Egyrészt hónapok óta tervezem, másrészt a vezetékesnek az egyik fele letépődött

Remy biztos örül, az UA Project Rock True Wireless X-re esett a választás.
Valakinek van tapasztalata?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 8., vasárnap 22:12
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. július 30., péntek 16:01
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. július 28., szerda 22:25
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. július 17., szombat 10:36
Kercsó írta: ezért írtam léghűtőt és nem klímát. albérletben lakom, a tulaj nem túl kooperatív.
ezzel/hasonlóval szemezek
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. július 17., szombat 10:16
Nem várok világ megváltást, pusztán azt remélem finomít a körülményeken.El Sie7e írta:Csodat ne várj, de valamennyit azért segit. Nekünk is volt ilyen mobil klimank, az adott helyiséget tudja viszonylag jól le hűteniKercsó írta: ezért írtam léghűtőt és nem klímát. albérletben lakom, a tulaj nem túl kooperatív.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. július 17., szombat 9:13
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. július 17., szombat 7:49
Csodat ne várj, de valamennyit azért segit. Nekünk is volt ilyen mobil klimank, az adott helyiséget tudja viszonylag jól le hűteniKercsó írta: ezért írtam léghűtőt és nem klímát. albérletben lakom, a tulaj nem túl kooperatív.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. július 17., szombat 7:27
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. július 17., szombat 1:28
Ventillator jon ki abbol szerintem.Kercsó írta: így nyár közepére elfogyott a türelmem...
milyen léghűtési kütyüket javasoltok?
semmi tapasztalatom nincs e téren.
max 25-30ezer forintot szánok rá.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 17., szombat 1:20
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. július 17., szombat 0:51
Itt a vihar, nyiss egy ablakot.Kercsó írta: így nyár közepére elfogyott a türelmem...
milyen léghűtési kütyüket javasoltok?
semmi tapasztalatom nincs e téren.
max 25-30ezer forintot szánok rá.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. július 16., péntek 23:15
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. július 11., vasárnap 10:10
Nem tudom, de a 362-es színe jobban tetszik.El Sie7e írta:vajon mi a különbség a 362 és a 363 között?Steve írta:
Közben megtaláltam a miénket.
Philips Steam & Go GC363
Ami ebben jó, hogy 1300w-os és ahogy írtam nem csöpög a gőz. Baromi gyorsan melegszik fel és már vasalhatsz is. Az ilyen szag meg baktérium eltávolító funkcióban nem hiszek/nem izgat.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. július 10., szombat 21:35
vajon mi a különbség a 362 és a 363 között?Steve írta:Kerlon írta:
Heló, típust megírnád?
Köszi amúgy mindenkinek az infót, 15-20kért adják őket, annyiért bepróbálok egyet.
Közben megtaláltam a miénket.
Philips Steam & Go GC363
Ami ebben jó, hogy 1300w-os és ahogy írtam nem csöpög a gőz. Baromi gyorsan melegszik fel és már vasalhatsz is. Az ilyen szag meg baktérium eltávolító funkcióban nem hiszek/nem izgat.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. július 10., szombat 21:03
Kerlon írta:Heló, típust megírnád?Babinho írta: Nekünk is Philips gőzölős van, en imadom. Magamnak sose vasaltam, utáltam, ezzel viszont bármit pikkpakk. Nekünk szárítógép is van igy nem annyira gyűrött a ruha, ezzel átmegyek rajta mielott felveszem pár pillanat alatt és oké.
Én ajanlom. Én inget is szépen tudok vele vasalni.
Köszi amúgy mindenkinek az infót, 15-20kért adják őket, annyiért bepróbálok egyet.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. július 10., szombat 20:54
Az ilyen említett álványos fogadod baromságok, azok gyengék.Kerlon írta: Madridom mindent is tudó népe!
Kerlon kummára utál vasalni, szóval dobná a hagyományos vasalót és egy gőzvasalót venne. Valakinek tapasztalata? Ajánlása? Egyáltalán normálisan vasalnak az ilyen szarok?
Előre is köszi a közérdekű infókat.![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. július 10., szombat 17:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. július 10., szombat 17:10
Heló, típust megírnád?Babinho írta: Nekünk is Philips gőzölős van, en imadom. Magamnak sose vasaltam, utáltam, ezzel viszont bármit pikkpakk. Nekünk szárítógép is van igy nem annyira gyűrött a ruha, ezzel átmegyek rajta mielott felveszem pár pillanat alatt és oké.
Én ajanlom. Én inget is szépen tudok vele vasalni.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. július 10., szombat 16:43
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 10., szombat 15:47
Ennyiert sima edge ledes TV-k kozott tudsz valogatni, a HDR tamogatas csak marketing bullshit.Remy írta: Legalapabb felhasználás, nappaliban. 4K sem fontos.
Ezért is ennyi a keret rá.
Mert gyors ránézve, vannak brutál noname márkák, azokat nem gondolom, hogy érdemes.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem