Én aliról rendeltem kb. egy éve, 3ezerért egy Jabra elite 75t copytRealista24 írta:Ja, én nem attól félek, hogy kiesik a fülemből, hanem hogy otthagyom valahol. Asztalról leesik, porszivó felszívja, beesik ágy mögé, kocsiban ülés alá, mittudomén, millió veszélyforrás vanCaraway írta: Vezeteknelkuli fulhallgato az egyik legjobb talalmany eskuszom.Nekem airpods van, de tenyleg annyi mindenbe megkonnyiti az eletedet, hogy hihetetlen. Elhagyastol nem kell parazni, en is ettol feltem, de nem esik ki a fulbol. En hasznalom futashoz es konditermi edzeshez is, illetve szinte mindig ezzel telefonalok, ha tomegbe vagyok, de egy esetre sem emlekszem, hogy kiesett volna. Az airpodson egy dolog a zavaro, hogy hangot csak telon lehet allitani, maga a fulesen csak szamot tudok valtani.
Szoval aki venni akar barmilyet is, csak ajanlani tudom, nem fogja senki megbanni.![]()
![]()

Nekem már az is meglepetés volt, hogy megszólalt egyáltalán, de azóta is hibátlanul működik...

Nyilván nem szól úgy, mint az origi 50ezres, de nem zavarna ha elhagynám, edzésre, meg futásra viszont bőven megteszi..
Ami szép a dologban, hogy munkatársam már kétféle drágább fülest is elfogyasztott, amíg az enyém hibátlanul teszi a dolgát.
Én sok pénzért, ennek az eredetijét venném, mert formára baromira tetszik, nem túl nagy, ergonómiailag is tökéletes, szóval ugyanez jobb hangzással, több üzemidővel az bőven tökéletes lenne.