod :mrgreen:
Hazarddal ennénk, innánk. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 10., kedd 7:23

Kerlon írta:
ziro4vr írta:
Még anno beszéltünk róla wxyz-vel, persze senki nem vett minket komolyan. :mrgreen:

Mondjuk mostanra tipikus torna játékosnak tűnik, mint anno Origi vagy most még Schick, de még téged is megnéznélek Mariano meg Jovic helyett akkora gyász mindkettő.
De ők nem úgy alapoznak, ahogy te gondolod :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 9., hétfő 21:41

ziro4vr írta:
Kerlon írta: Azon gondolkoztam, hogy a Sociedaddal felreppent Kubo híreket frankón megoldhatná valamelyik okos azzal, hogy Kubot, Marianot/Jovicot meg akár Odriozolát is odaadhatnánk nekik kölcsönbe vagy valamelyiket végleg Isakért cserébe egy évre. Meglátnánk, hogy ér-e valamit a svéd két polccal feljebb, ha meg bejön, akár őt is leakaszthatnánk.
Még anno beszéltünk róla wxyz-vel, persze senki nem vett minket komolyan. :mrgreen:

Mondjuk mostanra tipikus torna játékosnak tűnik, mint anno Origi vagy most még Schick, de még téged is megnéznélek Mariano meg Jovic helyett akkora gyász mindkettő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 9., hétfő 21:23

Kerlon írta: Azon gondolkoztam, hogy a Sociedaddal felreppent Kubo híreket frankón megoldhatná valamelyik okos azzal, hogy Kubot, Marianot/Jovicot meg akár Odriozolát is odaadhatnánk nekik kölcsönbe vagy valamelyiket végleg Isakért cserébe egy évre. Meglátnánk, hogy ér-e valamit a svéd két polccal feljebb, ha meg bejön, akár őt is leakaszthatnánk.

Nem illik.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 9., hétfő 21:08

kodo írta:
Pad'em írta: Megegyeztünk a Mallorcával a Kubo kölcsön kapcsán. Oda megy vissza egy évre.
Ez az év vízválasztó lehet számára.

Én róla még nem mondtam le.
Örültem, volna, ha egy fokkal jobb csapathoz kerül. Azt már tudjuk, hogy egy kieső spanyol csapatból nem lóg ki lefelé, sőőőt. De attól nem megy a falnak az ember..

Mindegy, sok percet neki, mert a technikája zseniális, elkallódnia nem kéne.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 9., hétfő 20:55

Pad'em írta: Megegyeztünk a Mallorcával a Kubo kölcsön kapcsán. Oda megy vissza egy évre.
Ez az év vízválasztó lehet számára.

Én róla még nem mondtam le.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 9., hétfő 20:54

Megegyeztünk a Mallorcával a Kubo kölcsön kapcsán. Oda megy vissza egy évre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. augusztus 9., hétfő 20:42

Marky írta:
Sierra írta: Aszondja Ancelotti kemeny eloszezon utan. :lol: Marha megterhelo lehetett az a kokemeny 4 pre-season meccs. Semmi jot nem varok ettol a szezontol se, vhogy fussunk be a BL helyek valamelyikere, aztan minden mas ajandek.
Tokeletes fizikai allapotot varok, az elmult hetek konkretan csak errol szoltak. Remelhetoleg Pintus visszateresevel az izomseruleseknek is vege.
Az erős terhelés miatt az előző Pintus évek is több izomsérüléssel és nehéz lábakkal indult, a baszó forma mindig később jött meg. Pintus munkája nem szeptemberben fog kijönni, főleg Dupont rombolása után. Ezt helyrerakni itt ott fél év is lehet majd.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 9., hétfő 19:49

Azon gondolkoztam, hogy a Sociedaddal felreppent Kubo híreket frankón megoldhatná valamelyik okos azzal, hogy Kubot, Marianot/Jovicot meg akár Odriozolát is odaadhatnánk nekik kölcsönbe vagy valamelyiket végleg Isakért cserébe egy évre. Meglátnánk, hogy ér-e valamit a svéd két polccal feljebb, ha meg bejön, akár őt is leakaszthatnánk.
K

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 9., hétfő 19:35

Sierra írta: Aszondja Ancelotti kemeny eloszezon utan. :lol: Marha megterhelo lehetett az a kokemeny 4 pre-season meccs. Semmi jot nem varok ettol a szezontol se, vhogy fussunk be a BL helyek valamelyikere, aztan minden mas ajandek.
Tokeletes fizikai allapotot varok, az elmult hetek konkretan csak errol szoltak. Remelhetoleg Pintus visszateresevel az izomseruleseknek is vege.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 9., hétfő 19:33

Kifejezetten jobb volt ez így, edzésről kell szólnia a felkészülésnek, odahaza, nem amcsiban meg ázsiában bohóckodásról.
Volt egy pár edzőmeccs, de az is itt európában, így kell ezt,bár tudom,hogy az eb és a covid miatt volt így.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 9., hétfő 19:30

wZoLee7 írta:
Sierra írta: Aszondja Ancelotti kemeny eloszezon utan. :lol: Marha megterhelo lehetett az a kokemeny 4 pre-season meccs. Semmi jot nem varok ettol a szezontol se, vhogy fussunk be a BL helyek valamelyikere, aztan minden mas ajándék.
Szerintem edzeseken sem malmoztak Pintus mellett
Fix hogy az edzésre gondolt. Napi kétszer Pintusszal :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 9., hétfő 19:01

Szerintem edzeseken sem malmoztak Pintus mellett

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. augusztus 9., hétfő 18:19

Aszondja Ancelotti kemeny eloszezon utan. :lol: Marha megterhelo lehetett az a kokemeny 4 pre-season meccs. Semmi jot nem varok ettol a szezontol se, vhogy fussunk be a BL helyek valamelyikere, aztan minden mas ajandek.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 9., hétfő 17:49

Realista24 írta: In France, to do a favor to Qatar, organizers of the 2022 World Cup, the committee in charge of financial fair play has decided not to apply any economic sanctions on PSG until 2023 - so they can register Leo Messi without losing Mbappé this summer.
Ilyet nem lehet. Nem hiszem el, hogy lehet.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 9., hétfő 17:01

jovicsot és marianót is ki akarnák penderíteni. mariano, ahogy eddig sem, most sem hajlandó távozni, még akkor sem ha nem játszik egy percet sem. :lol: sevillának eladhattuk volna jó régen, azóta meg fizethetjük a fizuját. :lol:

Vissza: