elvileg.

mar elindult a liga is a francikanal.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:25
Mit kéne tenni? 2 hét gyász? Megy a francia bajnokság, be kéne illeszkedni.Anthony írta: Állítólag még ma megy orvosira Párizsba. Azért ez eléggé viccessé teszi a mai zokogást. Par óra múlva alá is ír egy másik klubhoz, loll.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:22
Etetni kell a családot ugye, voltak ma a termelői piacon, a kínai kel ára durván felmentAnthony írta: Állítólag még ma megy orvosira Párizsba. Azért ez eléggé viccessé teszi a mai zokogást. Par óra múlva alá is ír egy másik klubhoz, loll.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:21
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 8., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 8., vasárnap 16:36
Pedig az esély meg van rá, a pénzügyi szar ismert, azon túl a környezet is ugyanolyan tré (vö olasz gazdaság 2000es évek közepe-vége vs spanyol mutatók jelenleg, megspékelve egy coviddal), a LEGNAGYOBB húzó nevük ma lépett le.tubatibi írta:Azért badarságot ne beszéljünk kérem szépen...ikarus93 írta:
Barca lesz az új Milan.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. augusztus 8., vasárnap 15:58
Azért badarságot ne beszéljünk kérem szépen...ikarus93 írta:Barca lesz az új Milan.Realista24 írta: Sztem csőd közeli állapot van náluk.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 8., vasárnap 15:14
Barca lesz az új Milan.Realista24 írta: Sztem csőd közeli állapot van náluk.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. augusztus 8., vasárnap 14:40
Szarkasztikus voltam. Meg jo, hogy erzelmileg megviseli oket.Berti írta: Utolsó két hsz már eurobarca szint.
Gyerekek ne basszátok már..
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. augusztus 8., vasárnap 14:30
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2021. augusztus 8., vasárnap 14:17
és ha önszántából távozik, akkor nem érintheti meg, nem érzékenyülhet el a búcsú pillanataiban?wZoLee7 írta:Ha te mondod. Én azt látom volt elég idejük ezt az egészet megoldani, Messinek esze ágában sem volt maradni, de most megint eladják szenvedő félnek, sajnálom h ettől a képmutatástól már rosszul vagyok. A véleményem meg had írjam le, normális keretek között tettem meg.Berti írta: Utolsó két hsz már eurobarca szint.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. augusztus 8., vasárnap 14:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 8., vasárnap 14:08
Ha te mondod. Én azt látom volt elég idejük ezt az egészet megoldani, Messinek esze ágában sem volt maradni, de most megint eladják szenvedő félnek, sajnálom h ettől a képmutatástól már rosszul vagyok. A véleményem meg had írjam le, normális keretek között tettem meg.Berti írta: Utolsó két hsz már eurobarca szint.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 8., vasárnap 14:01
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. augusztus 8., vasárnap 13:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 8., vasárnap 13:28
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 8., vasárnap 13:22
Gondolom Tebas is úgy kalkulál ,hogy bukták messit de emiatt érkezik bappe(legkésőbb jövőre) úgyhogy ő pont leszarja. Nekik ez jó deal hosszútávon.Az egész bajnokságnak jó ha nem a 100 éves messi a húzóember.realistahuni írta: Hihetetlen milyen szinten hülyének van nézve a szurkoló. Mondjuk Ramos esetén is így volt sajnos. A Liga ha tökös lenne még egy jó büntetést kiszabhatnak, mert ez rágalom amit csinálnak bárszáék.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 8., vasárnap 13:09
Persze, ott volt az csak te nem sírtál örömödbenAnthony írta: Papírzsepi már előre be volt készítve.
Nekem is! (ja nem)
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 8., vasárnap 13:07
HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 8., vasárnap 12:50
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem