Csökken a kereslet Erlingre.OFFICIAL: ROMELU LUKAKU SIGNS FOR CHELSEA

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 12., csütörtök 19:02
Csökken a kereslet Erlingre.OFFICIAL: ROMELU LUKAKU SIGNS FOR CHELSEA
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. augusztus 8., vasárnap 21:56
Inter már nem igen engedheti meg magának, hogy a csatárduójának másik tagját is elengedjék. Menet közben valószínű viszik Rómából Dzekót, de azt olvastam,hogy két csatárral akarják pótolni Lukakut. szóval Lautaro szerintem marad.ziro4vr írta: Szerintem meglesz nekik Kane is, Tham viszi Lautarot aztán nyár végén behúzzák.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 8., vasárnap 21:40
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 7., szombat 22:57
És még úgy is elbukjadzsi91 írta:De nem igazán érted. Itt nem arról van szó,hogy irigykedunk a gegenpressingre vagy a tikitakara ami ott megy vagy az olyan korszakos játékosokra mint mosalah vagy hurrikén hanem hogy szanaszét basszák a piacot a psgvel karöltve ahol jelenleg annak a Real Madridnak kell meghúzni a nadragszíjat elengedni minden értékét a túlélésért aki az elmúlt 7 évben annyi bl-t nyert mint az osszes angol az elmúlt 20-30ban.alexoxladjackoxi írta: Frusztráció? Nem engem kap el a stresszfosás minden City-igazolás után, de jó. Mert még mielőtt nekiállnánk kibeszélni, hogy az Arsenal egy szar, ebből indult ki az egész. Külső szemmel nekem az jön le, hogy igenis sokan rosszul élik meg sokan, hogy ott van lóvé,miközben a náluk perifériára szorult Bernardot üdvözölné a fórumozók zöme... Ilyen szinten meg általánosítani az angol focit. Hát ti tudjátok, de szerintem ostobaság. Elég megnézni hány külföldi edző, és légiós játékos van a ligában, miközben maguk az angolok is sokat léptek előre utánpótlásban. Bár ha valamit eldönt magában az ember, akkor biztos nem én leszek a meggyőző erő.
Egy normális világban jelenleg azt vehetnénk meg akit akarunk, de ott tartunk hogy teljesen ésszerű klubvezetéssel sem tudunk megengedni magunknak szinte senkit. A bohóc gvardiola meg 2 csapatnyi játékossal áll ki egy bl döntőre.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 7., szombat 22:53
De nem igazán érted. Itt nem arról van szó,hogy irigykedunk a gegenpressingre vagy a tikitakara ami ott megy vagy az olyan korszakos játékosokra mint mosalah vagy hurrikén hanem hogy szanaszét basszák a piacot a psgvel karöltve ahol jelenleg annak a Real Madridnak kell meghúzni a nadragszíjat elengedni minden értékét a túlélésért aki az elmúlt 7 évben annyi bl-t nyert mint az osszes angol az elmúlt 20-30ban.alexoxladjackoxi írta: Frusztráció? Nem engem kap el a stresszfosás minden City-igazolás után, de jó. Mert még mielőtt nekiállnánk kibeszélni, hogy az Arsenal egy szar, ebből indult ki az egész. Külső szemmel nekem az jön le, hogy igenis sokan rosszul élik meg sokan, hogy ott van lóvé,miközben a náluk perifériára szorult Bernardot üdvözölné a fórumozók zöme... Ilyen szinten meg általánosítani az angol focit. Hát ti tudjátok, de szerintem ostobaság. Elég megnézni hány külföldi edző, és légiós játékos van a ligában, miközben maguk az angolok is sokat léptek előre utánpótlásban. Bár ha valamit eldönt magában az ember, akkor biztos nem én leszek a meggyőző erő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 7., szombat 22:44
Te figyi, mit gondolsz, hol vagy? Tedd takarekra magad, mert ez a stílus a szar angolok közé való.alexoxladjackoxi írta: Frusztráció? Nem engem kap el a stresszfosás minden City-igazolás után, de jó. Mert még mielőtt nekiállnánk kibeszélni, hogy az Arsenal egy szar, ebből indult ki az egész. Külső szemmel nekem az jön le, hogy igenis sokan rosszul élik meg sokan, hogy ott van lóvé,miközben a náluk perifériára szorult Bernardot üdvözölné a fórumozók zöme... Ilyen szinten meg általánosítani az angol focit. Hát ti tudjátok, de szerintem ostobaság. Elég megnézni hány külföldi edző, és légiós játékos van a ligában, miközben maguk az angolok is sokat léptek előre utánpótlásban. Bár ha valamit eldönt magában az ember, akkor biztos nem én leszek a meggyőző erő.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 7., szombat 22:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 7., szombat 22:15
Gondolom a frusztráciod abból adódik, hogy a spanyol bajnokságban is kb. a nyolcadik helyre lenne jó az Arsenal. Elhiszem hogy ezt nehéz elfogadni.alexoxladjackoxi írta:Vagy ha úgy tetszik, egy Brighton 10x szebb focit játszik, mint a spanyol bajnok, Atleti.Remy írta: Annyira élvezhető a PL, hogy leülsz megnézni egy Spurs - MU-t vagy Chelsea - Leicestert és visszasírod az Eibar - Levantét.
Benny Hill show-nak tökéletes a PL.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 7., szombat 22:07
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. augusztus 7., szombat 21:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 7., szombat 21:33
Sőt egy prime Stoke meccs isalexoxladjackoxi írta:Vagy ha úgy tetszik, egy Brighton 10x szebb focit játszik, mint a spanyol bajnok, Atleti.Remy írta: Annyira élvezhető a PL, hogy leülsz megnézni egy Spurs - MU-t vagy Chelsea - Leicestert és visszasírod az Eibar - Levantét.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 7., szombat 21:13
azért nem kellene ekkora túlzásokba esni, láttuk már, tudjuk mire képesek a buta angol játékosok, az nem a szép focialexoxladjackoxi írta:Vagy ha úgy tetszik, egy Brighton 10x szebb focit játszik, mint a spanyol bajnok, Atleti.Remy írta: Annyira élvezhető a PL, hogy leülsz megnézni egy Spurs - MU-t vagy Chelsea - Leicestert és visszasírod az Eibar - Levantét.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 7., szombat 21:12
Belga válogatott se lassú annyira, vígan elvan ott is. Ne mondjuk már hogy egy tavalyi Werner után nem erősítés.dzsi91 írta: Sztem semmi szükség ott rá.Olaszban jól megélt fizikumából, ebben a gyors Chelseaben olyan lesz mint elefánt a porcelán boltban.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 7., szombat 21:06
Vagy ha úgy tetszik, egy Brighton 10x szebb focit játszik, mint a spanyol bajnok, Atleti.Remy írta: Annyira élvezhető a PL, hogy leülsz megnézni egy Spurs - MU-t vagy Chelsea - Leicestert és visszasírod az Eibar - Levantét.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 7., szombat 21:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 7., szombat 20:55
Melyik 10?Berti írta:Az túlzás, hogy szarért folyik. A legélvezhetőbb bajnokság, ezt hülye aki nem látja be. Nálunk van max 5 csapat, akinek izgalmas a focija, míg ott kicsiben 10.dzsi91 írta:
De ott a szarért folyik a pénz. Nem vesznek meg klasszisokat előlünk simán a szart veszik drágán ezért a nekünk szánt világsztárok mégdrágábbak lesznek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 7., szombat 20:47
Ezzel kb hivatalos is lett Kane.sebydani írta: Megnyerte a Leicester a Community Shieldet a City ellen. Ahogy nézem Pep, hogy versenyképes legyen el kell meg költsön pár száz milliót.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 7., szombat 20:42
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 7., szombat 18:55
Az túlzás, hogy szarért folyik. A legélvezhetőbb bajnokság, ezt hülye aki nem látja be. Nálunk van max 5 csapat, akinek izgalmas a focija, míg ott kicsiben 10.dzsi91 írta:De ott a szarért folyik a pénz. Nem vesznek meg klasszisokat előlünk simán a szart veszik drágán ezért a nekünk szánt világsztárok mégdrágábbak lesznek.alexoxladjackoxi írta:
Nem szar a foci, bár ez szubjektív. Az irigységet meg arra értettem, hogy két éve sírtok pl. egy normális támadóért, de lehet idén sem fut még be. Innen nézve rossz lehet nézni, hogy Angliában meg a csapból is pénz folyik.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem