De nem igazán érted. Itt nem arról van szó,hogy irigykedunk a gegenpressingre vagy a tikitakara ami ott megy vagy az olyan korszakos játékosokra mint mosalah vagy hurrikén hanem hogy szanaszét basszák a piacot a psgvel karöltve ahol jelenleg annak a Real Madridnak kell meghúzni a nadragszíjat elengedni minden értékét a túlélésért aki az elmúlt 7 évben annyi bl-t nyert mint az osszes angol az elmúlt 20-30ban.alexoxladjackoxi írta: Frusztráció? Nem engem kap el a stresszfosás minden City-igazolás után, de jó. Mert még mielőtt nekiállnánk kibeszélni, hogy az Arsenal egy szar, ebből indult ki az egész. Külső szemmel nekem az jön le, hogy igenis sokan rosszul élik meg sokan, hogy ott van lóvé,miközben a náluk perifériára szorult Bernardot üdvözölné a fórumozók zöme... Ilyen szinten meg általánosítani az angol focit. Hát ti tudjátok, de szerintem ostobaság. Elég megnézni hány külföldi edző, és légiós játékos van a ligában, miközben maguk az angolok is sokat léptek előre utánpótlásban. Bár ha valamit eldönt magában az ember, akkor biztos nem én leszek a meggyőző erő.
Egy normális világban jelenleg azt vehetnénk meg akit akarunk, de ott tartunk hogy teljesen ésszerű klubvezetéssel sem tudunk megengedni magunknak szinte senkit. A bohóc gvardiola meg 2 csapatnyi játékossal áll ki egy bl döntőre.