Swineherd írta:Neked mi bajod?petiamadridista írta: Realista, Padem, dzsi, Csoki, Steve, bárki a fórumról aki azért tájékozott.
Van olyan hogy fizetési sapka??? Van valami plafon amit fizetésre lehet költeni ?? Valami arányossagi csomag vagy bármi ??
En meg nem hallottam róla.. meg ha van is annak milyen a transzparenciája?? Szal értitek, ok hogy Messi évi 5 millióért rúgja majd a PSG-ben de közben meg 50 milliós éves szerződése lesz a Quatari légitársasággal.
Aztán cső
Szóval hogy megy ez?? Mert így csak reménykedésnek hangzik.
A La Ligában van egy olyan szabályozás, hogy a bevételek 60%-át lehet fizetésekre fordítani.
Mivel bezuhantak a bevételek, ezért a Barca túlfizetett kereténél nem lehetett tartani a számokat.
Nyilván volt más is Messi távozásának hátterében, meg nyilván vannak a katalánoknak is könyvelőik, de ők most ott tartanak, hogy az adósságrendező hitelre is vettek már fel hitelt, plusz megeshet, hogy a teknőt is már zaciba vágták. Szóval, náluk realitás, hogy valóban nem tudtak megfelelni a liga szabályainak.
Máshol nem tudok róla, hogy lenne ilyesmi, de majd mások megmondják.
Engem nem Messi érdekel. Ha nagyon akarták volna vhogy megoldják. Meg gondolom nem 2 hete találtak ki ezt a szabályt. Ők meg idehoztak közben pár játékost akinek csak kell fizetést adni. De mindegy, leszarom. Nem ezért kérdeztem, hanem hogyha ilyen szabály van a franciáknál is, és kellően transzparens, akkor Mbappét el kell engedniük. Nem érdekel Messi, Mbappé érdekel, miatta kérdeztem. Ha viszont ilyen nincs akkor idén már nem jön sztem.