kellene egy finom 8-as.

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. szeptember 20., hétfő 7:01
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. augusztus 9., hétfő 13:38
Köszi, az app egyből működött, még jó, hogy egy órát elszórakoztam a gépen.Babinho írta:Rendeltem de nem jött még meg, 1 hete rendeltem talán. A böngészős dhgate nekem is csuklott össze, töltsd le az applikációt és ott próbáld, nekem egyből ment ott.portillo írta: Az idei mezekből rendelt már valaki replikát?
Találtam a kékből dhgate-n, de egyszerűen nem sikerül a fizetés, semmilyen kártyát nem fogad el.![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. augusztus 9., hétfő 12:47
Rendeltem de nem jött még meg, 1 hete rendeltem talán. A böngészős dhgate nekem is csuklott össze, töltsd le az applikációt és ott próbáld, nekem egyből ment ott.portillo írta: Az idei mezekből rendelt már valaki replikát?
Találtam a kékből dhgate-n, de egyszerűen nem sikerül a fizetés, semmilyen kártyát nem fogad el.![]()
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. augusztus 9., hétfő 12:13
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. augusztus 5., csütörtök 17:07
Én a ‘friss’ illatokat kedvelem nem a ‘fūszereseket’ ezek közül a Hugo Boss - Hugo, a Dolce & Gabbana Light Blue, és a Lacoste Essential amiket leginkább szoktam.'shutterisland írta: tudom, hogy ennel szubjektiv dolog nincs, de jo ferfi parfumoket (mondjuk forintban 40 ezerig kb) tudtok ajanlani ?
sok sok eve a dieseleket hasznalom (amelyeknek okol formaju az uvege) de most valtanek.
nem feltetlen a mainstreamebb irany erdekelne, mint a 1 million paco rabbame vagy a black xs, hanem inkabb valami kevesbe ismert de utos.
nincs kedvem vegigszaglaszni 50 fajtat a parfumeriaban mert en mar a 3. utan elvesztem a fonalat, igy celiranyosabban mennek.![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. június 27., vasárnap 11:22
Guess Seductive.'shutterisland írta: tudom, hogy ennel szubjektiv dolog nincs, de jo ferfi parfumoket (mondjuk forintban 40 ezerig kb) tudtok ajanlani ?
sok sok eve a dieseleket hasznalom (amelyeknek okol formaju az uvege) de most valtanek.
nem feltetlen a mainstreamebb irany erdekelne, mint a 1 million paco rabbame vagy a black xs, hanem inkabb valami kevesbe ismert de utos.
nincs kedvem vegigszaglaszni 50 fajtat a parfumeriaban mert en mar a 3. utan elvesztem a fonalat, igy celiranyosabban mennek.![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2021. június 27., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. június 27., vasárnap 10:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 17., csütörtök 21:12
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. május 21., péntek 20:09
Itt érdemes körbenézniRemy írta: Van olyan oldal, ahol lehet rendelni előző szezonokban lévő, eredeti Real Madrid mezt?
Be kéne már ruházni egy Ramososra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 21., péntek 20:01
Classicfootballtshirt.Remy írta: Van olyan oldal, ahol lehet rendelni előző szezonokban lévő, eredeti Real Madrid mezt?
Be kéne már ruházni egy Ramososra.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 21., péntek 19:25
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. május 1., szombat 14:43
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. május 1., szombat 14:30
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. május 1., szombat 14:15
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. január 11., hétfő 22:41
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 13., péntek 21:01
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. október 28., szerda 11:59
És még így is értelmesebb hsz mint jónéhány Realról szólóKerlon írta:Thanks, hala watchdridGeorgeAnderson írta: Buy watches from top brands including Casio, Seiko, Orient and many more from the Best online watch store. A wide collection of male, female, unisex watches.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 28., szerda 11:25
Thanks, hala watchdridGeorgeAnderson írta: Buy watches from top brands including Casio, Seiko, Orient and many more from the Best online watch store. A wide collection of male, female, unisex watches.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. október 11., vasárnap 14:50
Ezt én is így vettem észre, külsőre a cipővel nincsen semmi gond, de ami a belső talpbetétet illeti, azon rettenetesen meglepődtem, hogy a fenébe ment tönkre ilyen hamar a sarok résznél. Full benyomódott.Professore írta: Memória habos nem, de volt 3 pár ilyen márkájú cipőm. Hát mit mondjak nem rossz de többet nem veszek tőlük egy darabig. Nekem szélesebb làbfejem van és még így is kényelmes meg a felső rész az bírja a strapát, ezért vettem. A gyenge pont az a belső bélés meg a talpbetét. Mindegyiknél gyorsan kiszakadt az anyag a sarokrésznél, az egyiknek meg a talpbetétjéről egyszerűen kezdett lejönni a szövet borítás, egyiknek meg félév alatt kvázi elkopott a talprésze. A lényeg hogy 2 párt úgy selejteztem le hogy ránézésre (külsőleg) még rendben volt de viselve már kényelmetlen. Kár hogy ezekre nem figyelnek oda mert másképp jó lenne.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem