Az a kisebbik gond, de mi 2015-ben vettük megFaust írta: Megorulok ezektol a 6 eves szerzodesektol.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 9., hétfő 12:58
Az a kisebbik gond, de mi 2015-ben vettük megFaust írta: Megorulok ezektol a 6 eves szerzodesektol.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. augusztus 9., hétfő 12:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 9., hétfő 12:24
Csabi írta: chust megy cádizba kölcsönbe. így a hillybilly vallejo marad a nyakunkon 4. számúnak. senkinek nem kell, '25-ig szerződése van.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 9., hétfő 12:15
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 9., hétfő 11:40
Ott lesz meg Wijnaldum is, a vedekezes szempontjabol fontos erosites.wZoLee7 írta:Don-t adom, de Hakimi nem a védekezésről híres, Ramos meg tavaszra sérült lesz vagy csatárSüti írta: Azért a Donnarumma - Hakimi - Ramos igazolások mellett ez az orrnehéz dolog nem tudom mennyire állja meg a helyét...![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 9., hétfő 11:30
Az utobbi 5-6 ev tendenciait figyelembe veve, amelyik csapat nem tud 10 emberrel tamadni es 10 emberrel vedekezni, az nem nyer BL-t. Neymar, Mbappe es Messi egyutt akkora hatranyt fog jelenteni a vedekezesben, hogy azt egy komolyabb csapat golokkal fogja buntetni.Süti írta: Azért a Donnarumma - Hakimi - Ramos igazolások mellett ez az orrnehéz dolog nem tudom mennyire állja meg a helyét...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 9., hétfő 11:28
Don-t adom, de Hakimi nem a védekezésről híres, Ramos meg tavaszra sérült lesz vagy csatárSüti írta: Azért a Donnarumma - Hakimi - Ramos igazolások mellett ez az orrnehéz dolog nem tudom mennyire állja meg a helyét...
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. augusztus 9., hétfő 11:23
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 9., hétfő 11:20
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 9., hétfő 11:09
Zsebukben az UEFA, zsebukben Macronek, de a BL-bol ugyanugy ki fognak fingani az orrnehez csapatukkal.Pad'em írta: PSG have been working for days to keep Mbappé and sign Messi. UEFA won't be a problem due to FFP's new flexibility and the country's government will also help. [@MarioCortegana]
Fasza![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 9., hétfő 11:04
Nincs ezzel gond. Eddig is arról szóltak a hírek, hogy nem erőlteti a távozást idén. Jövőre jön ingyen.Pad'em írta: PSG have been working for days to keep Mbappé and sign Messi. UEFA won't be a problem due to FFP's new flexibility and the country's government will also help. [@MarioCortegana]
Fasza![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 9., hétfő 10:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 9., hétfő 10:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 9., hétfő 6:29
Valahogy mindig ugy kepzelem el, hogy a tyukudvaron van egy szakadt pickupja, aminek a hatso reszet kinylonozta, megtoltotte vizzel; hetvegen athivta az anyosekat medence partira. Valami olcso, kicsit mar langyos lidl-os sort iszogat, kozben az anyos a friss(en preselt) kaukazusi kefirbol nagyokat kortyolgat.dzsi91 írta:Mi lehet fosival?ANDS írta: olyan gyerekeből lesz psg szurkoló, akik eddig a Barcaban nézték Messit.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 8., vasárnap 22:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 8., vasárnap 21:49
Egyértelműen foci mániás fm huszár a tag. Kézilabdában beinjekciózta a lóvét, nem jött össze a bl, szépen hátra is lépett, most indul egy új projekt fiatalabbakkal és kevesebb pénzzel. A fociba szerelmes az látszik, nyomott egy all int Ramossal, Messivel meg azzal a Neymarral akinek 2 max 3 jó éve van még a mostani szinten, aztán szerintem Párizsban is jön az új projekt a fiatalokkal. Megjegyzem nagyon azzal se járnak rosszul, fossák az akadémiák a tehetségeket.Süti írta: 1 esetet mondjatok amikor az arab közgazdaságilag alátmasztott logikus döntést hozott igazolásoknál a csapattal kapcsolatban. Értem én hogy üzletember, meg cégei vannak meg közgazdász, de ez neki ez FM, semmi több. Minden egyes igazolása és döntése ezt támasztja alá, nem pedig azt, hogy piacképes játékosokkal operál, ad vesz meg figyel a költségvetésre.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 8., vasárnap 21:43
Mi lehet fosival?ANDS írta: olyan gyerekeből lesz psg szurkoló, akik eddig a Barcaban nézték Messit.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 8., vasárnap 21:22
Én azt mondom amikor Bappet megvették az egy jó húzás volt, mostanra akár bl győztesek is lehetnének, senki nem gondolta, hogy ennyire megreked ott a srác. Most pl Donnarumma megszerzése is szerintem egy 10/10-es akció. Ingyen (tudom, de hivatalosan) szerezte meg az egyik legjobb kapust. Oké ott van Navas, de mi is elhoztuk azonnal a top3-as TBO-t amint lehetett. Most így hirtelen más olyan nem igazán jut eszembe akitől hasra esnék, Ramos megszerzése szerintem kidobott pénz. Messi viszont megint csak jó lehet, hatalmas hype, bevétel eső és Messi nem egy rossz játékos, nem is közepes. A világ egyik legjobbja. A francia bajnokságban agyon verhet bárkit, nyilván ha azt várják, hogy egy csapásra bl-t nyernek vele akkor hülyék, de Ők pl már nagyon jól tudják, hogy Bappe koccol, kell valaki, jött az alkalom, Neymarnak is nagy haverja, mindenki örül.Süti írta: 1 esetet mondjatok amikor az arab közgazdaságilag alátmasztott logikus döntést hozott igazolásoknál a csapattal kapcsolatban. Értem én hogy üzletember, meg cégei vannak meg közgazdász, de ez neki ez FM, semmi több. Minden egyes igazolása és döntése ezt támasztja alá, nem pedig azt, hogy piacképes játékosokkal operál, ad vesz meg figyel a költségvetésre.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. augusztus 8., vasárnap 17:44
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 8., vasárnap 17:40
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem