Jelen pillanatban az év egyik legnagyobb bukásának néz ki a filmdragostej írta:
A jogász
Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dragostej
A jogászreeed_ati írta:Valaki jó pár hónapja bedobott vmi trailert, ahol egy motoros száguldott és vmi kifeszített zsinórral elkaszálták és hasonló nyalánkságok.
Meg mintha elég nagy nevek is szerepeltek volna benne...
Jónak ígérkezett a trailer alapján, de fogalmam sincsen már mi a címe, meg hogy leadták-e már...
Nem tudjátok melyik film ez?
Charles Bronson Bosszúvágy, van belőle 5 rész
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ugyanezeket pötyögtem be, még a sorrend is azonos.soadroli írta:I saw the devil, Oldboy, Köpök a sírodra
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Remy írta:Holló, Oldboy, Taken
soadroli írta:I saw the devil, Oldboy, Köpök a sírodra
hollót és takent láttam, oldboyról viszont sokat hallottam már, azt fogom megnézni.
köszi a gyors válaszokat
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Valaki jó pár hónapja bedobott vmi trailert, ahol egy motoros száguldott és vmi kifeszített zsinórral elkaszálták és hasonló nyalánkságok
.
Jónak ígérkezett a trailer alapján, de fogalmam sincsen már mi a címe, meg hogy leadták-e már...
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
I saw the devil, Oldboy, Köpök a sírodrahala real írta:a megtorló és kill bill féle bosszúállós filmeket tudtok mondani?

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Holló, Oldboy, Takenhala real írta:a megtorló és kill bill féle bosszúállós filmeket tudtok mondani?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
a megtorló és kill bill féle bosszúállós filmeket tudtok mondani?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
Bring it on.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mit tanulsz, milyen órára kell, ha nem vagyok indiszkrét?
A tantárgy neve TV és rádió műsorszerkesztés, de ez a vizsgafeladat.
A szakomhoz nem sok köze van az ilyesminek, mert PR-t és kommunikációt tanulok, de annyira (még
Tényleg Fószt, fészen be is jelöllek, majd ha meglesz az alapötlet azért elkelne egy-két ötlet, tanács a továbbiakban.
A Vimeo.com szarásig van rövidfilmekkel, shortokkal, méghozzá kiváló minőségben, egy próbát tégy vele.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Vannak mindenféle rövidfilm fesztiválok, ezeknek a honlapján mondjuk megtalálod a résztvevő filmek adatait, de maguk a filmek szerintem elérhetetlenek. Nem nagyon fogod tudni letölteni őket szerintem.
Hmm, mondjuk ha beírod gugliba, hogy "short films online" talál sokmindent. Meg egy jó pár fent van youtubon/vimeon.
Hmm, mondjuk ha beírod gugliba, hogy "short films online" talál sokmindent. Meg egy jó pár fent van youtubon/vimeon.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Rövidfilmek világában van aki jártas itt?
Esetleg tudnátok ajánlani weboldalakat ahol kategóriák szerint válogathatok, és viszonylag nagy adatbázis áll rendelkezésre?
Vizsgára egy fiktív filmet kell készítenem aminek a témája a család, és jól jönne valami ihletforrás.
Esetleg tudnátok ajánlani weboldalakat ahol kategóriák szerint válogathatok, és viszonylag nagy adatbázis áll rendelkezésre?
Vizsgára egy fiktív filmet kell készítenem aminek a témája a család, és jól jönne valami ihletforrás.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tortúra (Misery)
A történetre nem lehet panasz, de ez nem meglepő, mivel egy Stephen King-könyv filmváltozatáról van szó. Az utolsó pillanatig fordulatos, meglepetéseket tartogató mű, teljesen leköti az embert. Kathy Bates pedig hatalmasat játszott, ritkán látni ennyire tökéletes alakítást.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végére úgy megutáltam... De úgy...
Lehet, hogy kellene néznem még pár SK-regényből készült filmet.
A történetre nem lehet panasz, de ez nem meglepő, mivel egy Stephen King-könyv filmváltozatáról van szó. Az utolsó pillanatig fordulatos, meglepetéseket tartogató mű, teljesen leköti az embert. Kathy Bates pedig hatalmasat játszott, ritkán látni ennyire tökéletes alakítást.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végére úgy megutáltam... De úgy...
Lehet, hogy kellene néznem még pár SK-regényből készült filmet.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hát ez a fajta zsenialitás nem jön be. Majd három napja nézem...
Erre a hétre egyelelőre a filmklubos film van tervben és A vad banda.
Erre a hétre egyelelőre a filmklubos film van tervben és A vad banda.
"And my heart will leave you never."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igen. Ha nem tetszik, vedd elő később inkább. Zseniális film.messideco írta:A Dogville csak szerintem rém unalmas, és ebből kifolyólag élvezhetetlen?
Monnyuk, az biztos, hogy nem egy Woody Allen
-
gunner
A Dogville csak szerintem rém unalmas, és ebből kifolyólag élvezhetetlen?
Pedig vannak különleges képességű emberek, akik filmeket értékelnek 1,5 perces trailer alapján!Realista24 írta:Nem véletlenül nem nagyon nézek trailereket sem. Nem akarok spoilerekbe belefutni, na nem mintha olyan nagy durranás lett volna ez a film. De mivel minden nagyobb horderejű filmről már a vetítés után három perccel írsz, ezért akarva-akaratlanul belefuthat az ember, és ez nem jó. Csökkentheti az élményt.Ennyit a trailer is elárul...
Nem bíííííííííííírom, még mindig röhögök azon a kommenten.
-
gunner
Ollókezű Edward
Én is nézegetem a watchlistes filmjeimet, ezúttal Burton 1990-es filmje került terítékre.
Szerintem a film egy hatalmas allegória. Kezdve a főhősön ugye: fogyatékos, mutáns, különös, fogalmazhatunk bárhogy. Ugye van neki egy célja, a társadalmi integráció, ami egyáltalán nem működik könnyen több évnyi bezártság és egyedüllét után.
És itt ugrik a képbe Burton társadalomkritikája, a film minden mozzanatában, már a legelejétől ott van a negatív kicsengés, kezdve a házaló ügynökön át a kertváros minden kliséjéig, az apai nevelésen át az iskolarendszerig, fogyasztói társadalmon át minden. Különösen figyeltem ezeket a kisebb-nagyobb utalásokat.
Depp zseni. Kérhet milliárdokat egy szerepét, nem játszik rosszul, óriási párost alkot a rendezővel, nincs az a szerep, amit ne tudna eljátszani. Winona Ryderbe szerelmes lettem volna abban az időben szerintem.
Tetszett a képi világa, talán Wes Anderson is sokat tanult idősebb kollégájától, bár csak ez amolyan észrevétel.
8/10
Én is nézegetem a watchlistes filmjeimet, ezúttal Burton 1990-es filmje került terítékre.
Szerintem a film egy hatalmas allegória. Kezdve a főhősön ugye: fogyatékos, mutáns, különös, fogalmazhatunk bárhogy. Ugye van neki egy célja, a társadalmi integráció, ami egyáltalán nem működik könnyen több évnyi bezártság és egyedüllét után.
És itt ugrik a képbe Burton társadalomkritikája, a film minden mozzanatában, már a legelejétől ott van a negatív kicsengés, kezdve a házaló ügynökön át a kertváros minden kliséjéig, az apai nevelésen át az iskolarendszerig, fogyasztói társadalmon át minden. Különösen figyeltem ezeket a kisebb-nagyobb utalásokat.
Depp zseni. Kérhet milliárdokat egy szerepét, nem játszik rosszul, óriási párost alkot a rendezővel, nincs az a szerep, amit ne tudna eljátszani. Winona Ryderbe szerelmes lettem volna abban az időben szerintem.
Tetszett a képi világa, talán Wes Anderson is sokat tanult idősebb kollégájától, bár csak ez amolyan észrevétel.
8/10