dzsi91 írta:
Steve írta:
Akkor azért nem lepődünk meg ugye, ha Messi a PSG-ben köz ki, ugye?
Nyilván ő is ingyen is játszana bárhol, mint Ramos és nem a pénz érdekli, de azért nem lepődünk meg ha valamelyik olajosnál köt ki.
Nem igazán értem mi a gond. Mindkettő lenyomott 15-20 évet "élete klubjában" a legmagasabb szinten. Miért baj ha 35 évesen oda mennek ahol a legtöbb dellát tudják összeszedni visszavonulás előtt...+ azért nem is egy halott project, van esély akár blt nyerni is.
Igazából itt a nagyot Cé vállalta. Túl romantikus volt, megtapsolták a dzsuvésok meg csúcsra akart járatni mégegy nagymúltú klubot, de elfelejtette,hogy kis pénz kis foci. Párizsban inkább lett volna tűzközelben.Mondjuk szerintem így szebb,hogy ha alkot akkor torinóban fog alkotni.
Én szurkoltam volna Ramosnak a párizsban mindenféle hányinger ellenére, messivel a fedélzeten ez így nem fog menni.Úgyhogy továbbra is finno alla finne vagy miafasz
Baj nincs semmivel, annyi csak hogy ő volt a fő katalán aki soha nem hagyná el a barcát, Ramos detto.
A PSG meg az angol olajosok pofáztak itt a Realról, Superlíígről, majd egész vélezlenül mindenki azt csinál amit akar. Kéz kézzel vana foci elnyomva, kizsigerelve és a fociból prostigyár csinálva..
Ramos is ne adta be volna magát különbnek, akkor nem lenne keserű az ember szájának az íze..amúgy nyilván mindenkit megért az ember és biztos hasonlóan csinálnám.
Nekem a mai “focival” és a rendszerrel van bajom, ha valamivel van bajom. Leginkább mondjuk az igazi focisták hiánya zavar.